marți, 21 ianuarie 2014

Andrei Gheorghe atacă Antena 3. "Eu vorbesc de nişte imbecili"
Invitat la emisiunea „Schimbă vorba”, de pe live.gandul.info, Andrei Gheorghe a criticat dur „situaţia” de la Antena 3, şi în special pe prezentatorul Mircea Badea.
Câţi bani sunt, de fapt, în această cutie
Un artist din New York a devenit celebru în întreaga lume datorită sculpturilor sale inedite.
FOTO+VIDEO. Povestea impresionantă din spatele acestei imagini
Fraţii americani Doug şi Lynne Seus sunt unii dintre cei mai apreciaţi dresori de animale de la Hollywood.
Ce păţeşte un bărbat din Marea Britanie după ce este jefuit
Mirror publică un clip şocant, cu un bărbat de 51 de ani care a fost bătut cu bestialitate şi jefuit, în plină stradă.
STUDIU CONTROVERSAT: Fumatul şi consumul de băuturi alcoolice în timpul sarcinii pot influenţa orientarea sexuală a viitorului copil
Fumatul şi consumul de băuturi alcoolice în timpul sarcinii pot influenţa orientarea sexuală a viitorului copil
GALERIE FOTO: Cele mai ciudate recorduri legate de corpul uman
Portalul chirkup.me publică un clasament cu unele dintre cele mai bizare recorduri legate de corpul uman.
Bill Gates: Ţările sărace vor avea în 2035 venituri pe cap de locuitor mai mari decât are China în prezent
Bill Gates, cel mai bogat om de pe planetă, crede că până în 2035 majoritatea ţărilor, chiar şi 35 de state considerate de Banca Mondială drept cele mai sărace din lume, vor avea venituri pe cap de locuitor mai mari decât veniturile existente în prezent în China, relatează Bloomberg.
Trupul studentei moarte în accidentul aviatic din Apuseni, ridicat de Armată de la SML. Trupul lui Iovan va fi ridicat miercuri de către rude
Trupul studentei de 23 de ani care a murit în urma accidentului aviatic a fost preluat, marţi, de reprezentanţi ai Armatei, urmând să fie transportat la Bucureşti, iar trupul pilotului Adrian Iovan urmează să fie ridicat de membrii familiei, a anunţat Gheorghe Vieru, şeful Serviciului de Medicină Legală Alba.
CC dezbate miercuri legea prin care unele ONG-uri vor fi obligate să îşi modifice denumirea
Judecătorii Curţii Constituţionale (CC) dezbat, miercuri, sesizarea transmisă de preşedintele Traian Băsescu cu privire la o lege care prevede obligativitatea de a-şi schimba denumirea pentru asociaţiile şi fundaţiile care au titulaturi similare celor ale unor instituţii sau structuri profesionale.
Dragnea: Premierul nu trebuie să se ocupe personal de comisii privind accidentele aviatice
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, că premierul nu trebuie să se ocupe personal de coordonarea acţiunilor prin care se instituie comisii care află adevărul în cazul accidentelor aviatice, el explicând astfel desemnarea lui Gabriel Oprea pentru acest lucru.
Radu Zamfir: La transmiterea coordonatelor, am folosit Google Maps. Datele ne arătau distanţa la care suntem faţă de nişte comune
Medicul Radu Zamfir, implicat în accidentul aviatic de luni seară, din judeţul Cluj, a declarat, într-un interviu, că pentru a transmite coordonatele locului în care se afla dipă producerea accidentului din Munţii Apuseni, s-a folosit de Google Maps, care îi arăta formele de relief şi distanţa la care se afla faţă de comunele din zonă.
Premierul Victor Ponta şi 12 miniştri se vor afla la Iaşi de Ziua Unirii.
Premierul Victor Ponta si 12 ministri vor fi prezenti, vineri, la manifestarile organizate de Ziua Unirii in municipiul Iasi, informeaza Mediafax. Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a spus, intr-o conferinta de presa, ca la manifestarile de vineri, din municipiu, de 24 Ianuarie, prilejuite de implinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane, vor fi veni atat premierul Victor Ponta, cat
IML Alba: Trupul pilotului Adrian Iovan va fi ridicat miercuri de către rude.
Trupul pilotului Adrian Iovan, decedat in accidentul aviatic din Apuseni, va fi pastrat pana miercuri la Serviciul de Medicina Legala Alba, cand vor ajunge rudele sa il ridice, informeaza Mediafax. Seful Serviciului de Medicina Legala Alba, medicul Gheorghe Vieru, a declarat, marti seara, ca a vorbit cu rude ale lui Adrian Iovan din Bucuresti care s-au interesat de procedurile pentru ridicarea tru
MApN: Sistemul de supraveghere a detectat avionul până a dispărut de pe radar.
"Sistemul de supraveghere prin radiolocatie a detectat aeronava, implicata in accidentul de pe data de 20 ianuarie, pana la disparitia acesteia de pe sistemul radar. De la momentul disparitiei, echipamentul de supraveghere nu a mai receptionat niciun semnal", precizeaza Ministerul Apararii Nationale intr-un comunicat de presa. Citeste si: Cine este vinovat de tragedia din Apuseni. Martur
DNA: Mită de un milion de euro pentru achiziţii de terenuri forestiere. ...
Administratorul unei societati comerciale din Brasov si sotia acestuia au primit un milion de euro mita pentru a cumpara, in numele societatii administrate, terenuri forestiere. Mita a constat intr-un sejur in Gran Canaria si a unei masini Chrysler Sebring, conform procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie. Dragos Lipan Secu, administrator delegat al societatii comerciale S.C. Scolopax S.R.L.
Dragnea: În opinia mea, draftul Raportului MCV conţine referiri favorabile Guvernului
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, că, în opinia sa, draftul Raportului MCV conţine referirile favorabile Guvernului, el arătând că, pe ansamblu, documentul conţine şi laude şi critici şi că Raportul consemnează faptul că instituţiile statului de drept funcţionează şi că direcţia e bună.
Un tribunal din Sofia a aprobat extrădarea unui lider interlop în România. Decizia nu este definitivă
Un tribunal din Sofia a aprobat extrădarea în România a liderului interlop Evelin Banev, alias Brendo, în virtutea unui mandat european de arestare emis de autorităţile române, informează site-ul Novinite.com.
Cosmin Contra şi-a prelungit contractul cu Petrolul Ploieşti
Antrenorul Cosmin Contra şi-a prelungit cu un sezon înţelegerea pe care o avea cu Petrolul Ploieşti, noul contract urmând să expire la finalul sezonului 2014/2015, informează site-ul oficial al grupării prahovene.
Edward Snowden se teme pentru viaţa sa. Avocat: "Ameninţările sunt reale"
Fostul consultant NSA Edward Snowden, refugiat în Rusia, se teme pentru viaţa sa după ce a fost ameninţat de oficiali americani a căror identitate nu a fost dezvăluită, afirmă avocatul acestuia, citat de AFP.
Toți pasagerii avionului prăbușit la Cluj, puteau fi salvați dacă erau găsiți mai repede
Irinel Popescu, șeful Clinicii de Chirurgie și Transplant Hepatic de la Spitalul Fundeni a declarat marți, că toți cei șapte pasageri care s-au prăbușit luni cu avionul, puteau fi salvați dacă se ajungea la timp la ei. Prof. dr. Irinel Popescu a declarat marți într-o conferință de presă, referindu-se la accidentul din Munții Apuseni, că dacă cei implicați ar fi avut șansa să fie descoperiți mai ra
Avionul avea o stație care putea reda poziţia epavei cu aproximaţie de un metru
Avionul pilotat de Adrian Iovan era dotat cu o staţie de urgenţă care putea reda poziţia epavei cu aproximaţie de 1 metru. Este declaraţia făcută în direct, la Digi 24, de pilotul Roberto Iliescu. Aeronava prăbușită în pasul Ursoaia din județul Cluj, putea fi localizată cu ajutorul aparaturii de la bord. Din păcate nicio autoritate competentă nu a reușit acest lucru. „A aterizat în condiţii bune,
Zota: Adrian Iovan era pilotul nostru preferat, avionul la fel. Am făcut sute de zboruri
Coordonatorul de transplant Victor Zota a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că avionul implicat în accidentul din munţii Apuseni şi pilotul Adrian Iovan era preferaţi de medicii din misiunile de transplant, care întrebau mereu "dacă este liber BN2-ul".
Un om de afaceri din Rusia, dispus să suporte cheltuielile pentru referendumul din Găgăuzia.
Un om de afaceri din Rusia s-a aratat dispus, intr-o scrisoare trimisa administratiei de la Comrat, sa acopere cheltuielile pentru desfasurarea referendumului programat la 2 februarie in Gagauzia pe tema aderarii R.Moldova la UE sau apropierii de Uniunea Vamala, relateaza Mediafax. "Referendumul reprezinta un drept legitim al cetatenilor de a-si exprima opinia in problemele cele mai actuale.
Procuror: Avionul prăbuşit în Apuseni nu avea cutie neagră, ci doar alte aparate de bord
Avionul prăbuşit în Munţii Apuseni nu avea cutie neagră, ci doar alte aparate de bord, care vor fi examinate de anchetatori, iar investigaţia în acest caz va dura câteva luni, pentru realizarea raportului Autorităţii Aeronautice, afirmă procurorul general al Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia.
De ce niciuna din miile de companii de securitate nu a detectat acţiunile NSA: „Au folosit oglinzi şi fum”
NSA şi-a mascat foarte bine acţiunile, a folosit o strategie bazată pe „oglinzi şi fum”, a declarat, pentru Gândul, Barry Coatesworth, expert în securitate digitală, la Infosecurity Europe Press Conference, atunci când a fost întrebat de ce niciuna din miile de companii de securitate din întreaga lume nu a raportat nimic despre acţiunile agenţiei americane.
Principalii operatori de telefonie mobilă fac precizări în contextul ACCIDENTULUI AVIATIC din Apuseni
Principalii operatori de telefonie mobilă au făcut precizări în contextul accidentului aviatic din Apuseni şi al criticilor vizând dificultăţile legate de localizarea aeronavei şi implicit a victimelor.
Dragnea: Miercuri avem informare în Guvern pe accidentul aviatic, mi-am anulat vizita în Craiova. Ce spune despre posibile demisii
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, că la şedinţa de Guvern programată pentru miercuri se va face o informare cu privire la accidentul aviatic din Munţii Apuseni, el anunţând că şi-a anulat vizita programată în Craiova pentru a lua parte la şedinţa Executivului.
Vicepreşedinte CJ Alba: Coordonatele GPS de la STS-eronate. ...
Vicepresedintele CJ Alba Florin Roman a declarat, marti, ca a facut, impreuna cu salvamontistii care au participat la cautarea avionului prabusit in Muntii Apuseni, o analiza si ca nu are ce sa le reproseze, spunand ca ei au fost coordonati de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si au fost dirijati de mai multe ori pe piste gresite pe baza coordonatelor GPS eronate, comunicate de STS, conform
CNA atenţionează posturile TV şi radio că monitorizează relatările despre accidentul ...
CNA a decis sa transmita o scrisoare de atentionare televiziunilor si radiourilor, precizand ca monitorizeaza, din perspectiva respectarii legislatiei audiovizuale privind demnitatea umana, relatarile despre accidentul aviatic in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si o studenta, informeaza Mediafax. Propunerea a fost facuta de membrul CNA Valentin Jucan, in sedinta de marti, si a fost a
Medic legist: Iovan a murit în jurul orei 20.00. ...
Viata Aureliei Ion a murit in timpul manevrelor de resuscitare si ar fi putut fi salvata daca era gasita mai repede, este de parere un medic legist de la Serviciul de Medicina Legala Alba, Gheorghe Vieru. Fata a murit din cauza hipotermiei si a ranilor. Citeste si: Incident aviatic la Cluj. Cine este vinovat de tragedia din Apuseni. Marturiile salvatorilor si ale victimelor. Iovan a murit din cauz
VIDEO Imagini cu avionul BN 2A-27 dupa accidentul din muntii Apuseni
Asociatia Pompierilor Voluntari Abrud, judetul Alba, a postat miercuri pe YouTube imagini video cu avionul care a aterizat fortat luni in muntii Apuseni. In imagini se poate vedea epava avionului pe timp de noapte si resturile din jurul aeronavei.
Hackerul român Victor Faur ar putea fi eliberat din Slovenia.
Un tribunal din Slovenia refuza extradarea hackerului aradean Victor Faur in Statele Unite, unde este acuzat de accesarea serverelor NASA, iar, daca decizia va fi confirmata de o instanta superioara, romanul va fi eliberat, relateaza agentia slovena STA, citata de Mediafax. Tribunalul din orasul sloven Murska Sobota a motivat decizia de respingere a solicitarii de extradare a hackerului roman in S

Niciun comentariu: