sâmbătă, 28 decembrie 2013

Tragedie în Timiş: O femeie a murit, iar fiica ei de 12 ani a fost rănită, după ce au fost lovite de o maşină
O femeie de 52 de ani a murit, iar fiica acesteia, în vârstă de 12 ani, a fost rănită, în urma unui accident produs la ieşirea din localitatea timişeană Moşniţa Nouă, cele două fiind lovite, în timp ce mergeau pe marginea drumului, de un autoturism condus de o tânără.
Negocierile tehnice între Iran şi marile puteri vor fi reluate luni, la Geneva
Negocierile tehnice între experţii din Iran şi cei ai grupului 5+1 se vor relua luni, la Geneva, anunţă Abbas Araghchi, negociatorul-şef iranian, citat de agenţia IRNA.
Simpatizanţi ai mişcării Fraţii Musulmani au incendiat o clădire a Universităţii din Cairo
Studenţi susţinători ai mişcării islamiste Fraţii Musulmani au incendiat, sâmbătă dimineaţă, o clădire a Facultăţii de Comerţ a Universităţii Al-Azhar din Cairo, după arestarea a 250 de manifestanţi islamişti, anunţă autorităţile egiptene.
Vivienne Westwood colaborează cu Baletul de Stat din Viena pentru un eveniment de Anul Nou
Vivienne Westwood va crea costumele pentru Baletul de Stat din Viena, pe care balerinii le vor purta în timpul valsurilor din antractul concertului de Anul Nou, ce va fi susţinut pe 1 ianuarie 2014 de Filarmonica din Viena.
EXPLOZIA DE LA CĂLĂRAŞI - Prefect: Puteau fi mult mai multe victime, Dumnezeu a fost bun cu noi de Crăciun
Autorităţile din Călăraşi aşteaptă permisiunea organelor de anchetă şi finalizarea evaluării pagubelor produse de explozia din seara de Crăciun pentru a începe reparaţiile la blocul afectat, prefectul judeţului afirmând că nu se poate spune că va fi vorba despre "o lucrare de cinci lei".
O zi din vacanţa preşedintelui american în Hawaii
Preşedintele SUA, Barack Obama, care se află împreună cu familia într-o scurtă vacanţă în Hawaii (locul său natal), îşi petrece timpul într-un mod activ, după cum au reuşit să afle jurnaliştii de la AP, conform agenţiei de presă Ria Novosti.
Primele "coffee shop"-uri din SUA se vor deschide pe 1 ianuarie
SUA vor deschide, la 1 ianuarie, primele 'coffee shop'-uri unde se va putea comercializa canabis în scopuri recreative, primele state în care vor funcţiona aceste localuri fiind Washington (nord-vest) şi Colorado (vest), relatează France Presse, citată de Agerpres.
Cât a câştigat şeful Apple în 2013
Apple şi-a plătit CEO-ul, Tim Cook, cu 4,25 milioane de dolari în acest an, potrivit unui document publicat vineri înaintea adunării generale anuale, relatează AFP, citată de Agerpres.
Ce cuvânt s-a inventat în anul în care te-ai născut
Oxford English Dictionaries a analizat cuvintele întrate mai recent in limba engleză pentru a le stabili exact vârsta. Intervalul studiat a fost 1900 - 2004, potrivit Oxford Dictionaries.
Un tânăr din China a şocat lumea medicală. Ce au descoperit doctorii în gâtul lui
Tao Jiayuan, un tânăr de 16 ani din China i-a şocat pe medici cu cazul său
Cum arată iubitul actriţei din telenovela „Rebelde". Lumea spune că e prea urât
Ea este considerată o familie superbă, însă pe prietenul ei lumea îl consideră un bărbat neatrăgător şi urât. Actriţa Angelique Boyer joacă în telenovela „Rebelde", în rolul lui Vico, o tânără cu atitudine care învaţă într-un colegiu particular alături de alţi adolescenţi de aceeaşi vârstă.
Doi români au murit în Italia, după ce s-au răsturnat cu o maşină furată
Doi tineri români au murit, vineri seara, după ce s-au răsturnat cu o maşină furată în provincia italiană Viterbo, situată în apropiere de Roma, relatează presa italiană.
Victor Socaciu iubeşte din nou. Cine este femeia care a înlocuit-o pe Marina Almăşan în viaţa cântăreţului
Victor Socaciu se pare că şi-a refăcut viaţă după divorţul de Marina Almăşan
Sfaturi pentru ca bărbatul să nu te înşele niciodată
Monogamia este de multe ori înţeleasă şi acceptată doar de un singur partener într-o relaţie, însă motivele pentru care bărbatul înşală sunt mai complexe decât arată aparenţele, scrie eva.ro.

Niciun comentariu: