luni, 13 ianuarie 2014

Nasterea noului partid stat
Crin Antonescu si Victor Ponta au batut palma pentru sustinerea liderului PNL la prezidentiale, asa cum anticipasem la inceputul anului ca e foarte posibil sa se intample chiar daca tensiunile din USL ivite in decembrie 2013 anuntau o iminenta rupere. Iesirea unei parti din PNL, in frunte cu Antonescu, din alianta cu PSD ar fi fost singura sansa de a mai limita capacitatea de distrugere a puterii.
Un curcubeu, după "potop": Rochiile colorate au strălucit pe covorul ud de la Globurile de Aur 2014 - GALERIE FOTO
Rochiile colorate, în nuanţele curcubeului, purtate de Reese Witherspoon, Amy Adams, Sandra Bullock, Amber Heard şi Lupita Nyong'o au strălucit pe covorul roşu de la gala Globurile de Aur 2014, care a fost inundat de un dispozitiv contra incendiilor cu puţin timp înainte de începerea evenimentului.
Cum influenteaza greutatea modul in care percepem activitatea fizica
Creierul femeilor supraponderale raspunde diferit la imaginile care prezinta persoane facand exercitii fizice fata de cel al femeilor slabe, potrivit unui nou studiu neurologic. Cercetarea sugereaza ca atitudinea persoanelor fata de activitatea fizica poate fi influentata de marimea corpului mai mult decat se stia anterior.
Leu, uşoară creştere, dar euro nu coboară sub 4,5 lei.
Leu a inregistrat astazi o usoara crestere dupa ce timp de doua zile s-a depreciat in raport cu principalele valute. Astfel, un euro a fost cotat de catre BNR la 4,5366 lei, fata de 4,5447 lei cu cat a fost cotat la ultima sedinta de vineri. Saptamana trecuta leu s-a devalorizat cu 1,1% fata de moneda unica europeana. De asemenea, leul a crescut si in fata monedei americane, un dolar fiind cotat l
Cătălin Predoiu: Respingem comasarea Referendumului cu Europarlamentarele. ...
Catalin Predoiu: Amestecarea celor doua teme (comasarea alegerilor europarlamentare cu referendumul pentru modificarea Constitutiei) este o lipsa de respect fata de romani. Modificarea legii electorale este o aberatie.'Este ziua in care Antonescu si Ponta i-au vandut pe romani. Decizia de a comasa alegerile europarlamentare cu revizuirea Constitutiei arata ca primul ministru si presedintele Senatu
Adrian Năstase ar putea fi EXCLUS, luni, din Baroul Bucureşti.
Consiliul Baroului Bucuresti se intruneste, luni, pentru a stabili daca fostul premier Adrian Nastase va fi sau nu exclus din avocatura, dupa condamnarea definitiva la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul Zambaccian, informeaza Mediafax. Decanul Baroului Bucuresti, Ion Ilie Iordachescu, a declarat ca in Consiliu se va dezbate situatia profesionala a lui Adrian Nastase luand in consider
Românii au făcut mai multe tranzacţii imobiliare în 2013.
Numarul tranzactiilor imobiliare a crescut anul trecut cu circa 8%, la 432.000, iar valoarea impozitului incasat de stat pe veniturile din transferurile de proprietati a urcat tot cu 8%, la 493 milioane lei (111,6 milioane euro), arata datele notarilor publici, citate de Mediafax. Datele sunt valabile pentru primele 11 luni ale anului trecut, informatiile privind luna decembrie a anului trecut nef
Cargil cumpără 5% din cel mai mare holding agricol ucrainean.
Gigantul american Cargil a achizitionat 5% din actiunile celui mai mare holding ucrainean din agricultura, informeaza RIA Novosti. Tranzactia a fost evaluata la 200 de milioane de dolari. Intelegerea a fost parafata intre Cargil si miliardarul Oleg Bakhmatyuk (foto), proprietarul companiei UkrLandFarming, al optulea mare cultivator de teren din lume si al doilea mare producator de oua, conform Fin
Cele mai urâte rochii de la Globurile de aur
Rochii de prinţesă pierdută la bal, culori nepotrivite şi croieli care nu avantajează pe nimeni: şi anul acesta, câteva vedete au dat-o în rău bară atunci când a fost vorba să-şi aleagă ţinuta pentru cel mai important eveniment al începutului de an: Globurile de Aur.
Mama unui elev de la Şcoala10: Am dat bani de cadouri, nemulţumirile învăţătoarei Blându ne-au jignit
Mama unui elev de la clasa Danei Blându a dat declaraţii, luni, la Secţia 6 Poliţie, ea spunând, la finalul audierii, că părinţii au dat bani pentru cadouri, încercând să mulţumească pe toată lumea, dar nemulţumirile învăţătoarei i-au jignit.
ANALIZĂ: Hotelurile şi restaurantele de la munte pierd peste 1 milion de euro pe zi pentru că nu ninge
Lipsa zăpezii din staţiunile montane şi temperaturile crescute, care fac imposibilă producerea zăpezii artificiale, au redus cu 70-80% numărul turiştilor afllaţi la munte în luna ianuarie faţă de anul trecut, producându-le hotelurilor şi restaurantelor pierderi de peste 1 milion de euro pe zi.
Raportul Inspecţiei Judiciare: Declaraţiile politicienilor în jurul cazului Papici nu au afectat independenţa justiţiei
Declaraţiile făcute de politicieni în contextul încetării delegării procurorului Lucian Papici la şefia Secţiei I din DNA nu au afectat independenţa justiţiei, arată raportul Inspecţiei Judiciare legat de respectivele afirmaţii, care a fost finalizat şi va fi transmis CSM.
Mutu va fi prezentat oficial marţi de Petrolul Ploieşti într-o conferinţă de presă
Atacantul Adrian Mutu va fi prezentat oficial de clubul Petrolul Ploieşti într-o conferinţă de presă programată, marţi, de la ora 17.00, la la Stadionul Ilie Oană.

Niciun comentariu: