marți, 21 ianuarie 2014

Spitalul din Cluj: Medicul Radu Zamfir a fost externat la cerere/ Pacientul cu leziunile cele mai grave este copilotul
Medicul Radu Zamfir a fost externat, la cerere, pe propria raspundere, a anuntat managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca. Potrivit informatiilor anuntate de unitatea medicala, din cei 5 pacienti internati luni la Sectia de Terapie Intensiva, 3 au fost supusi peste noapte la interventii chirurgicale si ortopedice, iar evolutia post operatorie este fara complicatii majore. Pa
Băsescu, românilor din Teritoriile Palestiniene: Aveţi şanse să trăiţi într-o ţară sigură
Preşedintele Traian Băsescu le-a spus, marţi, românilor din Teritoriile Palestiniene că au şanse să trăiască într-o ţară sigură, după terminarea negocierilor israeliano-palestiniene.
Primele declaraţii ale medicului Radu Zamfir, rănit în accidentul din Apuseni: Când am văzut copacii am realizat că o să ne prăbuşim. Datorită lui Adrian Iovan suntem în viaţă. - LIVE TEXT
Medicul Radu Zamfir, implicat în accidentul aviatic de luni seară, din judeţul Cluj, a ajuns la Bucureşti, fiind lovit la faţă şi având o branulă în mâna dreaptă, a declarat o altă pasageră a zborului Cluj - Bucureşti cu care a fost adus doctorul.
STUDIU: Persoanele fericite au o condiţie fizică mai bună decât cele care nu se bucură de viaţă
Persoanele fericite se bucură de multiple avantaje, printre care şi acela de a trăi mai mult, iar o nouă cercetare realizată de oamenii de ştiinţă britanici arată că oamenii care se bucură din plin de viaţă au o formă fizică mai bună decât cei care sunt nefericiţi.
Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc 1.243 de proprietăţi imobiliare. Valoarea lor se ridică la 2 miliarde de euro
Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, începând din anii '90, un număr de1.243 de proprietăţi imobiliare, evaluate de autorităţi la peste 2 miliarde de euro, potrivit presei locale.
ULTIMA COMUNICARE între turnul de control de la Sibiu şi pilotul Adrian Iovan. "Puteţi urca mai sus?" "Încerc". AUDIO
Cu scurt timp înainte de aterizarea forţată din Munţii Apuseni, pilotul Adrian Iovan a avut o ultimă conversaţie cu cei de la turnul de control Sibiu.
Consiliul Judetean Timis a alocat 100.000 de lei pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Presedintele CJ Timis: Ne pare rau ca nu am putut aloca suma ceruta de Patriarhie
Consiliul Judetean Timis va directiona 100.000 de lei din bugetul judetean pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului, a anuntat presedintele CJ Timis, Titu Bojin. Acesta a precizat ca Patriarhia Bisericii Ortodoxe Romane a solicitat o suma de 300.000 de lei, scrie Agerpres. "Motivele alocarii acestor bani sunt credinta in Dumnezeu, dorinta de a fi oameni, alaturi de ceea ce inseamna Bi
Şeful Salvamont Vlădeasa: Operaţiunea de salvare a fost o adevărată nebunie. Marele noroc au fost localnicii. Cum a decurs operaţiunea
Şeful Salvamont Vlădeasa, Florin Mihuţ, a declarat, marţi, că operaţiunea de salvare a victimelor accidentului aviatic "a fost o adevărată nebunie", iar "marele noroc" a fost participarea localnicilor, el spunând că unul dintre pasageri a anunţat la un moment dat că se văd o pârtie şi un lac.
Tragedia aviatica din Muntii Apuseni: Care a fost cauza mortii pilotului Adrian Iovan si a studentei - medic rezident
Pilotul Adrian Iovan a murit in urma unui soc traumatic, combinat cu un soc hipotermic, iar in cazul studentei decesul a fost cauzat de soc hipotermic, combinat cu tulburari de respiratie, a declarat pentru Mediafax seful Serviciului de Medicina Legala Alba, Gheorghe Vieru. El a explicat, marti, ca acestea sunt primele rezultate ale necropsiilor si ca analizele facute de legisti vor fi extinse pen
Draftul MCV: Parlamentul Romaniei a limitat accesul publicului si ONG-urilor la dezbaterile pentru revizuirea Constitutiei
Publicul si organizatiile non-guvernamentale (ONG) au avut doar acces limitat la dezbaterile din Comisia parlamentara de revizuire a Constititutiei Romaniei, constata expertii Comisiei Europene, in draftul Raportului privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pe Justitie.
Peste 50.000 de maghiari cu dublă cetăţenie s-au înregistrat pentru a vota la alegerile din Ungaria
Preşedintele organizaţiei locale Sfântu Gheorghe a CNMT, Santa Imre, a declarat că aproximativ 52.000 de maghiari din Transilvania, care au şi cetăţenie ungară, s-au înregistrat pentru a vota la alegerile generale din Ungaria.
Andreea Marin o dublează pe Katherine Heigl în animaţia "The Nut Job: Goana după alune 3D"
Andreea Marin o dublează pe actriţa Katherine Heigl în animaţia "The Nut Job: Goana după alune 3D", care va avea premiera în cinematografele din România pe 24 ianuarie, informează distribuitorul, MediaPro Distribution.
Mai mulţi localnici şi preotul comunei Horea duc o cruce la locul accidentului aviatic
Secretarul comunei Horea, Corneliu Olar, spune că moţii din comună au făcut o cruce de lemn pe care o vor amplasa, marţi, în locul unde se află epava avionului, urmând ca preotul din localitate să oficieze o slujbă în memoria pilotului şi studentei care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic.
James Cameron a câştigat procesul intentat de un scenarist care l-a acuzat de plagiat
James Cameron a câştigat procesul pe care i l-a intentat, în decembrie 2011, scenaristul Bryant Moore, care l-a acuzat pe regizorul canadian că i-a furat scenariul pentru filmul "Avatar" şi i-a cerut despăgubiri de 2,5 miliarde de dolari.
Petiţia lui Adrian Năstase a fost înregistrată la Inspecţia Judiciară şi va fi dată în lucru
Petiţia lui Adrian Năstase, referitoare la declaraţiile făcute de Traian Băsescu într-o emisiune televizată, a fost înregistrată, marţi, la Inspecţia Judiciară şi va fi dată în lucru unui inspector, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali ai instituţiei.
Protest pro-OTV in fata sediului CNA
Peste 150 de persoane protestau, marti dupa-amiaza, in fata CNA, cerand ca OTV "sa fie dat inapoi poporului", iar presedintele Consiliului, Laura Georgescu, sa-si dea demisia. Manifestantii, adunati intr-un tarc in Piata Constitutiei, purtau pancarte de genul "Giurgiu vrea OTV", "Galati vrea OTV", "Romania vrea OTV inapoi".
Prima reacţie a Romaniţei, fosta soţie a lui Adrian Iovan, la scurt timp după producerea tragicului accident
Romaniţa Iovan, fosta soţie a lui Adrian Iovan şi mama fiului său, s-a declarat şocată de faptul că pilotul a fost implicat într-un tragic accident aviatic
Hotnews.ro, cea mai citata sursa dintre publicatiile online si printre cele mai citate surse din presa
Hotnews.ro ramane cea mai citata sursa dintre publicatiile online si este in topul celor mai citate surse media in presa scrisa, dupa Digi 24 si Romania TV, in perioada 1-31 decembrie 2013, potrivit clasamentului intocmit de mediaTRUST. Raportul este realizat pe baza a  401 de materiale referitoare la publicatii tiparite, online, posturi radio si TV, care au aparut in perioada 1 - 31 decembrie 201
Localizarea apelurilor prin GPS, promovată în PE, dar încă nevotată. Statele puteau să o implementeze
Localizarea exactă a apelurilor de urgenţă, prin coordonate GPS, a fost promovată în PE, dar nu a fost încă votată în plen, după ce localizarea telefoanelor pe antenele GSM s-a dovedit că are abateri de kilometri pătraţi, a declarat pentru MEDIAFAX europarlamentarul PNL Adina Vălean.
Băsescu: Rostul negocierilor palestiniano-israeliene, să aducă pacea, nu să restabilească adevărul
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, în cadrul declaraţiilor comune cu preşedintele Teritoriilor Palestiniene, Mahmood Abbas, că rostul negocierilor palestiniano-israeliene este să aducă pacea, nu să restabilească adevărul istoric.

Niciun comentariu: