sâmbătă, 16 noiembrie 2013


Semnificaţii istorice pentru ziua de 16 noiembrie
În 1816, s-a născut poetul Andrei Mureşanu, unul dintre fruntaşii Revoluţiei române de la 1848, autorul poemului "Deşteaptă-te, române!", devenit dupa 1989 imnul naţional al României (d. 12 octombrie 1863).
Scandal în sportul românesc. "Arbitrii au fost MITUIŢI!".
Oficialii gruparii germane HC Thuringer vor sa conteste la EHF (federatia europeana) rezultatul de la Baia-Mare, pe motiv ca arbitrii partidei, pierdute 19-20, au fost mituiti. Totusi, EHF sustine ca reclamatia a venit prea tarziu. "Un club poate contesta rezultatul unei partide dupa maximum 24 de ore de la terminarea ei. Pana luni seara, nu ne-a venit nicio contestatie in scris pe aceasta te
"Arma secretă" a lui Piţurcă: L-am păstrat pentru retur
Selecţionerul Victor Piţurcă a explicat, vineri, că nu regretă că nu l-a folosit pe Alexandru Maxim titular la meciul cu Grecia, din prima manşă a barajului de calificare la CM-2014, apreciind că a dorit să-l păstreze pe acesta pentru returul de la Bucureşti.
Ce scrie presa elenă despre naţionala României. "3-1 e ideal, deşi mai puteam înscrie în faţa unui adversar inferior"
Presa elenă a notat, vineri seară, după meciul câştigat de Grecia în faţa României, scor 3-1, că defensiva a fost "călcâiul lui Ahile" al echipei pregătite de Victor Piţurcă, un "adversar inferior", şi că grecii sunt favoriţi absoluţi la calificare.
Iorgulescu: Şanse sunt, sunt mai mici, dar sunt
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a declarat, vineri seară, după înfrângerea din meciul cu Grecia, scor 3-1, că România mai are şanse de calificare la Cupa Mondială, chiar dacă acestea sunt mici.
Franţa ar putea rata Campionatul Mondial, după rezultatul din prima manşă a barajului
Reprezentativa Ucrainei a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), naţionala Franţei, în prima manşă a barajului pentru Cupa Mondială din 2014.
O ambulanţă SMURD a fost LOVITĂ de un şofer BĂUT.
O ambulanta SMURD, care transporta un pacient in stare grava, a fost implicata aseara intr-un accident la intrarea in Targoviste. Accidentul a avut loc la intrarea in Targoviste dinspre Sinaia. Ambulanta SMURD transporta un pacient in stare grava la spitalul din oras, cand a fost izbita in plin de un autoturism care circula cu viteza. In urma impactului, salvarea a fost proiectata pe spatiul verde
Peste jumătate dintre europeni consideră că a-şi cumpăra un cadou este un drept fundamental
Peste jumătate (59%) dintre europeni sunt de părere că a-şi cumpăra un cadou este un drept fundamental, potrivit unui studiu efectuat în septembrie 2013 de agenţia de prospectare a pieţei Opinion Matters, în numele companiei MasterCard, conform unui comunicat.
Cât de mult te îngraşă alcoolul. Care sunt cele mai periculoase băuturi
Dacă te îngraşi pe zi ce trece, chiar dacă alimentaţia pare moderată, ar trebui să analizezi cu atenţie nu numai ce mănânci, dar ş ice bei.

Niciun comentariu: