vineri, 8 noiembrie 2013

Care este lotul României pentru meciul cu Grecia.
Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat lotul echipei Romaniei pentru meciurile din play-off-ul cu Grecia. Pagina de Internet a FRF arata ca 'selectionerul echipei noastre nationale, Victor Piturca, a definitivat in cursul serii zilei de azi, 8 noiembrie a.c., lotul in perspectiva celor doua meciuri de play-off de calificare la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014, contra Greciei, programa
EXPLOZIE la Palatul Sporturilor din Paris: 15 oameni au fost răniţi din cauza unui dispozitiv pirotehnic
Cincisprezece persoane au fost rănite, dintre care cinci grav, după ce un dispozitiv pirotehnic a explodat accidental, vineri, în timpul repetiţiei unui spectacol, la Palatul Sporturilor din Paris.
Preşedintele SUA i-a spus premierului din Israel că va împiedica Iranul să obţină o ARMĂ ...
Barack Obama a avut o discutie telefonica cu premierul israelian. Scopul acestui apel telefonic a fost de "a discuta despre Iran si despre eforturile pe care le depunem pentru a ajunge la o solutie pasnica" in dosarul nuclear, a anuntat Casa Alba, precizand ca Obama a "insistat asupra angajamentului sau de a impiedica Iranul sa obtina o arma nucleara", scrie Mediafax. Potrivit
FOTO Salonul Auto de la Dubai: Maşini de milioane de euro pentru şeicii deşerturilor.
Dubaiul a fost saptamana aceasta capitala mondiala a masinilor de lux, peste 600 de bolizi cu sute de cai putere si masini exclusiviste fiind prezentate in cadrul Salonului Auto de la Dubai. Editia din acest an a crescut in amploare iar o serie de producatori auto au lansat in premiera mondiala modele rare, ale caror preturi pot depasi cu usurinta jumatate de milion de euro. Vezi in galeria foto c
Bilanţul taifunului Haiyan depăşeşte o sută de morţi în Filipine
Cel puţin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost rănite într-un oraş din centrul Filipinelor, după trecerea taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume în acest an, au anunţat sâmbătă autorităţile locale, citate de AFP.
Explozie accidentală la Palatul Sporturilor din Paris, soldată cu 15 răniţi
Cincisprezece persoane au fost rănite, dintre care cinci grav, după ce un dispozitiv pirotehnic a explodat accidental, vineri, în timpul repetiţiei unui spectacol, la Palatul Sporturilor din Paris, relatează AFP.
Barack Obama a discutat la telefon cu Benjamin Netanyahu despre programul nuclear iranian
Preşedintele american Barack Obama i-a telefonat vineri lui Benjamin Netanyahu, a anunţat Casa Albă, după criticile premierului israelian cu privire la termenii unui posibil acord cu Iranul asupra programului său nuclear, relatează AFP.
ROMÂNIA - GRECIA. Lotul României la meciul de baraj pentru CM 2014
Selecţionerul Victor Piţurcă a definitivat, în cursul serii de vineri, lotul României în perspectiva celor două meciuri din barajul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale-2014, contra Greciei, de la 15 noiembrie (turul) şi 19 noiembrie (returul), informează frf.ro.

Niciun comentariu: