luni, 6 ianuarie 2014

Angela Merkel a avut un accident la schi
Cancelarul german Angela Merkel a fost nevoită să îşi anuleze o serie de întâlniri, în urma unei căderi la schi, a anunţat luni un purtător de cuvânt al Guvernului german, relatează AFP.
Madonna, criticată pentru publicarea unei imagini în care fiul ei ţine în mâini o sticlă de alcool
Cântăreaţa Madonna a generat o serie de critici vehemente în spaţiul online după ce a publicat pe o platformă de socializare o fotografie în care fiul ei, care este minor, pozează ţinând în mâini o sticlă de alcool.
GER extrem în SUA: Cele mai scăzute temperaturi din ultimii 20 de ani - minus 50 de grade Celsius - FOTO
Milioane de americani se pregăteau, luni, să înfrunte gerul la New York, în nord-estul şi centrul Statelor Unite, unde o nouă scădere a temperaturilor, resimţite până la minus 50 de grade Celsius, este aşteptată în această săptămână.
Armin van Buuren încurajează consumul responsabil de alcool prin campania "Dance More, Drink Slow" - VIDEO
DJ-ul olandez Armin van Buuren promovează campania globală adresată tinerilor adulţi "Dance More, Drink Slow", care încurajează consumul responsabil de alcool, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
LEAPrus 3912. Cum arată eco-hotelul aflat la cea mai mare altitudine - FOTO
LEAPrus 3912, situat pe faţa sudică a muntelui Elbrus, în Rusia, este eco-hotelul aflat la cea mai mare altitudine, fiind construit la 3912 metri deasupra nivelului mării.
VIDEO. Ponta: PSD va sprijini un preşedinte arbitru, nu jucător.
Cele trei obiective fundamentale ale PSD sunt schimbarea regimului lui Traian Basescu, cresterea economica si sprijinirea unui "presedinte arbitru, nu jucator", a anuntat, luni, premierul Victor Ponta, la finalul primei sedinte a social-democratilor in 2014. " Finalizarea procesului de schimbare al regimului Basescu, pe care ne propunem sa-l inlocuim cu o societate mai deschisa. Cit
Anchetă la Şcoala 10 unde profesorii cereau şpagă şi cadouri.
O echipa a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti analizeaza, incepand de luni, la Scoala nr. 10, daca posibila strangere de fonduri pentru cadouri facute angajatilor este un obicei sau a fost o actiune intamplatoare, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al ISMB, Marian Banu. "Echipa de analiza a Inspectoratului Scolar s-a deplasat luni la Scoala 10, pentru a analiza posi
Băsescu îi numără lui Ponta procentele şi gafele: "Mă mir că nu a pus şi o poză cum a luat masa cu regele Decebal"
La întoarcerea din vacanţă, preşedintele Traian Băsescu l-a ironizat pe Victor Ponta după gafa "echipei V.P." care a postat, de Crăciun, o fotografie cu premierul alături de regele Mihai, anunţându-i acestuia vizita la Săvârşin unde luase, în realitate, masa cu Principesa margareta şi cu Principele Radu.
​VIDEO Americanii se pregatesc sa infrunte un frig record, de pana la -50 grade celsius
Milioane de americani se pregatesc luni sa infrunte un frig record la New York, in nord-est-ul si in centrul Statelor Unite, unde o noua reducere a temperaturilor resimtite, de pana la -50 de grade Celsius, este asteptata in aceasta saptamana, scrie AFP.
Vitamina E poate fi benefica pentru tratarea dementei-studiu
O doza zilnica de vitamina E ar putea ajuta persoanele care sufera de dementa, potrivit unui nou studiu publicat in revista JAMA. Acesta a descoperit ca persoanele care sufera de o forma usoara sau moderata a afectiunii Alzheimer si consuma doze mari de vitamina E prezinta un ritm mai lent de declin cognitiv.
Premierul Ponta, în şedinţa conducerii PSD: Vom sprijini Biserica Ortodoxă şi Armata pentru că se bucură de mare încredere
În timp ce pesediştii se roagă pentru ca Adrian Năstase să primească o sentinţă favorabilă în dosarul Zambaccian, premierul Ponta a anunţat la începutul conducerii PSD că Guvernul va sprijini cultele religioase, în primul rând Biserica Ortodoxă Română, şi Armata.
UPDATE. Învăţătoarea care a cerut cadouri nesimţite de Crăciun dă acum „extemporal” cu inspectorii ISMB. Vezi înregistrarea compromiţătoare, făcută cu telefonul mobil
O echipă a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) s-a deplasat luni dimineaţă la Şcoala nr. 10 pentru a verifica toate aspectele legate de modul în care au fost solicitate sumele pentru cadourile de Craciun.
Liderii PSD: Suntem alături de Adrian Năstase, să-l ajute Dumnezeu!
Liderii PSD care s-au reunit, luni, la prima şedinţă a BPN al PSD din 2014, i-au transmis mesaje de susţinere fostului preşedinte al partidului Adrian Năstase, arătând că îi ţin pumnii, că sunt alături de el şi că se roagă la Dumnezeu să îi fie bine şi să-l ajute.

Niciun comentariu: