vineri, 29 noiembrie 2013


Imagini cu o bătrână legată de pat la SJU Ploieşti. Managerul: Sunt împotriva practicilor inumane
Managerul Spitalului Judeţean Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, face apel către pacienţi să semnaleze şefilor de secţii orice problemă din spital, după ce vineri rudele unei paciente au transmis unui post de televiziune imagini filmate în spital în care apare o bătrână legată cu cârpe de un pat.
Preşedintele Lituaniei: Calea aleasă de Ucraina "nu duce nicăieri"
Liderii ucraineni au ales "o cale care nu duce nicăieri", refuzând să semneze un acord de apropiere cu Uniunea Europeană (UE), a acuzat vineri preşedinta lituaniană, Dalia Grybauskaite.
Cristian Popescu-Piedone denunţă protocolul cu USL şi vrea să formeze o nouă majoritate în Consiliul Local
Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a anunţat că nu va mai reprezenta Uniunea Social Liberală şi că denunţă protocolul încheiat cu aceasta, spunând că îi aşteaptă, săptămâna viitoare, la discuţii pe liderii politici care formează Consiliul Local, pentru a constitui o majoritate.
Comuniştii din Republica Moldova protestează în faţa delegaţiei Uniunii Europene de la Chişinău
Comuniştii din Republica Moldova şi-au instalat două corturi, joi, în faţa delegaţiei Uniunii Europene (UE) de la Chişinău, unde intenţionează să protesteze până sâmbătă faţă de parafarea acordurilor cu Uniunea Europeană, la Vilnius, relatează PRO TV Chişinău.
VIDEO: Cea mai slabă manevră la ieşirea din parcare. Poliţiştii îl caută pe acest şofer de două luni
Nimeni nu a mai văzut aşa ceva. Ce a putut să facă acest şofer în parcare i-a lăsat fără cuvinte până şi pe poliţişti. VIDEO incredibil!
Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, informeaza Publika.md, citand surse guvernamentale.
Traian Basescu, la Vilnius: Moldova si Georgia fac un pas inainte, Ucraina unul inapoi
Traian Basescu s-a alaturat vineri dimineata celorlalti 27 sefi de state si guverne ai Uniunii Europene care se intalnesc cu liderii tarilor din Parteneriatul Estic (Republica Moldova, Georgia, Ucraina, Armenia,Azerbaijan). La inceputul intalnirii, presedintele Romaniei a afirmat ca summitul de la Vilnius este un pas inainte pentru Republica Moldova si Georgia, care vor parafa Acordul de Asociere,
The Hunger Games: cele mai amuzante parodii
The Hunger Games: Catching Fire, cel de-al doilea film al celebrei serii regizate de Gary Ross, cu Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Stanley Tucci, Elizabeth Banks şi Woody Harrelson în rolurile principale, rulează din această lună pe ecranele din lumea întreagă.
Care sunt cele mai periculoase băuturi alcoolice
Multe dintre băuturile pe care le vedem în baruri, pe rafturile supermarketurilor, în filme sau în reclame au un efect mai puternic decât ne-am fi gândit.
Ultima pagină a Acordului de Asociere între Republica Moldova şi UE va fi parafată vineri, în cadru festiv
Republica Moldova şi Georgia au parafat separat Acordurile de Asociere cu Uniunea Europeană, joi, la Vilnius, cu puţin timp înainte de începerea summitului Parteneriatului Estic, dar o pagină din document a fost păstrată pentru a fi parafată festiv, vineri, de către liderii celor două ţări.
De ce se destramă căsniciile şi cum să eviţi acest lucru.
Lasand la o parte infidelitatea, sunt o multime de motive din cauza carora mariajele se destrama. Fie ca esti casatorita de 40 de ani sau de 40 de zile,potentialitatea despartirii exista in orice cuplu, inca de la prima intalnire. Mai multi aleg chiar sa continue relatii/mariaje dezamagitoare din varii motive, precum copiii, frica de a o lua de la capat sau nu-si permit sa traiasca singuri. Cu o r
Câte calorii trebuie să consumăm zilnic pentru a slăbi.
Sunt multe intrebari care ne macina atunci cand alegem sa urmam o dieta sau o cura de slabire, una dintre acestea fiind si cea mai importanta: Cate calorii trebuie sa consumam zilnic pentru a slabi? In cele ce urmeaza, vom incerca sa raspundem la aceasta intrebare si sa oferim solutia perfecta pentru toata lumea. Pentru inceput, e bine de stiut ca raspunsul la intrebare este in mare parte relativ.
O fetiţă de 12 ani, CAPTIVĂ într-un GARAJ din Paşcani.
O fetita a fost gasita abandonata intr-un garaj din Pascani, judetul Iasi, conform newspascani.com. Locatia este una cunoscuta de localnici ca fiind locuita de oameni ai strazii, iar minora se afla singura, in conditii mizere. O ambulanta a sosit la fata locului si a transportat-o la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani. Aici au sosit si reprezentantii Serviciului de Asistenta Sociala care au inc
Europenii nu au reuşit să convingă Ucraina să semneze acordul de asociere: "Ianukovici este pe punctul de a-şi pune ţara într-o situaţie de vulnerabilitate extremă"
Liderii europeni nu au reuşit joi seară să convingă Ucraina să semneze un acord de asociere istoric cu UE, la finalul unei noi zile de negocieri. "Din nefericire, se pare că argumentele" în favoarea semnării "nu au ajuns la preşedinte", Viktor Ianukovici, a declarat preşedinta lituaniană Dalia Grybauskaite.
REVISTA PRESEI: UE şi SUA smulg Moldova din ghearele Rusiei.
'UE si SUA smulg Moldova din ghearele Rusiei', titreaza Adevarul. 'Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a parafat, joi, la Vilnius, acordul de asociere cu Uniunea Europeana, cu putin timp inaintea inceperii summitului Parteneriatului Estic. O ultima pagina din cele 1.000 ale documentului a ramas a fi semnata vineri, in cadru festiv, de premierul Iurie Leanca', scriu jurnali
CRBL a lansat la Radio 21, noua lui piesă „România nu-i jucăria ta”
CRBL a lansat, astăzi, în premieră, noua lui piesă „România nu-i jucăria ta”, la Radio 21! El a fost invitatul matinalilor Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando. CRBL a mărturisit că a ”furat” piesa din studioul muzical pentru a o putea lansa în premieră și în exclusivitate la Radio 21. „Am răpit, practic, piesa din studio și am difuzat-o, astăzi, pentru prima oară la radio. Sunt
Oana Stancu a renunțat la emisiunea de la Antena 3 pentru că este grav bolnavă
Oana Stancu spune că a renunțat la emisiunea de la Antena 3, din cauza problemelor de sănătate pe care le are, infirmând astfel zvonul cum că ar fi fost concediată. Problemele de sănătate cu care se confruntă de o lună de zile, au determinat-o pe jurnalista Oana Stancu să se retragă de pe micul ecran și să nu mai realizeze emisiunea ”Exces de putere” la Antena 3. Atât jurnalista cât și directorul

Niciun comentariu: