sâmbătă, 16 noiembrie 2013

După înfrângere: Citate amuzante din fotbalul românesc.
Romania a pierdut primul meci din barajul cu Grecia, dupa ce a primit trei goluri si a inscris doar unu. Si daca suntem tristi dupa infringere, putem rade macar de vorbele "mari" ale oamenilor din fotbal. "Daca nu dadea Ceahlaul 4 goluri, castigam noi cu 1-0!"(Ion Velea, membru al clubului Electroputere Craiova, dupa meciul Ceahlaul-Electro 4-1 disputat in campionatul 1994/95)
UTIL. Tot ce trebuie ştii îaninte de a alege o sala de fitness.
Tocmai ai incercat niste haine superbe din colectia de toamna-iarna, iar cele cateva kilograme in plus, luate ca 'suvenir' din concediu, plus colaceii de pe burta, te fac sa nu te bucuri pe deplin de eventualele cumpararturi. Mai grav, oglinda din cabina de proba mai are putin si tipa ca hainele pe care incerci cu greu sa le pui pe tine sunt mult prea mici. Alegi o marime mai mare, insa si aceea p
Spune-mi cum mănânci ca să-ţi spun cine eşti: Firea unei persoane, dezvăluită de modul în care ia masa
Modul în care oamenii iau masa oferă informaţii despre comportamentul acestora, de exemplu, dacă sunt amabili sau de încredere, iar acest lucru se observă cel mai bine când sunt la restaurant şi când fac invitaţii la masă, indiferent dacă este vorba despre un simplu prânz sau o cină.
Mitropolitul Ardealului: Păcatele nu pot fi dezlegate pe Internet.
Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, ii sfatuieste pe cei care doresc sa-si dezlege pacatele, odata cu inceperea Postului Craciunului, sa nu se spovedeasca pe Internet, ci la preot. "Intimitatea marturisirii nu poate fi niciodata inlaturata, pentru ca este taina ta cu Hristos. Marturisirea pacatelor, confesiunea in sine, este intarita de actul sacramental al dezlegarii. Deci, preotul lu
Bancul zilei: Echipa pacii
La poarta raiului un mare boxer da sa intre, Sf.Petru respectos il indruma spre iad spunindu-i: - Ma tu ai batut toata viata pe toata lumea ti-ai atras mandrie, orgoliu, uite nu pot sa te las sa intri in rai, tot vorbind ei la un moment dat trece pe langa ei o ceata de baieti veseli imbracati in...
Business report: Scenariul omis de Guvern care ar putea duce la scaderea incasarilor din accizele majorate; Romania, groapa de gunoi pentru tramvaiele si autobuzele din Occident?; Romania are potential ridicat de gaze de sist in Carpatii Orientali, Depresiunea Barladului si Campia Romana; Digi24: Criteriile de numire in functie la companiile de stat: competenta sau mostenire de familie?
Luna viitoare se vor deschide patru autostrazi. Cum arata acum. Luna viitoare ar trebui sa se deschida patru noi tronsoane de autostrada pe coridorul IV pan-european, dar autoritatile inca nu au anuntat o data a inaugurarii...Avalansa de investitii: Chinezii invadeaza piata imobiliara europeana. Investitiile chinezilor in proprietati comerciale (birouri, centre comerciale, spatii industriale si ho
Ponta l-a demis din funcția de prefect al județului Galați pe Cătălin Emanoil Bocăneanu, arestat pentru luare de mită
Premierul Victor Ponta l-a demis vineri seară, pe Cătălin Emanoil Bocăneanu, din funcția de Prefect al Județului Galați, ca urmare a arestării preventive. La propunerea Ministrului de Interne, Radu Stroe, Premierul Victor Ponta l-a demis fin funcția de prefect pe Cătălin Emanoil Bocăneanu. ”Ministrul Afacerilor Interne Radu Stroe a semnat în această dimineață propunerea de eliberare din funcția de
Ciprian Marica: Calificarea nu este jucată nici pe departe
Atacantul Ciprian Marica a declarat, vineri seară, după înfrângerea cu scorul de 3-1 din meciul cu Grecia, că rezultatul este dureros, dar calificarea nu este jucată "nici pe departe" şi "tricolorii" pot întoarce scorul la Bucureşti.
Piţurcă: Returul va fi foarte dificil, am avea nevoie de 2-0
Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, după înfrângerea din meciul de la Pireu cu Grecia, că returul de la Bucureşti va fi foarte dificil, deoarece echipa României are nevoie să obţină o victorie cu scorul de 2-0 şi a subliniat faptul că nu va putea conta pe Alexandru Bourceanu şi Costin Lazăr.
DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14: Giani Kiriţă şi Dana au fost eliminaţi. Ruby şi Alexandru au rămas în concurs
Giani Kiriţă şi Dana au fost eliminaţi în ediţia din această seară a show-ului Dansez pentru tine. Ruby şi Alexandru au rămas în concurs.
​CM 2014, baraj: Ucraina, victorie cu 2-0 in fata Frantei - Rezultatele serii
Ucraina a oferit surpriza serii in barajul de calificare pentru Mondialul de fotbal din 2014: 2-0 impotriva Frantei, dupa golurile marcate de Zozulya '60 si Yarmolenko '82, din penalti. Portugalia a trecut de Suedia, 1-0, in timp ce Islanda si Croatia au remizat, scor 0-0.
Chivu: N-am arătat nimic, am jucat prost
Fostul căpitan al echipei naţionale Cristian Chivu a declarat, vineri seară, că reprezentativa României nu a arătat nimic şi a jucat prost în meciul cu Grecia, pierdut cu scorul de 1-3, în prima manşă a barajului de calificare la CM-2014.
Victor Piturca: Este greu sa ataci impotriva unei echipe valoroase
Romania a pierdut partida cu Grecia, scor 3-1, contand pentru barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. "Am intalnit un adversar redutabil, am primit goluri din faze fixe, din situatii simple. Este greu sa ataci impotriva unei echipe valoroase", a declarat Victor Piturca, la finalul disputei de la Pireu.
Adio calificare la Mondiale în 2014. România a luat bătaie de la Grecia cu 3-1
România a pierdut manșa tur a barajului de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Grecia s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-1. Înfrângere usturătoare a României la barajul cu Grecia. Tricolorii au pierdut partida cu 3-1, iar șansele de calificare la Rio sunt extrem de mici. Grecia a deschis scorul în minutul 14 prin Mitroglou care a primit o pasă în careu. A profitat de i

YESTERDAY

Greenpeace: Aproape 19.500 de cazuri de tăieri ilegale de păduri, înregistrate în 2012 în România
Aproape 19.500 de cazuri de tăieri ilegale de păduri au fost înregistrate de autorităţi anul trecut, adică aproape 53 de cazuri pe zi, faţă de 30 de cazuri pe zi înregistrate în perioada 2009 - 2011, arată un raport Greenpeace România.
Omul de afaceri Marius Leontiuc, acuzat de o frauda de peste un milion de euro, a fost condamnat la 19 ani de inchisoare
Omul de afaceri Marius Leontiuc, judecat pentru o frauda de peste un milion de euro, a fost condamnat, vineri, la 19 ani de inchisoare, de Curtea de Apel Cluj, sentinta instantei nefiind insa definitiva, informeaza Mediafax. Leontiuc este acuzat ca a inselat peste 100 de persoane din Cluj-Napoca, carora le-a vandut apartamente intr-un bloc inexistent, scrie Stiri de Cluj.
MEN: Fonduri SEE de peste 20 milioane de euro, pentru cercetare în instituţiile statului şi IMM-uri
Instituţiile naţionale şi IMM-urile pot accesa pentru proiecte de cercetare fonduri nerambursabile de peste 20 de milioane de euro disponibile prin mecanismul financiar al Spaţiului Economic European (SEE), informează Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).
Statele Unite denunţă presiunile Rusiei asupra Republicii Moldova, susţinând apropierea ţării de UE
Un membru marcant al Senatului SUA şi un oficial de la Departamentul de Stat au denunţat presiunile exercitate de Rusia asupra statelor foste sovietice care încearcă să se apropie de UE, criticând interdicţia privind importurile de v

Niciun comentariu: