sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Grecii vor să câştige la Bucureşti: "Vom merge în România ca şi cum s-ar fi terminat 0-0"
Internaţionalul grec Kostas Mitroglou a declarat că naţionala ţării sale încă nu a realizat nimic şi va aborda returul cu România ca şi cum prima manşă a barajului pentru Cupa Mondială s-ar fi terminat la 0-0, nu cu o victorie cu scorul de 3-1.
Peste 5.100 candidaţi susţin concursul de rezidenţiat organizat duminică în şase centre universitare
Peste 5.100 de candidaţi susţin concursul de rezidenţiat organizat duminică, în Capitală şi în alte cinci centre universitare, pentru ocuparea celor 3.879 de locuri şi posturi din acest an.
Bulgaria: Zeci de mii de persoane au participat la mitinguri în favoarea şi contra Guvernului - FOTO
Aproximativ 20.000-30.000 de oameni au participat sâmbătă, în mai multe oraşe din Bulgaria, la manifestaţii în favoarea şi împotriva Guvernului socialist.
Spania: O pianista risca 20 de luni de inchisoare pentru poluare fonica/ Vecina sa a dat-o in judecata pentru daune psihologice
O pianista profesionista, care a fost data in judecata de vecini pentru poluare fonica, risca o pedeapsa de 20 de luni de inchisoare ceruta de procurorii din Girona, Spania, relateaza BBC News.
Întâlnirea actriţei Claire Danes cu preşedintele Barack Obama. "Am fugit repede la bar şi am dat pe gât un pahar cu votcă"
Actriţa Claire Danes a vorbit într-o emisiune de televiziune despre momentul în care l-a cunoscut pe Barack Obama, precizând că întâlnirea cu preşedintele SUA a avut asupra sa un impact atât de mare, încât a simţit nevoie să bea un pahar cu votcă după ce a discutat cu acesta.
Protest în cuşcă: actriţa Marion Cotillard a cerut eliberarea activiştilor Greenpeace arestaţi în Rusia
Actriţa franceză Marion Cotillard a luat parte la un protest organizat de Greenpeace, vineri, în apropierea Muzeului Luvru din Paris, artista cerând eliberarea celor 30 de activişti ai organizaţiei ecologiste, care au fost încarceraţi în Rusia la sfârşitul lunii septembrie, informează euronews.com.
15 activişti Greenpeace protestează la o benzinărie Gazprom din Arad. Patru au urcat pe acoperiş
Un grup de 15 activişti Greenpeace din România, Ungaria şi Austria protestează, sâmbătă, în faţa unei benzinării Gazprom din municipiul Arad, patru dintre ei fiind pe acoperiş, ei având mesaje prin care cer eliberarea unor activişti reţinuţi în Rusia şi împotriva exploatărilor petroliere din Arctica
Oradea: Cinci sute de localnici din Popeşti au cerut în stradă scoaterea PPDD în afara legii
Aproximativ cinci sute de persoane din comuna bihoreană Popeşti au protestat, sâmbătă, la Oradea, cerând scoaterea PPDD în afara legii, după ce doi consilieri locali ai partidului din localitate au fost excluşi, iar apoi zece membri şi-au dat demisiile din formaţiunea politică.
Antonescu: Băsescu nu poate fi acuzat de trădare.
Crin Antonescu a afirmat, sambata, in urma acuzatiilor lui Dan Voiculescu, ca presedintele Traian Basescu nu poate fi acuzat de tradare. Liderul PNL a precizat ca nu a avut nicio discutie cu Dan Voiculescu despre suspendarea presedintelui Traian Basescu si ca acesta nu poate fi acuzat de inalta tradare, potrivit B1TV. Citeste si: Antonescu: Declaratia lui Voiculescu, "profund nerusinata"
BLACK FRIDAY 2013 - Ofertele eMAG, Evomag, Flanco, Oktal. SĂPTĂMÂNA ÎN CARE PREŢURILE SE PRĂBUŞESC
În România, fenomenul BLACK FRIDAY, o zi în care marii retaileri s-au "întrecut" în reduceri, s-a tradus prin vânzări de circa 45 de milioane de euro, de zeci de ori mai ridicate decât cele dintr-o zi obişnuită.
Claire Danes a simţit nevoia unui pahar cu votcă după întâlnirea cu Barack Obama
Actriţa Claire Danes a vorbit într-o emisiune de televiziune despre momentul în care l-a cunoscut pe Barack Obama, precizând că întâlnirea cu preşedintele SUA a avut asupra sa un impact atât de mare, încât a simţit nevoie să bea un pahar cu votcă după ce a discutat cu acesta.
Cristian Tudor Popescu îşi va lansa volumul "Filmar", pe 24 noiembrie, la Gaudeamus
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îşi va lansa volumul "Filmar" - care cuprinde texte ce abordează subiecte legate de cinematografie, fără să ocolească însă analizele unor evenimente recente - pe 24 noiembrie, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus de la Bucureşti
Constantin: Eu nu propun în USL acuzarea de înaltă trădare, e posibil să o propună cineva din PC
Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sâmbătă, că, personal, nu va propune discutarea în USL a ideii acuzării de înaltă trădare a şefului statului, arătând că nu este momentul pentru a se arunca ţara în dezbinare, el precizând însă că este posibil ca "cineva din PC" să facă propunerea.
Heidi Klum a scos la vânzare, în scopuri caritabile, haine pe care le-a prezentat pe podium
Top-modelul german Heidi Klum a scos la vânzare haine pe care le-a prezentat pe podium, în timpul New York Fashion Week din luna septembrie, cu scopul de a strânge fonduri pentru amfAr, o fundaţie care sprijină cercetarea SIDA.

Niciun comentariu: