joi, 30 ianuarie 2014

Dosarul "Carpatica": Ilie Carabulea şi Marian Mîrzac au fost ARESTAŢI preventiv.
Omul de afaceri Ilie Carabulea, care controleaza grupul Carpatica, si fostul director general al Carpatica Asig, Marian Mirzac, au fost arestati preventiv, iar Radu Mustatea, membru in CA al Carpatica Asig are interdictia de a parasi tara pe o perioada de 30 zile, a hotarat Tribunalul Bucuresti, miercuri noaptea. Pana la pronuntarea sentintei de miercuri noaptea, cei trei au fost liberi incepand c
CFR Călători: O linie ferată închisă, 234 de trenuri anulate şi restricţii de trafic pe 15 linii
Linia de cale ferată Bucureşti Sud - Olteniţa, gestionată de Transferoviar Grup, este închisă joi, din cauza zăpezii, 234 de trenuri sunt anulate, iar pe 15 linii sunt restricţii de circulaţie, unele trenuri ajungând la Bucureşti cu întârzieri mari, potrivit companiei CFR Călători.
MERSUL TRENURILOR. CFR Călători: O linie ferată închisă, 234 de trenuri anulate şi restricţii de trafic pe 15 linii
MERSUL TRENURILOR. Linia de cale ferată Bucureşti Sud - Olteniţa, gestionată de Transferoviar Grup, este închisă joi, din cauza zăpezii, 234 de trenuri sunt anulate, iar pe 15 linii sunt restricţii de circulaţie, unele trenuri ajungând la Bucureşti cu întârzieri mari, potrivit companiei CFR Călători.
Sute de persoane salvate din nămeţi în judeţul Constanţa, de la instituirea codului roşu
Autorităţile au intervenit în judeţul Constanţa, de la instituirea codului roşu, pentru salvarea a peste 200 de persoane blocate în zăpadă şi pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă în zeci de cazuri, iar joi dimineaţă sunt izolate 13 localităţi, toate drumurile fiind închise în continuare.
Importurile de gaze s-au triplat. Dispeceratul, in alerta pentru echilibrarea alimentarii cu gaze la nivel national
Importurile de gaze s-au triplat in aceste zile, fata de o perioada normala de iarna, pentru ca alimentarea cu gaze a populatiei si a industriei sa fie echilibrata, iar Dispeceratul de gaze este in prezent in alerta, au declarat, miercuri, pentru Agerpres, surse din cadrul Dispeceratului.
Pentagonul a reiterat propunerea de a ajuta Moscova să asigure securitatea Jocurilor Olimpice de la Soci
Pentagonul a reiterat oferta de asistenţă adresată Rusiei, de a o ajuta să asigure securitatea Jocurilor Olimpice (JO) de la Soci, în februarie, a anunţat miercuri Departamentul american al Apărării.
Preşedintele bulgar propune introducerea votului obligatoriu pentru a combate fraudarea alegerilor
Preşedintele bulgar Rosen Plevneliev a propus miercuri organizarea unui referendum în mai, în vederea introducerii unui vot obligatoriu la alegeri, pentru a combate frauda care afectează în mod regulat scrutinele din această ţară, cea mai săracă din Uniunea Europeană.

Niciun comentariu: