vineri, 29 noiembrie 2013

Mircea Geoană: România poate fi şi punte între Est şi Vest, şi tigrul Europei Centrale şi de Est
Într-un editorial publicat în Ziarul Financiar, senatorul Mircea Geoană comentează posibilităţile de creştere economică ale României în următorii ani, în contextul situaţiei din Uniunea Europeană.
BLACK FRIDAY ÎN SUA: 140 de milioane de americani sunt aşteptaţi la cumpărături în acest weekend
Retailerii din Statele Unite au suplimentat vineri măsurile de securitate, de Black Friday, 140 de milioane de americani fiind aşteptaţi la cumpărături în acest weekend, mai puţini totuşi faţă de cei 147 de milioane de oameni care au profitat de discount-uri anul trecut, relatează Bloomberg.
PROIECT: Străinii cu vize Schengen ar putea sta în România fără viză 90 de zile în şase luni
Străinii posesori de vize Schengen ar putea intra şi rămâne în România, fără obligativitatea unei vize româneşti de intrare, pentru maximum 90 de zile în şase luni, potrivit unui proiect de OUG aflat în dezbatere publică.
AFP: Condiţii precare, frig şi perspective triste pentru refugiaţii sirieni din Bulgaria
Cei aproximativ 11.000 de refugiaţi sirieni ajunşi în Bulgaria traiesc în condiţii precare, în tabere de barăci improvizate, mulţi fiind dezamăgiţi de absenţa standardelor UE şi preferând să plece în alte ţări, unii chiar în Siria.
Şova: Pe taxa de 7 eurocenţi s-a construit bugetul departamentului
Ministrul Dan Şova a declarat, vineri, că bugetul instituţiei pe care o conduce preia banii suplimentari obţinuţi prin majorarea accizei pe combustibil la 7 eurocenţi, fonduri care vor fi alocate jumătate pentru construcţia de autostrăzi, iar cealaltă jumătate pentru drumuri naţionale.
FOTO. Repetiţie generală pentru parada de Ziua Naţională.
Peste 2.000 de militari din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza vor participa duminica, 1 Decembrie, incepand cu ora 11.00, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti. Vineri a avut loc repetitia generala a tuturor fortelor care vor defila la p
Motivarea instanţei în cazul masacrului de la Perla: Remuşcările şi regretele atacatorului nu pot fi decât formale
Atitudinea de remuşcare şi regret pe care Gheorghe Vlădan a afişat-o ulterior masacrului de la Perla nu poate fi decât "formală faţă de tot ansamblul infracţional", precizează judecătorii Curţii de Apel Bucureşti (CAB), în motivarea deciziei de condamnare a acestuia la închisoare pe viaţă.
Mijloacele tehnice şi peste 2.000 de militari au participat la repetiţia generală a paradei de 1 Decembrie
Peste 2.000 de militari din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, SRI şi SPP şi aproximativ 140 de militari din Franţa, Polonia, Turcia şi SUA au participat, vineri, în Piaţa Arcului de Triumf, la repetiţia generală pentru parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale.
Ponta e de acord că reguli mai dure la ajutoare sociale în Marea Britanie: "Şi la noi vin cu Mercedes"
Premierul Victor Ponta afirmă că este de acord cu declaraţia omologului său britanic, David Cameron, referitoare la înăsprirea, în Marea Britanie, a condiţiilor de acordare a ajutoarelor sociale, el arătând că şi în România sunt beneficiari ai sistemului social care au "Mercedes şi vilă".
Lucian Ban - Mat Maneri in turneu de promovare a albumului ECM Transylvanian Concert
După ce a fost prezentat în luna octombrie într-un turneu american pe coasta de vest, albumul Transylvanian Concert, produs în luna mai a acestui an de prestigioasa casă de discuri ECM, și semnat de pianistul de origine română stabilit la New York, Lucian Ban, și de violistul american Mat Maneri, va fi introdus publicului românesc din Cluj, Timișoara, Oradea, Bistrița și Satu-Mare, într-un turneu

Niciun comentariu: