sâmbătă, 28 decembrie 2013

Patru tineri au fost găsiţi morţi în Olteniţa

Y

De ce au zebrele dungi. Care e explicaţia ştiinţifică
De ce au zebrele dungi este unul dintre cele mai îndepărtate mistere de pe Pământ. O echipă de cercetători din Marea Britanie pretinde că a descoperit dovezi că dungile sunt utilizate de zebre pentru a-i păcăli pe prădătorii lor, scrie Daily Mail.
Transferul armelor chimice în afara Siriei nu va putea fi efectuat până pe 31 decembrie
Transferul armamentului chimic în afara Siriei probabil nu va putea putea fi efectuat până la termenul-limită de 31 decembrie, din cauza vremii nefavorabile şi a confruntărilor armate, anunţă Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC).
Cum găseşti cele mai ieftine telefoane Samsung Galaxy S3 şi Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 şi Samsung Galaxy S3 au fost printre cele mai căutate telefoane ale anului 2013, iar vânzările se menţin pe un trend ascendent mai ales în perioada sărbătorilor.
Ducesa de Cambridge şi Prinţul William ar putea aştepta al doilea copil
Ducesa de Cambridge este însărcinată cu al doilea copil.
Camerele video instalate pe Staţia Spaţială Internaţională au avut probleme tehnice
Camerele video de înaltă fidelitate, instalate vineri pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS) de doi cosmonauţi ruşi, au avut probleme tehnice şi au fost recuperate, după eşecul stabilirii conexiunii electronice.
CAMIONUL DE CRĂCIUN: 17.000 de copii din Bistriţa primesc cadouri aduse din Germania, prin intermediul unor fundaţii - FOTO
Şaisprezece camioane cu daruri din Germania au ajuns, sâmbătă, în judeţul Bistriţa-Năsăud, 17.000 de copii din peste o sută de localităţi urmând să primească pachete cu alimente, dulciuri, jucării.

Niciun comentariu: