vineri, 8 noiembrie 2013

Ioana Mihalache din Constanţa va reprezenta România la competiţia de frumuseţe Miss Earth 2013 din Filipine, după ce aceasta a câştigat selecţia naţională a acestui concurs de frumuseţe, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Attachment:
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Cheloo, refuzat la X Factor, de un consultant financiar
După atâtea propuneri decente și indecente, Cheloo a înregistrat la X Factor și un refuz. Marcela, consultant financiar, l-a trimis la plimbare pe jurat.
cheloo - x factor 2013Faptul că juratul Cheloo a fost foarte curtat în cel mai nou sezon X Factor nu mai e niciun secret pentru nimeni.
De la invitaţiile în oraş şi până la cererile în căsătorie, ofertele au curs pentru rapper, însă foarte puţine domnişoare sau doamne i-au stârnit interesul.
Iată însă că roata se şi întoarce. În cadrul ultimului episod de audiţii al super show-ului, difuzat duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, în faţa juriului s-a prezentat şi o doamnă de 36 de ani, de profesie consultant financiar.
Cum era de aşteptat, Cheloo a întrebat-o imediat: „Câştigaţi bine? Caut o femeie care să mă întreţină!” În hohotele de râs ale colegilor, Marcela i-a răspuns sec rapperului „Mai căutaţi!”. Insă Cheloo nu s-a lăsat cu una, cu două: „În calitate de invalid, aş putea să insist?”, însă nici aşa nu a avut succes.
Cum se va descurca Marcela în faţa juriului şi dacă juratul Cheloo îi va taxa dur refuzul, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.
Tot duminică, telespectatorii vor asista şi la prima parte a unuia dintre cele mai tensionate momente de la X Factor – tabăra de pregătire.
Mai exigenţi şi mai necruţători ca niciodată, cei trei juraţi vor stabili atunci care dintre concurenţii ajunşi în Bootcamp merită să rămână în competiţie şi care dintre ei trebuie să plece acasă.
The post Cheloo, refuzat la X Factor, de un consultant financiar appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Concert Regal la Sala Radio dedicat aniversării Regelui Mihai I
Sala Radio a găzduit joi seară, un recital extraordinar susţinut de celebrul pianist Dan Grigore în cadrul Concertului Regal organizat cu ocazia celei de-a 92-a aniversări a zilei de naştere şi a zilei onomastice a Majestăţii Sale Regelui Mihai I.
concert regal sala radioEvenimentul s-a desfăşurat în prezenţa Alteţelor Regale Principesa Margareta, Principele Radu şi Principele Nicolae, alături de care au fost numeroşi invitaţi ai Casei Regale.
Maestrul Dan Grigore, un pianist a cărui valoare este recunoscută pe toate meridianele lumii, a susţinut concertul de la Sala Radio în calitatea sa de Pianist al Casei Regale.
După intonarea Imnului Regal, spectatorii care au umplut Sala Radio până la refuz au avut şansa să asculte, în interpretarea Maestrului Dan Grigore, lucrări din curente artistice variate, ale unor mari compozitori: Johann Sebastian Bach (Choral din Cantata nr. 147), Ludwig van Beethoven (Menuet), Felix Mendelssohn (Cântec fără cuvinte), Franz Schubert (Impromptu în mi bemol major), Serghei Rahmaninov (Preludiu în sol diez minor), Frédéric Chopin (Studiu în Mi major, Vals în do diez minor, Valsul minut), Wolfgang Amadeus Mozart (Alla turca), Domenico Scarlati (Sonata în re minor – Pastorala), Robert Schumann (Visare), Gluck – Sgambatti (Melodie), George Enescu (Adagio din Suita în stil vechi), Isaac Albeniz (Cadiz), Aleksandr Skriabin (Studiu în do diez minor).
Finalul concertului a adus aplauze la scenă deschisă pentru diversitatea repertoriului şi extraordinara sensibilitate de interpretare a Maestrului Dan Grigore, despre care cotidianul Berliner Morgenpost scria, cu ani în urmă că, asistând la concertele sale, „cineva s-ar putea gândi la unone man show, dacă nu ar avea în acelaşi timp sentimentul că Grigore se abandonează în totalitate pe sine atunci când cântă”.
Un spectacol de înaltă virtuozitate artistică, un regal muzical pe care Maestrul Dan Grigore l-a oferit la Sala Radio în onoarea aniversării Majestăţii Sale Regale, Regele Mihai I! I s-au alăturat, ca spectatori, prieteni ai Majestăţii Sale, ambasadori, reprezentanţi ai instituţiilor statului, demnitari, oameni de cultură.
La mulţi ani, Majestate!
The post Concert Regal la Sala Radio dedicat aniversării Regelui Mihai I appeared first onexclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Gheorghe Crăciun, torționarul care a executat oameni şi conştiinţe
Lucia Hossu Longin îl prezintă în seria Torţionarii , pe  Gheorghe Crăciun, de profesie cazangiu, cel care a executat oameni şi conştiinţe. 
lucia hossu longin - tortionariiEpisodul cinci al ciclului Torţionarii al Memorialului Durerii, difuzat de TVR 2, este despre Gheorghe Crăciun, de profesie cazangiu.
Odată cu intrarea în Partidul Comunist Român, Gheorghe Crăciun a avut o carieră fulminantă în Securitate. Fost şef al Direcţiilor Regionale MAI din Sibiu, Craiova, Argeş, Braşov, Gheorghe Crăciun a fost şeful diviziei de securişti care au luptat în Munţii Făgăraş împotriva rezistenţilor anticomunişti, fiind vinovat de executarea a zeci de luptători din munţi.
Din 1958, a devenit comandant al Penitenciarului Aiud unde este autorul unei invenţii diabolice – reeducarea „nonviolentă”. O încercare inumană de a pătrunde în sufletul deţinuţilor. Şi a le condiţiona libertatea de autodemascare. Era un altfel de Piteşti.
Gheorghe Crăciun a organizat şi condus reeducarea în spirit ateu şi comunist a 7.000 de deţinuţi politici intelectuali.
Iar pentru toţi cei care au refuzat reeducarea, regimul impus de Gheorghe Crăciun la Aiud a reprezentat cea mai crâncenă încercare.
Aiudul a devenit sub conducerea sa o antecameră a iadului, unde mii de oameni trebuiau să fie ucişi lent, în chinuri care depăşeau cu mult cea mai bolnavă imaginaţie.
The post Gheorghe Crăciun, torționarul care a executat oameni şi conştiinţe appeared first onexclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Un român a deschis un restaurant de succes în centrul Romei. ...
Nimeni nu-i profet în țara lui. Liviu Dotcoș a avut câteva încercări de afaceri în România, dar n-a reușit să facă mare lucru. A plecat în Italia și a reușit să pună pe picioare o afacere unde italienii deobicei nu au concurență: în domeniul restaurantelor.
Plasat strategic, în centrul Romei, în calea grupurilor de turiști, la restaurantul lui Liviu se gătește extraordinar de bine, în primul rând bucătărie italiană. "Facem bucătărie italiană fără să avem un italian care să facă parte din personal", spune el.
Liviu Dotcoș a plecat de mai bine de 15 ani din Făgărașul lui iubit și s-a stabilit la Roma, împreună cu fratele său. Ulterior, aici și-a cunoscut soția, pe Carmen, cu care s-a căsătorit în 2001.

Liviu Dotcoș a început o facultate de Drept, în țară, însă și-a dat seama că niciodată nu va putea să practice meseria de avocat. Așa că, a ales să facă ceea ce-i plăcea cel mai mult: mâncare. Îi plăcea să mănânce, nu s-o și gătească, spune acesta.
Odată cu venirea pe lume a fiului său, Dario, au început să crească și responsabilitățile sale, de tată: "Am avut norocul să găsesc, cum se spune "în buricul târgului", lângă strada Torre Argentina,
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Poveste înfiorătoare a unei românce minore, abuzată sexual de tatăl vitreg italian, la Aquila
Când a citit profesoarea lucrarea a simțit că-i îngheață sângele: o elevă povestea în termeni foarte clari că a suferit abuzuri sexuale din partea tatălui vitreg. Profesoara s-a dus direct la director făcând să se declanșeze anchetele care în februarie 2014 îl vor duce în fața Tribunalului din Aquila, cu acuzația de viol, pe un muncitor italian rezident în provincia Aquila.

Faptele s-au petrecut între vara lui 2008 și februarie 2009: în acea perioadă mama fetei, o româncă, l-a cunoscut pe noul partener de viață, un italian. E o petrecere pentru botezul copilașului ei. Fata în mod textual povestește în temă și apoi reafirmă la poliție: «În timp ce dansam, noul iubit al mamei mele m-a strâns lângă el și mi-a șoptit: "Ești minunată, te-aș săruta, și dacă aș intra la tine în cameră în seara asta?"».

I-a oferit un loc de “badante” pentru a o viola, italian condamnat

La scurt timp după, profitând de absența iubitei lui, aflată la spital pentru analize, intră în camera fetei, încercând să o violeze.
Apoi bărbatul este luat de somn și renunță. «Iar eu povestește fata în lucrarea sa temându-mă să nu-l trezesc, am preferat să rămân lângă el deși încă
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Româncă în stare gravă, înjunghiată și apoi abandonată de un italian în Sicilia
O româncă este în stare gravă după ce a fost înjunghiată pe câmpiile din Caltanissetta, unde carabinierii l-au arestat pentru tentativă de omor pe Francesco La Rosa, italian de 52 de ani, muncitor din Riesi.
Româncă legată de mașină cu un cablu și târâtă pe stradă, maniac italian arestat la Pescara

Potrivit reconstituirilor, pe 21 octombrie s-a dus într-un loc izolat cu victima, și aceasta rezidentă la Riesi, probabil pentru a consuma un raport sexual și aici, poate în fața rezistențelor femeii, a înjunghiat-o în mod repetat în diferite părți ale corpului cu un cuțit de bucătărie și i-a spart capul lovind-o de un zid.

A ucis o româncă de 18 ani și apoi a abuzat sexual de cadavru, contabil italian arestat lângă Milano

La Rosa s-a făcut apoi nevăzut cu mașina sa, abandonând românca în stare de inconștiență.Mai târziu femeia a fost observată de câțiva trecători, care au transportat-o la spitalul din Mazzarino. Apoi au fost avertizați carabinierii, care l-au prins pe muncitor pe ținutul Chiappara Mezzomilione, tot la Butera.

Un nou caz Elodia: italian acuzat de uciderea unei românce, lipseșteCiteşte mai mult...

Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
La Roma a început Festivalul internațional de film, în competiția oficială va fi ...
Cea de-a 8-a ediție a Festivalului internațional de film de la Roma va fi inaugurată vineri, până la 17 noiembrie urmând să fie prezentate peste 150 de filme, în zece zile, la Auditorium-ul "Parcul Muzicii" din capitala Italiei.
Ajuns la cea de-a 8-a ediție, Festivalul de film de la Roma va reprezenta "o sărbătoare populară" a cinematografiei mondiale, după cum a afirmat directorul artistic al festivalului, Marco Müller, fostul director artistic al Mostrei din Veneția, care a preluat conducerea Festivalului de la Roma în 2012, transmite Agerpres.
Müller a mai declarat că dorește să transforme Festivalul de la Roma "într-un fel de Toronto european". Festivalul de film din Toronto, a cărui a 38-a ediție s-a desfășurat în perioada 6-15 septembrie, este considerat cel mai important festival de film din America de Nord.

Pentru prima dată la Roma, în competiția oficială va fi prezentat și un film românesc, "Evadarea" /Quod Erat Demonstrandum/ de Andrei Gruzsniczki, în care joacă, printre alții, Florin Piersic Jr., Virgil Ogășanu, Tora Vasilescu și Dorian Boguță.
În competiția oficială a Festivalului de la Roma vor fi prezentate 18 lungmetraje, dintre care 12 în premieră mondială. În concurs și în secțiunile paralele ale celei de a 8-a ediții
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Europa League: Pandurii Târgu Jiu, învinsă de Fiorentina, scor 2-1
Formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, joi, 7 noiembrie, pe Cluj Arena, cu scoul de 2-1, de echipa italiană Fiorentina, în etapa a patra a Grupei E a Ligii Europa şi nu mai are nicio şansă de a accede în faza următoare a competiţiei.
Echipa Pandurii Târgu Jiu a pierdut dramatic meciul cu Fiorentina, încasând două goluri în ultimele 5 minute ale meciului. Eric a marcat o bijuterie de gol, dar nu a fost de ajuns. În repriza a doua elevii lui Cristi Pustai au făcut un pas înapoi, permiţându-le italienilor să atace în valuri. "Peste timp se va uita că am condus o echipă bună. Am arătat cât de mică e diferenţa de la extaz la agonie, mi-aş dori ca Fiorentina să câştige Europa League", a spus Pustai.
Eric, omul meciului. Gorjenii au făcut un meci mare
Brazilianul Eric, mijlocaşul gorjenilor, a marcat un gol superb, fiind remarcatul meciului. "Am meritat să câştigăm pentru a în repriza a doua am arătam mult mai bine, am arătat că avem un plus de valoare. Dar nu a fost deloc un meci uşor. De la Pandurii mi-a placut Eric, un jucător foarte tehnic, şi apărătorii. Golul
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Regele Mihai îşi sărbătoreşte ziua de nume în mijlocul românilor. ...
Regele Mihai îşi sărbătoreşte azi public ziua de nume şi ziua de naştere. Dar nu printr-o petrecere privată. În ziua Sfinţilor Mihail şi Gavriil, Suveranul a ales să fie în mijlocul românilor. Porţile Palatului Elisabeta a fost deschis pentru toţi cei care vor dori să îi ureze "La mulţi ani".
Zeci de români au venit de la prima oră la porţile Palatului, aducând cadouri, steaguri sau flori pentru Majestatea Sa. La ora 11.00, Regele a ieşit în balconul Palatului alături de fiica sa cea mare, principesa Margareta, cărora li s-a alăturat la scurt timp principii Radu şi Nicolae. Cei prezenţi au scandat "Regele Mihai" şi i-au cântat "La Mulţi Ani". Regele Mihai a oferit ieri un dejun festiv, la care au fost invitaţi politicieni şi ambasadori. A fost o ocazie pentru personalităţile politice să sărbătoarească alături de fostul suveran onomastica acestuia, cu o zi mai devreme.
Destinul Regelui Mihai, care a împlinit în 25 octombrie vârsta de 92 de ani, este marcat de momentele dramatice care au răvăşit România în ultimul veac. Mihai I a urcat pe tron prima dată la 5 ani. Era al treilea rege al României, după Carol I, care adusese ţării
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Mădălina Ghenea are un nou iubit celebru la Hollywood
La scurt timp după ce a pus punct relaţiei cu actorul scoţian Gerard Butler, frumoasa româncăMădălina Ghenea are un nou iubit celebru la Hollywood.
De această dată este vorba despre un actor mult mai apreciat în Cetatea Filmului, despre care criticii îl consideră mare favorit la câştigarea unui Oscar anul viitor. Noul iubit celebru al Mădălinei Ghenea este Michael Fassbender. Actorul, în vârstă de 36 de ani, şi Mădălina Ghenea, de 25 de ani, au fost surprinşi ieşind dintr-un supermarket zilele trecute, iar relaţia româncei cu Michael vine la doar cateva luni după ce a pus punct idilei cu Gerard Butler, care a durat mai bine de un an.
Michael Fassbender, un actor mai bun decât Gerard Butler
Michael a declarat recent, într-un interviu pentru revista ELLE, că este egoist când vine vorba de relaţii, însă acest lucru pare să nu o sperie pe Mădălina Ghenea, care a zburat până în Noua Zeelandă pentru a fi alături de noul ei partener pe platourile de filmare ale peliculei “Slow West”. Spre deosebire de Gerard Butler, care se află într-o pasă descendentă a carierei sale, Michael Fassbender este unul dintre cei mai apreciaţi actori la ora
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG

Niciun comentariu: