luni, 13 ianuarie 2014

CNA sesizează Colegiul psihologilor întrucât Aliodor Manolea a vorbit despre "pacientul" Băsescu
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de luni, să sesizeze Colegiul psihologilor în legătură cu afirmaţiile făcute de psihologul Aliodor Manolea despre Traian Băsescu şi care au fost difuzate în reluare, pe 3 decembrie, în emisiunea "Sinteza zilei".
Ponta: USL, pregătită să revoteze legile nepromulgate de Băsescu chiar înainte de debutul sesiunii
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că USL, prin grupurile sale reunite, este pregătită să revoteze în Parlament legile privind cumpărarea terenurilor, energia regenerabilă şi parteriatul public-privat.
Termen final în dosarul de corupţie Poşta Română - Tudor Chiuariu. DNA cere închisoare cu executare pentru el
Curtea Supremă va judeca astăzi ultimul termen din dosarul de corupţie în care este inculpat fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu (PNL). În acest dosar, Chiuariu este acuzat de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Procurorii susţin că fostul ministru a semnat o serie de documente care au dus la înstrăinarea ilegală a unui imobil din centrul Bucureştiului. Statul ar fi fost pre
UNDE MERGEM. Vizite ghidate în spaţiile recent restaurate ale Muzeului Naţional de Artă a României
Muzeul Naţional de Artă al României organizează în perioada 18-19 ianuarie o serie de vizite ghidate în spaţiile istorice recent restaurate din Corpul Central al muzeului: Sufrageria Regală, Sala Tronului şi Scara Voievozilor.
GLOBURILE DE AUR 2014. Cele mai frumoase ţinute de pe covorul roşu
Rochiile colorate, în nuanţele curcubeului, purtate de Reese Witherspoon, Amy Adams, Sandra Bullock, Amber Heard şi Lupita Nyong'o au strălucit pe covorul roşu de la gala Globurile de Aur 2014.
Anna Chapman, cel mai sexi spion al Rusiei, şi-a făcut casă de modă.
Cel mai sexi spion al Rusiei, Anna Chapman, a intrat in lumea modei. Aceasta a prezentat la sfarsitul saptamanii trecute o colectie casual in cadrul unui spectacol care a avut loc in statiunea turceasca, Antalya, informeaza RIA Novosti. Pentru realizarea liniei, roscata in varsta de 31 de ani a angajat cativa tineri designeri de la o Universitate de moda din Moscova. Citeste si: Vezi ce spioana ce
Ponta: Toţi parlamentarii USL vor da publicului date privind afacerile imobiliare ale lui Băsescu
Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, după şedinţa USL, că toţi parlamentarii Uniunii vor pune la dispoziţia publicului datele obţinute la nivelul Comisiei Nana, privind afacerile imobiliare ale preşedintelui Traian Băsescu.
Mihail Kalaşnikov şi-a regretat invenţia, într-o scrisoare trimisă patriarhului Kiril
Inventatorul celebrei arme de asalt AK-47, Mihail Kalaşnikov, şi-a exprimat regretul privind consecinţele invenţiei sale, într-o scrisoare trimisă patriarhului Kiril al Rusiei cu jumătate de an înainte de deces, scrie cotidianul Izvestia.
STUDIU: Cafeaua stimulează memoria vizuală
Cafeaua stimulează memoria vizuală, potrivit unui nou studiu american realizat pentru a analiza virtuţile acestei băuturi, publicat duminică în revista Nature.
Antonescu: Protocolul USL se actualizează. Candidatul USL la Preşedinţie voi fi eu
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că protocolul de funcţionare a USL se actualizează în sensul includerii a trei modificări, una dintre acestea privind stipularea candidaturii sale la Preşedinţia României din partea USL.
Ponta: Nu i-am aprobat demisia Gabrielei Firea. Marţi ne ocupăm de situaţia de la Ilfov
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că nu i-a aprobat demisia Gabrielei Firea din partid, el arătând că aceasta trebuie să rămână alături de social-democraţi şi că liderii de la centru ai USL se vor ocupa de problema organizaţiilor de la Ilfov marţi.
Comisia Europeană a publicat un ghid pentru a ajuta statele membre să combată "abuzurile" la sistemele sociale
Comisia Europeană a publicat, luni, un ghid referitor la "testul privind reşedinţa obişnuită" prin care să ajute statele membre să aplice normele UE în materie de coordonare a sistemelor de securitate socială pentru cetăţenii europeni care s-au mutat recent în alt stat membru.
13 lucruri mai puţin cunoscute despre lacrimi. Ce sunt acestea şi de ce plângem
De la bebeluşii care plâng pentru a atrage atenţia părinţilor, până la sportivii care lăcrimează după câştigarea unor medalii importante, toţi oamenii plâng. Pentru o activitate atât de răspândită, specifică doar speciei noastre, oamenii ştiu destul de puţine despre plâns şi despre lacrimi.
Calendarul olimpiadelor internationale din 2014. Cand se vor desfasura concursurile scolare internationale si care este parlmaresul Romaniei pana acum
Ministerul Educatiei Nationale a publicat calendarul olimpiadelor si concursurilor scolare internationale care se vor desfasura anul acesta. Olimpiada internationala de Matematica - la care lotul olimpic al Romaniei a ocupat in urma cu 2 ani primul loc in UE - va avea loc in Cape Town, Africa de Sud, in perioada 3-13 iulie 2014. Olimpiada internationala de Informatica va fi gazduita de Taiwan in 1

Niciun comentariu: