luni, 13 ianuarie 2014

O tara trista cu baieti destepti la butoane
Cine s-a asteptat ca Victor Ponta sa explice logic de ce nu s-a intalnit cu emisara Departamentului de Stat, deci a guvernului Statelor Unite, tara cu care Romania are un vital parteneriat strategic (politic si militar), a fost crunt dezamagit de penibila sa performanta televizata. Nu s-a scuzat, ci a plusat. S-a facut de fapt ecoul liniei “Antenelor” voiculesciene. Intre premierul plagiator si tr
Două rachete au fost lansate din Fâşia Gaza în timpul înmormântării lui Ariel Sharon
Două rachete au fost lansate din Fâşia Gaza spre sudul Israelului în timpul înmormântării fostului premier Ariel Sharon, însă incidentul nu s-a soldat cu victime, relatează site-ul israelian Ynetnews.
Cătălin Voicu, exclus din profesia de avocat
Consiliul Baroului Bucureşti a hotărât, luni, excluderea din profesia de avocat a lui Cătălin Voicu, care execută o pedeapsă de şapte ani de închisoare, pentru fapte de corupţie, decizia fiind amânată în cazul lui Florin Costiniu, condamnat în acelaşi dosar la patru ani de închisoare cu suspendare.
O toaletă de pe iahtul lui Adolf Hitler, scoasă la licitaţie
O toaletă din porţelan de pe iahtul lui Adolf Hitler, perfect funcţională, va fi scoasă la vânzare de actualul ei proprietar, un colecţionar din statul american New Jersey.
Cristian Tudor Popescu comentează, astăzi, de la 20.00, la GÂNDUL LIVE, decizia USL de a organiza referendum pentru Constituţie simultan cu europarlamentarele
Editorialistul gândul Cristian Tudor Popescu comentează în această seară, de la ora 20.00, la GÂNDUL LIVE, decizia USL de a organiza referendumul pentru revizuirea Constituţiei simultan cu alegerile europarlamentare.
Părinţii a patru elevi din clasa învăţătoarei şpăgare, audiaţi.
Parintii a patru elevi din clasa invatatoarei Dana Blandu, de la Scoala 10 din Bucuresti, au fost audiati, luni, de politistii Sectiei 6, conform Mediafax, care citeaza surse din Politie. Cei patru au fost intrebati de anchetatori despre sumele de bani percepute de invatatoare si daca stiu in ce mod au fost cheltuiti acesti bani. Citeste si: Scrisoarea mamei care a demascat spaga de la Scoala 10 C
Hipermarketurile atacă nişa online.
Selgros a anuntat luni ca deschide “aripa virtuala' a magazinului printr-un parteneriat cu megamarket.ro. Carrefour livreaza deja la domiciliu pentru comenzi mai mari de 150 lei, Metro impune un plafon de doar 90 de lei iar Cora vine cu o struto-camila: comanzi online, ridici din magazin. Implicate intr-o lupta stransa dupa extinderea continua a retelelor concurentei, hipermarketurile ies sa-si ca
VIDEO.Trei laboratoare de skimming descoperite pe teritoriul României.
Trei laboratoare de skimming au fost descoperite de procurorii DIICOT si politistii de la combaterea criminalitatii organizate, in urma unor descinderi pe raza judetelor Bacau, Vrancea, Prahova, Galati si Valcea. Politistii au confiscat 18.000 de euro si aparatura folosita la comiterea infractiunilor. Gruparea actiona pe teritoriul unor state din UE, dar si in Maroc, SUA si Columbia. Anchetatorii
Mitică Popescu: Mişu Fotino era un om extraodinar; un mare actor
Mitică Popescu a declarat pentru MEDIAFAX că Mihai Fotino, care a încetat din viaţă luni, la vârsta de 83 de ani, era un om extraordinar, afirmând că "încă un mare actor a dispărut".
Ceremonie de comemorare în Italia, la doi ani de la naufragiul navei Costa Concordia
Câteva zeci de supravieţuitori ai naufragiului Costa Concordia, soldat cu 32 de morţi, în urmă cu doi ani, au participat luni la o scurtă ceremonie la Grosseto, în Toscana, pentru comemorarea acestei tragedii.
Până la şapte cazuri de abuz asupra copilului, înregistrate zilnic la Telefonul Copilului în 2013
Aproape jumătate dintre cazurile semnalate anul trecut la Telefonul Copilului, care au necesitat intervenţia autorităţilor, au vizat abuzul asupra copilului, în fiecare zi fiind înregistrate până la şapte astfel de cazuri, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, directorul asociaţiei, Cătălina Florea.
Cele mai importante roluri ale lui Mişu Fotino - VIDEO
Mihai (Mişu) Fotino, actor al Teatrului Naţional Bucureşti (TNB), a murit luni, la vârsta de 83 de ani. A jucat în numeroase comedii şi a fost prezent în emisiuni de televiziune.
O femeie din Galaţi, înjunghiată şi jefuită de 53.000 de euro
O femeie din Galaţi, care avea asupra ei 53.000 de euro, a fost înjunghiată în gât pe stradă, atacatorul plecând cu toţi banii, anunţă Realitatea TV.
Adrian Năstase a fost EXCLUS din Baroul Bucureşti, pe temeiul nedemnităţii profesionale
Fostul premier Adrian Năstase a fost exclus, luni, din Baroul Bucureşti, pe temeiul nedemnităţii profesionale, având în vedere că acesta are două condamnări definitive cu executare, una de doi ani şi o alta de patru ani, a anunţat decanul Baroului, Ion Ilie Iordăchescu.
Financial Times: Londra promite primăriilor care aprobă proiecte de gaze de şist că vor păstra taxele colectate
Guvernul britanic încearcă să calmeze opoziţia din teritoriu faţă de explorarea zăcămintelor de gaze de şist prin fracturare hidraulică oferind consiliilor locale care aprobă astfel de proiecte posibilitatea de a păstra toţi banii colectaţi prin taxarea proprietăţilor respective, potrivit FT.
Care este secretul scrierii unui bestseller
Romancierii care vor să scrie un bestseller trebuie să evite menţiunile despre părţi anatomice, emoţii şi negativism şi să includă în cărţile lor numeroase citate, potrivit unui algoritm creat de cercetătorii de la Universitatea Stony Brook din New York.
Kerry i-a făcut cadou doi cartofi ministrului rus de externe, înaintea discuţiilor privind Siria
Secretarul de stat american John Kerry i-a oferit doi cartofi omologului său rus Serghei Lavrov, înainte de începerea discuţiilor de la Paris pentru pregătirea unei conferinţe internaţionale de pace privind Siria, care urmează să aibă loc la 22 ianuarie, în Elveţia.
Un avion depresurizat, care venea de la Bruxelles, a aterizat în siguranţă pe Aeroportul "Henri Coandă"
Un avion cu 97 de pasageri, care venea de la Bruxelles, şi care în timpul zborului s-a depresurizat, a aterizat în siguranţă pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni, nicio persoană nefiind rănită, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al companiei Blue Air, Florentina Tatu.
Papa Francisc îşi exprimă "oroarea" pe care o resimte faţă de avort şi traficul de fiinţe umane
Papa Francisc şi-a exprimat, luni, "oroarea" pe care i-o inspiră avortul, folosirea copiilor drept soldaţi sau formele de trafic de fiinţe umane cărora aceştia din urmă le cad victime.
Apartamentul în care Hollande se întâlnea cu actriţa Julie Gayet a aparţinut unor mafioţi
Apartamentul din Paris în care preşedintele Francois Hollande se întâlnea în secret cu actriţa Julie Gayet a aparţinut unor lideri interlopi care au legături cu mafia din insula franceză Corsica, afirmă surse citate de ziarul Le Monde.

Niciun comentariu: