luni, 6 ianuarie 2014


Aproape 1.000 de oameni la Patriarhie, de Bobotează. PF Daniel le-a urat sănătate - FOTO
Aproape 1.000 de oameni s-au adunat luni, pentru sărbătoarea Bobotezei, la Patriarhie, unde Sfinţirea Mare a Apelor a fost făcută de PF Daniel, care le-a urat credincioşilor ca Agheasma Mare să le aducă sănătate, vindecare de boli, izbăvirea de necazuri şi bucuria binecuvântării.
De ce nu se îngraşă asiaticele
Te-ai întrebat vreodată de ce asiaticele îşi păstrează aceeaşi siluetă firavă de-a lungul anilor? Ei bine, regimul lor alimentar bifează câteva avantaje de care te poţi bucura şi tu.
Medicii spitalului din Grenoble: Starea lui Michael Schumacher este stabila, dar in continuare critica
Medicii spitalului din Grenoble (acolo unde este internat Michael Schumacher, dupa accidentul de schi pe care l-a suferit) au precizat, luni, ca starea de sanatate a fostului campion din Formula 1 este stabila, dar in continuare critica, conform AFP.
Victor Ponta: E o mare nedreptate ca Nastase sa fie haituit o viata intreaga de sistemul lui Basescu
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este o mare nedreptate ca Adrian Nastase sa fie haituit o viata intreaga de "sistemul lui Traian Basescu", avand in vedere toate lucrurile "bune si importante" pe care fostul premier le-a facut pentru tara, relateaza Mediafax.
Năstase se întoarce la închisoare
Adrian Năstase a fost condamnat luni, de Înalta Curte, la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Zambaccian, pentru luare de mită în formă continuată. Lovitură catastrofală pentru Adrian Năstase. Fostul premier al României se întoarce după gratii. Completul de cinci judecători de la Înalta Curte a mărit pedeapsa stabilită de completul de trei judecători. Astfel că Năstase a primit patru a
Băsescu îl amenință pe procurorul general al României: vă sun pentru că eu v-am numit, prin decret
Traian Băsescu l-a luat la rost, luni, în cadrul ședinței CSM, pe procurorul general al României, Tiberiu Nițu, căruia i-a reproșat că s-a dus la Ponta să-i spună că l-a sunat. După care, Băsescu l-a amenințat spunându-i că el l-a numit în funcție. Schimb dur de replici, luni în ședința CSM, între Preşedintele Băsescu și procurorul general al României, Tiberiu Nițu. Băsescu i-a spus că îl va mai s
Adrian Bordea, noul șef al CSM
Judecătorul Adrian Bordea a fost ales luni, președinte al Consiliului Superior al Magistraturii pentru o perioadă de un an de zile. Adrian Bordea a candidat singur și culmea a și câștigat șefia CSM pentru un an de zile. Judecătorul, care în 10 decembrie 2013, și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al CSM, îi ia locul de azi procuroarei Oanei Hăineală. CSM este alcătuit din 19 membri, judec
Băsescu, despre intrarea în vigoare a Codurilor: Fraţilor, mai bine spunem că ne mai trebuie 2 luni!
Preşedintele Traian Băsescu a ţinut să afle, luni, de la membrii CSM, dacă sunt probleme în privinţa intrării în vigoare a noului Cod Penal şi a Codului de Procedură Penală, apreciind că mai bine se amână aplicarea cu două luni.
Un avion de tip Tornado la care au fost folosite piese imprimate în 3D a efectuat cu succes un prim zbor
Un avion de luptă de tip Tornado echipat cu piese din metal imprimate în 3D a efectuat pentru prima dată un zbor, a anunţat duminică grupul britanic în domeniul Apărării BAE Systems.
Pilonul unui pod al şoselei ocolitoare a Sucevei construit în mijlocul DN 17 va fi iluminat
Pilonul unui pod al şoselei ocolitoare a Sucevei construit în mijlocul DN 17 unde urmează să fie realizat un sens giratoriu şi unde s-au produs mai multe accidente în urma cărora au murit patru persoane, va fi iluminat pentru a fi mult mai vizibil pentru şoferi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Suceava: Peste două tone de copite de cal, găsite în albia râului Siret şi incinerate
Peste 2.000 de kilograme de copite de cal au fost găsite pe malul râului Siret, în zona localităţii sucevene Băneşti, şi duse la incinerare, iar Comisariatul Judeţean de Mediu Suceava urmează să verifice, de miercuri, cele 19 abatoare din judeţ.
O fată de opt ani a încercat să comită un atentat sinucigaş în Afganistan
O fată în vârstă de opt ani care a încercat să comită un atentat sinucigaş a fost reţinută în Afganistan, anunţă autorităţile locale.
Cine este Adrian Bordea, noul preşedinte al CSM.
Adrian Bordea s-a nascut la Targoviste in 1955. In perioada 1975-1979 a urmat cursurile Facultatii de Drept din Bucuresti, iar in 1985 a absolvit cursurile postuniversitare, specialitatea Drept Civil. Intre anii 1980 si 1993 a fost judecator la Judecatoria Targoviste. Din 1993 si pana in 2001 a promovat la Tribunalul Dambovita, iar din 2001 a fost judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Niciun comentariu: