miercuri, 13 noiembrie 2013


Elena Băsescu: Ponta vrea reducerea TVA la produsele bio pentru a-i oferi temă de campanie soţiei
Europarlamentarul Elena Băescu afirmă că iniţiativa premierului Victor Ponta privind reducerea TVA la produsele bio ar face mai mult rău decât bine pentru majoritatea românilor, ea acuzându-l pe liderul PSD că "impune astfel de decizii economice pentru a-i oferi o temă de campanie soţiei sale".
Lucian Papici, Doru Ţuluş şi Mihaela Iorga, propuşi la CSM pentru funcţii de şefi de serviciu în cadrul DNA
Procurorii Lucian Papici, Doru Ţuluş şi Mihaela Iorga Moraru au fost propuşi la CSM pentru a ocupa funcţii de şefi de seviciu în cadrul secţiile I şi a II-a din cadrul DNA.
TOP 5 telefoane mobile recomandate oamenilor de afaceri.
Un top realizat de echipa ThePhoneGeeks, din cadrul EuroGsm, arata care sunt cele mai importate carcateristici ale unui telefon mobil pentru un om de afaceri. Cinci telefoane au intrunit cele mai multe conditii, astfel ca ele sunt considerate cele mai potrivite pentru mediul de business. 'In primul rand, utilizatorul trebuie sa se asigure ca procesorul dispozitivului este cel putin dual-core, cu o
Editorul NewEurope: Am vorbit cu Voiculescu înainte de publicarea articolului ”Băsescu, ...
Editorul NewEurope, Basil Coronakis, a declarat, marti, intr-un interviu pentru HotNews.ro, ca s-a consultat cu Dan Voiculescu inainte de publicarea articolului "Basescu, ultimul autocrat al Europei". Stire in curs de actualizare
Starea sănătăţii lui Ciprian Tătăruşanu s-a îmbunătăţit
Starea sănătăţii portarului Ciprian Tătăruşanu s-a îmbunătăţit, astfel că jucătorul Stelei s-a antrenat, miercuri, împreună cu coechipierii săi de la echipa naţională la Centrul Tehnic Naţional de la Mogoşoaia.
Preşedintele Autorităţii Naţionale de Restituire a Proprietăţii: Solicitarea DNA pentru verificarea terenurilor e de dorit, nu e nimic suspect
Preşedintele ANRP, George Băeşu, a declarat miercuri că solicitarea DNA pentru verificarea unor terenuri agricole din Călăraşi, anterior achiziţionării unui astfel de teren de către Ioana Băsescu, nu are ceva suspect şi astfel de solicitări sunt de dorit în contextul situaţiei privind retrocedările.
VREMEA se răceşte şi urmează precipitaţii. Ce temperaturi vor fi joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti
Joi, vremea va fi în general închisă şi se va răci. În cea mai mare parte a ţării, temporar, va ploua slab sau va burniţa, iar în zona montană precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în regiunile sudice şi sud-estice, iar noaptea şi în Banat.
PROTESTE ale studentilor la Bucureşti şi în ţară
Unii dintre studenţii care protestează miercuri în Capitală au venit în Piaţa Universităţii, de unde vor pleca spre Piaţa Victoriei, pentru a protesta la sediul Guvernului, aceştia scandând "Voi daţi afară tinerii din ţară", "Vrem să învăţăm şi nu să emigrăm", "Fără educaţie moare orice naţie".
Mora Akos Daniel, demis de CCR, din funcția de senator
CCR a decis miercuri că Mora Akos Daniel trebuie să își piardă mandatul de senator, ca urmare a deciziei definitive de incompatibilitate stabilită de Înalta Curte. Pe 31 octombrie, la solicitarea ANI, Consiliul Superior al Magistraturii a reclamat la CCR, Senatul României, întrucât nu îl demite pe senatorul USL, Mora Akos Daniel, declarat incompatibil. Azi, CCR a decis să accepte sesizarea CSM și
Bătaie de joc | Alocațiile copiilor ar putea fi majorate cu doar 1.9 lei
Alocațiile copiilor din România ar putea crește de la 1 ianuarie 2014, cu fabuloasa sumă de 1,9 lei. Guvernul Ponta nici nu vrea să audă de majorare. La o lună de când Senatul a respins majorarea alocației copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani, de la 42 la 200 lei, Comisia de muncă din Senat a  aprobat o majorare de ….1,9 lei. Propunerea avizată de Comisie prevede o majorare direct proporţ
Premierul Victor Ponta vrea anchetă parlamentară pentru pământul cumpărat de Băsescu cu ajutorul DNA
Parlamentul României va ancheta achiziția de teren agricol făcută de fiica lui Băsescu, în județul Călărași, cu ajutorul procurorului DNA, Lucian Papici. Tranzacția imobiliară făcută de Ioana Băsescu prin achiziția a 300 de hectare de teren agricol în comuna Nana, din județul Călărași, pentru tatăl său, va fi controlată de o Comisie parlamentară. Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, după o
O nouă asociaţie de consumatori va reprezenta clienţii băncilor să obţină daune din clauze abuzive
Asociaţia Utilizatorilor Români de Servicii Financiare (AURSF), înfiinţată recent exclusiv pentru consumatorii din sistemul financiar, a anunţat că are ca obiectiv reprezentarea clienţilor băncilor şi societăţilor de asigurări pentru a obţine daune din aplicarea în contracte de daune abuzive.
VIDEO Spania a prezentat noul echipament - Ibericii viseaza sa-si apere titlul mondial in Brazilia
Nationala Spaniei a prezentat, miercuri, noul echipament cu care va evolua la Mondialul de fotbal din 2014. Ibericii sunt increzatori ca vor putea castiga turneul final din Brazilia.
Cum a luat nastere Harta Taierilor de Paduri si cum ajuta ea la oprirea defrisarilor ilegale? Liana Buzea, initiatorul proiectului, si Mihai Zotta, inginer silvic, discuta online cu cu cititorii, joi, de la ora 10.00
De ce suprafata de padure din Romania a crescut in statistici, desi s-a taiat masiv legal si ilegal? In ce judete au loc cele mai multe taieri de padure? Cat de mult afecteaza defrisarile ilegale mediul si ce prejudicii cauzeaza? Cum se poate lupta un ONG si simplii cetanei cu mafia padurilor? Cum a luat nastere Harta Taierilor de Paduri? Ce impact are noul Cod Silvic asupra acestui domeniu? Liana
Editorul NewEurope, Basil Coronakis: Am vorbit cu Dan Voiculescu inainte de publicarea articolului Basescu, ultimul autocrat al Europei / Voiculescu nu are nici o legatura de afaceri cu publicatia, dar ne cunoastem de multi ani
Editorul NewEurope, Basil Coronakis, a declarat, marti, intr-un interviu telefonic pentru HotNews.ro, ca Dan Voiculescu nu are nici o legatura de afaceri cu actionariatul publicatiei de la Bruxelles, dar a admis ca-l cunoaste, ca in trecut a scos versiunea tiparita a publicatiei la una din tipografiile lui Voiculescu de la Bucuresti si ca s-a consultat cu el telefonic inainte de publicarea articol
O nouă echipă engleză îl doreşte antrenor pe Dan Petrescu
Antrenorul Dan Petrescu este din nou în atenţia unui club din Premier League, Crystal Palace, scrie, miercuri, presa engleză, după ce cu o zi înainte jurnaliştii britanici au precizat că şi Fulham ar fi interesată de serviciile tehnicianului formaţiei Dinamo Moscova.
Aproximativ 500 de studenţi protestează în Piaţa Unirii din Iaşi cerând 6 % din PIB pentru Educaţie
Aproximativ 500 de studenţi de la universităţile ieşene participă, miercuri, la un miting de protest organizat în Piaţa Unirii, din municipiul Iaşi, ei solicitând, printre altele, alocarea a 6 % din PIB pentru Educaţie.
CC: Între ICCJ şi Senat există conflict constituţional în cazul Mora, Senatul urmează să decidă
Curtea Constituţională a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între ICCJ şi Senat, prin omisiunea forului legislativ de a finaliza procedura parlamentară cu privire la cazul senatorului PNL Daniel Mora, Senatul urmând să decidă în legătură cu mandatul parlamentarului.
Ponta: La Sănătate am alocat mai mulţi bani pentru cheltuieli curente în 2014
Premierul Victor Ponta a susţinut, miercuri, că afirmaţia potrivit căreia proiectul de buget pe anul 2014 prevede alocări diminuate în ceea ce priveşte Sănătatea reprezintă "o dezinformare", el subliniind că domeniul are alocate mai multe fonduri pentru cheltuieli curente în 2014.
STUDIU: Peste 10% dintre români vor să devină antreprenori în următorul an
Unul din cinci români consideră contextul economic actual oportun pentru deschiderea unei afaceri, iar peste 10% vor să devină antreprenori în următorul an, potrivit unui studiu realizat pentru Provident Financial România,care arată că jumătate dintre cei intervievaţi ar alege PFA ca formă juridică.
Tirurile vor putea tranzita de joi Canalul Dunăre-Marea Neagră pe o ambarcaţiune de mare tonaj
Compania Naţională "Administraţia Canalelor Navigabile (ACN) SA" a anunţat, miercuri, că ambarcaţiunea de mari dimensiuni care va asigura transportul maşinilor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone către sudul litoralului îşi va începe activitatea de joi, 14 noiembrie.
Avocat: Regele Mihai I se simte hărţuit de germanul care susţine că este fiul său
Regele Mihai I se simte hărţuit de cetăţeanul german Dieter Stanzeleit, care susţine că este fiul acestuia şi care a folosit documente false pentru a demonstra gradul de rudenie, a declarat, miercuri, avocatul Majestăţii Sale, Adrian Vasiliu, după încheierea unui termen de judecată.
Ponta: Soluţia pentru avionul special pentru oficiali este un acord între guverne. Executivul italian are exces de aeronave
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că soluţia cea mai bună pentru achiziţia unei aeronave pentru zboruri speciale o reprezintă un acord interguvernamental cu un guvern care disponibilizează asemenea aeronave, el arătând că Executivul italian are exces de aeronave.
Ibrahimovici nu a putut îndeplini ultima dorinţă a unui băieţel de 8 ani bolnav de leucemie
Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovici nu a putut îndeplini ultima dorinţă a unui băieţel muribund, în vârstă de 8 ani, scrie Daily Mail.

Niciun comentariu: