miercuri, 13 noiembrie 2013

Lucian Papici, Doru Ţuluş şi Mihaela Iorga, propuşi la CSM pentru funcţii de şefi de serviciu în cadrul DNA
Procurorii Lucian Papici, Doru Ţuluş şi Mihaela Iorga Moraru au fost propuşi la CSM pentru a ocupa funcţii de şefi de seviciu în cadrul secţiile I şi a II-a din cadrul DNA.
TOP 5 telefoane mobile recomandate oamenilor de afaceri.
Un top realizat de echipa ThePhoneGeeks, din cadrul EuroGsm, arata care sunt cele mai importate carcateristici ale unui telefon mobil pentru un om de afaceri. Cinci telefoane au intrunit cele mai multe conditii, astfel ca ele sunt considerate cele mai potrivite pentru mediul de business. 'In primul rand, utilizatorul trebuie sa se asigure ca procesorul dispozitivului este cel putin dual-core, cu o
Editorul NewEurope: Am vorbit cu Voiculescu înainte de publicarea articolului ”Băsescu, ...
Editorul NewEurope, Basil Coronakis, a declarat, marti, intr-un interviu pentru HotNews.ro, ca s-a consultat cu Dan Voiculescu inainte de publicarea articolului "Basescu, ultimul autocrat al Europei". Stire in curs de actualizare
Starea sănătăţii lui Ciprian Tătăruşanu s-a îmbunătăţit
Starea sănătăţii portarului Ciprian Tătăruşanu s-a îmbunătăţit, astfel că jucătorul Stelei s-a antrenat, miercuri, împreună cu coechipierii săi de la echipa naţională la Centrul Tehnic Naţional de la Mogoşoaia.
Preşedintele Autorităţii Naţionale de Restituire a Proprietăţii: Solicitarea DNA pentru verificarea terenurilor e de dorit, nu e nimic suspect
Preşedintele ANRP, George Băeşu, a declarat miercuri că solicitarea DNA pentru verificarea unor terenuri agricole din Călăraşi, anterior achiziţionării unui astfel de teren de către Ioana Băsescu, nu are ceva suspect şi astfel de solicitări sunt de dorit în contextul situaţiei privind retrocedările.
VREMEA se răceşte şi urmează precipitaţii. Ce temperaturi vor fi joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti
Joi, vremea va fi în general închisă şi se va răci. În cea mai mare parte a ţării, temporar, va ploua slab sau va burniţa, iar în zona montană precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în regiunile sudice şi sud-estice, iar noaptea şi în Banat.
PROTESTE ale studentilor la Bucureşti şi în ţară
Unii dintre studenţii care protestează miercuri în Capitală au venit în Piaţa Universităţii, de unde vor pleca spre Piaţa Victoriei, pentru a protesta la sediul Guvernului, aceştia scandând "Voi daţi afară tinerii din ţară", "Vrem să învăţăm şi nu să emigrăm", "Fără educaţie moare orice naţie".

Niciun comentariu: