miercuri, 13 noiembrie 2013

Angelina Jolie, în rolul vrăjitoarei din "Frumoasa din pădurea adormită". Cum arată posterul de promovare a filmului - FOTO
Angelina Jolie va juca rolul lui Maleficent, vrăjitoarea cea rea din "Frumoasa din pădurea adormită", în ecranizarea desenului animat produs de Disney.
Doi generali şi alte 95 de persoane, condamnaţi pentru fraudarea unor concursuri în unităţi MApN
Generalii Marian Ion şi Mihai Chiriţă au fost condamnaţi de ICCJ la patru ani şi, respectiv, doi ani de închisoare, alături de aceştia primind pedepse cu închisoarea alţi 95 de ofiţeri, subofiţeri şi maiştri militari, în dosarul privind fraudarea concursurilor organizate în unităţi MApN.
Wizz Air va deschide în 2014 a cincea bază din România, pentru care va aloca o aeronavă Airbus 320
Operatorul aerian low-cost Wizz Air va deschide în luna iulie a anului viitor a cincea bază din România, la Craiova, pentru care va aloca o aeronavă Airbus A320.
Dosarul şpăgii de 1,4 milioane euro de la Hidroelectrica trimis în judecată. Consilierul ministrului Niţă - acuzat de dare de mită
Ioan Mihăilă, fostul consilier al ministrului Energiei, Constantin Niţă şi Eugen Brădean, director în cadrul Hidroelectrica, au fost trimişi în judecată de DNA. Cei doi sunt acuzaţi că au vrut să-l mituiască pe Remus Vulpescu, consilierul ministrul Daniel Chiţoiu, pentru ca Hidroelectrica să aprobe un contract de 260 milioane euro, despre care DNA spune că ar fi fost păgubos pentru statul român.
Românul Ionuţ Budişteanu, în topul celor mai influenţi tineri din lume în anul 2013
Românul Ionuţ Budişteanu, care a câştigat marele premiu la concursul Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF), ce a avut loc în luna mai, în SUA, ocupă locul al nouălea în Topul 16 al celor mai influenţi tineri din lume în 2013 realizat de publicaţia americană Time.
Victor Ponta: Marea frica a lui Basescu este sa nu aiba si PSD si PNL candidat la prezidentiale, pentru ca ar intra amandoi in turul doi si USL ar avea presedinte. E un scenariu foarte bun
Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, dupa sedinta grupurilor parlamentare ale PSD care a avut loc la Palatul Parlamentului, ca "Nu am retinut decat un singur luicru din ultimele elucubratii ale lui Traian Basescu. A iesit la televizor si a spus ca nu se poate sa nu aiba PSD-ul candidat, murea de grija PSD-ului. De fapt marea frica a lui Traian bassecu este sa nu aiba si PSD si PNL cand
Obiectivul grecilor pentru partida tur cu Romania: Sa invingem la zero
Grecia si Romania se vor lupta pentru calificarea la Mondialul din 2014, mansa tur urmand sa se joace vineri, 15 noiembrie. "Vom incerca sa invingem la zero. Trebuie sa inscriem de cate ori putem", a declarat Kostas Fortounis, international elen. Meciul de la Pireu va fi LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:45.
Spectacolul musical SCUFITA ROSIE, in regia STELEI POPESCU, la OPERA COMICA PENTRU COPII
STELA POPESCU este un nume care nu mai are nevoie de nici o prezentare, putini sunt aceia care stiu insa ca actrita a semnat si regia unor spectacole pe scena Operei Comice Pentru Copii! Si cand povestea istorisita este una asa de cunoscuta si de iubita ca "SCUFITA ROSIE", pe muzica antrenanta a tanarului compozitor ROMAN VLAD si in interpretarea plina de farmec a micilor vedete ale teat
Antonescu: Băsescu să stea liniştit, candidez din partea USL.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca nu este analist politic si astfel nu poate comenta declaratiile lui Traian Basescu cu privire la alegerile prezidentiale, dar il asigura pe presedinte ca va candida din partea USL si nu din partea partidelor de dreapta. 'Sa stea linistiti toti cei ce se agita (in functie de declaratiile contradictorii din USL - n.r.), nu am motiv sa ii agit, or
Ionuţ Rada, suspendat o etapă şi penalizat cu 1000 de lei
Fotbalistul formaţiei CFR Cluj, Ionuţ Rada, eliminat la meciul cu Dinamo, scor 1-0, din etapa a XIV-a a Ligii I, a fost suspendat o etapă de către Comisia de Disciplină a LPF şi a primit o penalitate de 1000 de lei.
Ponta: Marea frică a lui Băsescu este ca nu cumva să aibă şi PNL şi PSD candidat la prezidenţiale
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că "marea frică" a lui Traian Băsescu este ca nu cumva atât PNL cât şi PSD să aibă câte un candidat la prezidenţiale în 2014, pentru că astfel cei doi candidaţi ar intra în turul doi, iar USL ar da preşedintele, liderul PSD afirmând că se va gândi la asta.
MEDIAFAX ZOOM: Taifunul Haiyan - GALERIE FOTO
Taifunul Haiyan ar putea fi declarat cea mai mare catastrofă naturală din Filipine, după ce trecerea sa prin arhipeleag a lăsat în urmă mii de morţi şi a provocat numeroase distrugeri.
Messi: Cel mai important este să mă recuperez foarte bine
Jucătorul formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, care va fi indisponibil şase-opt săptămâni din cauza unei rupturi la coapsa stângă, a mulţumit fanilor pentru sprijinul acordat şi şi-a exprimat regretul că nu poate "juca în aceste momente".
Cel mai mare diamant portocaliu din lume, vândut cu preţul record de 35,54 de milioane de dolari
Un diamant portocaliu de 14,82 carate, considerat cel mai mare din categoria din care face parte, a fost vândut la licitaţie marţi, la Geneva, cu preţul record de 35,54 de milioane de dolari (taxe şi comisioane incluse), au precizat reprezentanţii casei Christie's.
Avertisment al vicepremierului rus: Un acord Republica Moldova - UE ar putea duce la dezgheţarea conflictului transnistrean
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a declarat marţi, la Bruxelles, că semnarea unui acord de asociere între Republica Moldova şi Uniunea Europeană (UE) ar putea duce la "dezgheţarea" conflictului transnistrean şi la "o slăbire a statalităţii moldoveneşti".
Ponta: Am vorbit la grupurile PSD despre două comisii de anchetă: pe retrocedări şi pe cazul Călăraşi
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, după o întâlnire cu grupurile PSD, că a discutat despre constituirea a două comisii de anchetă pentru retrocedările din Ardeal şi implicarea unor instituţii ale statului în achiziţionarea de terenuri pentru persoane private, el menţionând:"Cazul Călăraşi"
PROTESTUL studenţilor: Circulaţia va fi restricţionată în centrul Capitalei. Care este traseul marşului
Circulaţia va fi restricţionată miercuri, de la ora 16.30, în centrul Capitalei, pentru marşul de protest al studenţilor, pe traseul Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Dacia, iar în timpul mitingului din faţa sediului Ministerului Educaţiei, traficul va fi oprit pe strada G-ral Berthelot.

Niciun comentariu: