luni, 6 ianuarie 2014

Curtea Supremă judecă dosarul de corupţie Ridzi – 2 Mai. Câţi ani de puşcărie riscă fostul ministru al Tineretului
Curtea Supremă judecă un nou termen din dosarul de corupţie al fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi. În acest dosar trimis în judecată în 2011 Ridzi este acuzată de abuz în serviciu. Actualmente deputat PPDD, Monica Ridzi este acuzată că în calitate de ministru a dispus acordarea în mod abuziv a unor contracte publice care vizau organizarea Zilei Naţionale a Tineretulu
VREMEA. ANM: COD GALBEN de CEAŢĂ în toată ţara
VREMEA. ANM: COD GALBEN de CEAŢĂ. Ceaţa reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene, precum şi pe autostrăzile A1, A2 şi A3, iar în unele zone este polei, Bucureştiul şi 28 de judeţe fiind marţi sub avertizare cod galben.
Semne care arată că suferi de o tulburare alimentară.
Tulburarile alimentare sunt mai raspandite decat avem multi dintre noi impresia, gravitatea lor variind de la persoana la persoana. O persoana care sufera de o tulburare alimentare poate fie sa manance in mod excesiv, fie sa se infometeze, oscilatiile in greutatea corporala fiind un prim semn al unei astfel de afectiuni. Nu doar anorexia si bulimia sunt tulburari alimentare, in aceasta cateogie in
AFP: Irakul trebuie să aleagă între reconciliere şi război civil
Intensificarea revoltei într-o provincie sunnită din Irak plasează Guvernul, dominat de şiiţi, în faţa unei alegeri critice, şi anume între reconciliere şi război civil, potrivit experţilor, relatează AFP.
Generalul Nicolae Ciucă preia comanda Statului Major al Forţelor Terestre.
Generalul-locotenent Mircea Savu va preda, marti, comanda Statului Major al Fortelor Terestre generalului-maior Nicolae Ciuca. La ceremonia care va avea loc, incepand cu ora 09.00, la sediul SMF, vor participa ministrul apararii nationale, Mircea Dusa si reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale, Statului Major General, comandanti de mari unitati si unitati din cadrul Fortelor Terestre.

Niciun comentariu: