duminică, 24 noiembrie 2013



Oaspeţii PSD citează din Mao. Dar care sunt planurile lui Ponta şi ce interes ar putea avea ...
“Is China picking off individual EU members?' Dand acest titlu unei analize care avea ca punct de plecare noua relatie pe care Ungaria visa sa si-o faureasca cu China, EUobserver formula practic, acum un an si patru luni, temerea majora a Bruxelles-ului in raport cu strategia Beijing-ului: intrarea chinezilor pe piata comunitara, dar pe usa din spate. Caz-scoala pentru modul excentric in care pot
Acord între marile puteri şi Iran asupra programului nuclear al Teheranului
Marile puteri şi Iranul au ajuns la un acord asupra programului nuclear al Teheranului în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Geneva, după patru zile de negocieri "dificile", aducând o speranţă de ieşire dintr-o criză care durează de zece ani.
Mii de persoane au manifestat la Madrid împotriva politicilor de austeritate
Mii de manifestanţi au ieşit pe străzile Madridului la apelul sindicatelor şi organizaţiilor cetăţeneşti pentru a denunţa politica de austeritate a guvernului şi a exprima o serie de revendicări.
De ce sistemul de invatamant actual este o piedica in calea dezvoltarii copiilor?
Nu mai este un secret pentru nimeni ca scoala nu sprijina transformarea copiilor in niste adulti responsabili, autonomi si cu spirit etic, ci se axeaza pe transmiterea de cantitati enorme de informatii si pe incurajarea spiritului de competitie, fara sa tina cont de calitatile individuale...
Analgezicele - cum să obţineţi beneficii maxime, fără efecte secundare
Analgezicele ieftine, precum paracetamolul şi ibuprofenul, sunt la fel de eficiente pentru calmarea durerii ca medicamentele specializate, conform Serviciului naţional de sănătate (NHS) din Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.
Semnificaţii istorice pentru ziua de 24 noiembrie
În 1927, a încetat din viaţă Ion I. C. Brătianu, om politic, fost prim-ministru, cel de numele căruia se leagă Unirea cea Mare (1918), Constituţia României (1923), introducerea votului universal, reforma agrară. Din 1909, până la moarte, a fost preşedinte al PNL (n. 20 august 1864)

YESTERDAY

VIDEO Cea mai puternica explozie de raze gamma din istoria astronomiei, rezultat al mortii unei stele, vazuta in detaliu
In data de 27 aprilie, o explozie de lumina provocata de moarte unei stele aflate intr-o galaxie indepartata a devenit centrul atentie astronomilor din intreaga lume, potrivit Agentiei Spatiale Americane. Explozia de raze gamma, denumita GRB 130427A, reprezinta unul dintre cele mai stralucitoare astfel de evenimente vazute vreodata.

Niciun comentariu: