vineri, 1 noiembrie 2013

Percheziţii la Ministerul Agriculturii, ADS şi AGROSTAR.


CELE ŞAPTE MINUNI ale infrastructurii din România
Stâlpi de electricitate „uitaţi” în mijlocul drumurilor, un drum naţional cu gropi vopsite din „exces de zel”, o stradă de doar 750 de metri transformată în drum naţional, o centură inaugurată şi închisă la scurt timp, trotuare late de 80 de centimetri ce trec prin mijlocul câmpului reprezintă doar câteva dintre minunile infrastructurii din România.
Percheziţii la Ministerul Agriculturii, ADS şi AGROSTAR.
UPDATE. Daniel Constantin, ministrul Agriculturii: Epicentrul dosarului este la ADS nu aici la ministerul Agriculturii. Acolo au fost sigilate birouri. --- Azi s-a luat decizia demiterii directorului ADS. --- 'Trebuie sa fac cateva precizari. Activitatea institutiei nu a fost perturbata. Nu au fost procurori DNA ci ofiteri de politie anticoruptie S-au facut verificari cu privire la activitatea con
Lucia Varga: Peste jumătate din angajaţii silvici să plece; sunt fie de rea credinţă, fie incompetenţi
Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, a declarat, vineri, că mai mult de jumătate din angajaţii silvici trebuie să plece din sistem, pentru că încalcă legea, aceştia dând dovadă fie de rea credinţă, fie de incompetenţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Primaria Capitalei prinde 70-80 de caini pe zi. Adaposturile municipalitatii s-au umplut, autoritatile nu fac eutanasieri
Primaria Capitalei a prezentat vineri situatia cainilor fara stapan. Astfel, institutia sustine ca a capturat in ultimele doua luni 3052 de caini, dintre care 942 au fost adoptati de persoane fizice, 881 au fost adoptati de Dog Town, iar restul au ramas in adapost, a declarat vineri, Razvan Bancescu, sef de proiect Autoritatea pentru Supravgherea si Protectia Animalelor(ASPA) din cadrul municiplai
Procurorii DNA au făcut percheziţii la Ministerul Agriculturii, ADS şi Agrostar
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au făcut, vineri, percheziţii la Ministerul Agriculturii, Agenţia Domeniilor Statului şi Federaţia Sindicală Agrostar, de unde au ridicat mai multe documente, în cadrul unei anchete vizând fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare.
VREMEA continuă să fie mai caldă decât în mod normal pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru weekend, în ţară, la Bucureşti şi la munte
Sâmbătă, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, îndeosebi în regiunile intracarpatice. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul şi estul teritoriului, unde cu totul izolat vor fi condiţii de burniţă sau ploaie slabă. Noaptea, vor fi înnorări şi pe arii restrânse va ploua slab în vestul şi nordul ţării.
Traian Băsescu: România poate avea o contribuţie meritorie la la viitorul construcţiei de integrare
Preşedintele Traian Băsescu a transmis, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la intrarea în vigoare a Tratatului privind Uniunea Europeană, că România poate avea "o contribuţie meritorie la dezbaterea generală din interiorul Uniunii cu privire la viitorul construcţiei de integrare".
Marian Vanghelie, audiat la DNA ca martor în dosarul privind Realitatea Media
Primarul Sectorului 5, Marian Vangelie, s-a prezentat vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), el declarând că a fost citat ca martor în dosarul privind Realitatea Media.
Ponta despre bruiajul STS: Să fim serioşi. Habar nu am de aşa ceva şi nu cred
Premierul Victor Ponta declară că nu ştie nimic despre faptul că STS a fost solicitat să bruieze, pentru a împiedica interceptările, discuţiile purtate, joi, la Ministerul Finanţelor cu misiunea FMI şi nici nu crede aşa ceva.
Un şofer român în stare de ebrietate a provocat un grav accident rutier în Italia - presă
Un imigrant român din Italia, aflat în stare de ebrietate, a provocat un accident rutier soldat cu doi morţi şi patru răniţi, în apropierea oraşului Livorno (nord-vest), informează site-ul LiberoQuotidiano.net.
Margareta Pâslaru lansează un nou CD şi va dona fondurile din vânzarea acestuia către Crucea Roşie
Margareta Pâslaru va lansa, vineri, CD-ul "Margareta 70", care conţine creaţiile sale de maturitate artistică, cântăreaţa urmând să doneze drepturile rezultate din vânzarea acestuia către "Banca de Alimente"- Crucea Roşie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Măsuri de securitate dure în Rusia, de teama unor eventuale atacuri în timpul JO de la Soci
Rusia îi vizează pe musulmanii conservatori din Caucazul de Nord, alături de o serie de măsuri de securitate FSB, în contextul unor îngrijorări cu privire la comiterea unor eventuale atacuri de către insurgenţi în perioada Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci.
Camelia Potec, noul presedinte al Federatiei Romane de Natatie
Camelia Potec este noul presedinte al Federatiei Romane de Natatie. Fosta campioana olimpica in 2004 (la Atena), Camelia a fost unicul candidat, informeaza Mediafax.
Zgonea: Daca Antonescu vrea senatori in slapi si bermude sau care se duc la spa, sa ne spuna
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, l-a invitat, vineri, pe omologul sau de la Senat, Crin Antonescu, sa participe la dezbaterea Codului de conduita al parlamentarilor, el aratand ca Antonescu poate spune acolo daca vrea ca senatorii sa vina la munca in slapi si bermude sau sa se duca la spa.
Replica lui Ponta după noul scandal al cărnii de cal: "Nu e confirmat absolut deloc. Să nu ne împuşcăm singuri în picior"
Faptul că în conserve de carne de vită provenite din România s-ar fi găsit urme de carne de cal, aşa cum au reclamat recent autorităţile britanice, "nu este confirmat absolut deloc", a susţinut la Sibiu premierul Victor Ponta, luând apărarea companiei Scandia de la care ar proveni produsele.
Predoiu: Ponta şi Antonescu sunt incapabili să facă bine.
Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu sustine ca premierul Victor Ponta si seful Senatului, Crin Antonescu, fac rau tarii, prin criticile la adresa Curtii Constitutionale. "Atacul celor doi politicieni iresponsabili, Victor Ponta si Crin Antonescu, impotriva Curtii Constitutionale demonstreaza dispret la adresa intereselor Romaniei si o mentalitate dispusa la orice pentru un dram de puter
Un frizer din China practică o metodă străveche de tuns, cu cleşti încinşi în foc
Wang Weibu, un frizer chinez în vârstă de 73 de ani, din Jinshi, provincia Sichuan, îşi tunde clienţii prin metoda Dahuojia, acum pe cale de dispariţie, folosind o pereche de cleşti încinşi care ard părul, în loc de foarfece.
Directorul juridic al BNR: Un mecanism UE de rezoluţie bancară e necesar, dar mai bine să nu ajungem să-l folosim
Un mecanism comun UE de rezoluţie bancară este necesar pentru luarea de măsuri rapide în cazul falimentelor unor bănci, dar este de preferat ca România să nu ajungă în situaţia de a-l folosi, aplicând normele privind capitalul şi lichiditatea, potrivit directorului juridic al BNR, Alexandru Păunescu.
Companiile de stat vor fi obligate şi anul viitor să verse la buget 85% din profit
Companiile de stat vor fi obligate şi anul viitor să verse la buget 85% din profit, potrivit ministrului delegat pentru Energie, Constantin Niţă.
Parteneriat Vodafone - eMag: clienţii pot cumpăra cu abonament, la preţ subvenţionat, telefoane din oferta operatorului
Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a semnat un parteneriat cu eMag.
Securitatea digitală a viitorului. Un „mega-depozit” de informaţii şi incidente de securitate, folosit la comun de mai multe companii
În viitorul, soluţia pentru ca atacurile asupra companiilor să fie evitate este dezvoltarea unui „mega-depozit” de incidente de securitate, administrat de o singură entitate şi care să fie folosit de mai multe companii, a declarat Stephen Trilling, vicepreşedinte senior la furnizorul de soluţii de securitate digitală Symantec
Cate datorii neplatite au primariile din Romania si cum alimenteaza ele inflatia. 53 de milioane de euro sunt sumele asumate,iar alte 81 de milioane euro sume in curs de clarificare
Peste 53 de milioane de euro reprezinta arieratele recunoscute de primariile din Romania (sume contractate dar neachitate), la care se mai adauga si arieratele aflate  in curs de clarificare, adica alte 360 milioane lei (peste 81 mil. euro), potrivit datelor de la Finante. Arieratele au reprezentat subiectul unor discutii extrem de tensionate in negocierile cu FMI, in ciuda masurilor luate de auto
Victor Ponta, HUIDUIT la Sibiu.
Premierul Victor Ponta a fost huiduit, vineri, la Sibiu, de aproximativ 30 de persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Protestatarii i-au strigat: "Rusine sa va fie", in timp ce participantii la o conferinta a pensionarilor PSD la care Ponta venise l-au aclamat. Oamenii aveau in maini si rosii, despre care au afirmat ca le-au adus ca sa i le arate

Niciun comentariu: