duminică, 24 noiembrie 2013

COD GALBEN de ninsoare luni, la munte şi în nordul ţării
Zona montană va fi sub cod galben de ninsori şi intensificări ale vântului, de luni dimineaţă, de la ora 4.00, până seara, la ora 22.00, iar în a doua parte a zilei şi Maramureşul, nordul Crişanei şi al Moldovei şi, local, Transilvania, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
Miting impotriva violentei asupra femeilor, organizat luni in Capitala
Mai multe organizatii feministe si pentru promovarea drepturilor femeilor vor organiza luni, de la ora 17:30, in Piata Unirii din Bucuresti, un miting cu ocazia Zilei Internationale pentru Eliminarea Violentei asupra Femeilor, se arata intr-un comunicat de presa al asociatiei FRONT.
Băsescu: Dacă nu renunţă la creşterea accizei la combustibil, trimit înapoi bugetul de stat
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, că va returna Parlamentului proiectul bugetului de stat pe 2014 dacă nu se va renunţa la creşterea accizei la combustil, propusă de guvern.
Traian Băsescu: Dacă premierul vrea să colaboreze cu mine să respecte legea. Dacă tu ca prim-ministru nu respecţi legea, degeaba ai o majoritate de 72% - LIVE TEXT
Preşedintele Traian Băsescu a criticat ultimele afirmaţii ale premierului Victor Ponta şi i-a transmis acestuia, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni, că dacă vrea să colaboreze cu el trebuie "să respecte legea".
Manifestatii pro-europene la Kiev, incidente intre politie si protestatari
Incidente violente au izbucnit duminica la Kiev in cursul unei manifestatii proeuropene, in momentul in care mii de participanti au incercat sa se indrepte spre sediul Guvernului, fiind respinsi de catre fortele de ordine, care au recurs la gaze lacrimogene.
Cum arată acum Catedrala Mântuirii Neamului
Construcţia Catedralei Mântuirii Neamului continuă în ritm alert.
COD GALBEN DE NINSOARE. HARTA judeţelor care vor fi afectate. Avertizare de ninsori şi răcire accentuată a vremii
Vremea va fi caracterizată de răcire accentuată, ninsori şi intensificări ale vântului pentru perioada 25 noiembrie, ora 02:00 - 28 noiembrie, ora 08:00.
Simona Halep: Toata lumea va fi cu ochii pe mine, va fi o presiune suplimentara. Vreau insa sa ma bucur de tenis
Simona Halep a vorbit, pentru Digisport, despre planurile pentru 2014 si despre sezonul perfect din acest an. "Toata lumea va fi cu ochii pe mine, va fi o presiune suplimentara. Vreau insa sa ma bucur de tenis. Vreau doar sa menti

Niciun comentariu: