joi, 30 ianuarie 2014


Dosarul "Carpatica": Ilie Carabulea şi Marian Mîrzac au fost ARESTAŢI preventiv
Omul de afaceri Ilie Carabulea, care controlează grupul Carpatica, şi fostul director general al Carpatica Asig, Marian Mîrzac, au fost arestaţi preventiv, printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti, miercuri seară, la propunerea procurorilor DNA care instrumentează dosarul "Carpatica".
Elena Udrea, ca şi EXCLUSĂ din PDL. Când va fi anunţată oficial decizia
După avertismentele din ultima perioadă, conducerea PDL consideră că excluderea din partid a Elenei Udrea este singura soluţie pentru a tranşa disputa internă suţinută de fostul ministru, decizia urmând a fi formalizată sâmbătă în următoare şedinţă a liderilor democraţi-liberali, au declarat pentru gândul surse din partid.
Taraf TV SE ÎNCHIDE. CNA nu a prelungit licenţa audiovizuală a televiziunii
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să nu prelungească licenţa audiovizuală a Taraf TV, care expiră pe 15 februarie, fapt care presupune că televiziunea ce difuzează în prezent manele şi muzică de petrecere se va desfiinţa.
Viktor Ianukovici se află în concediu medical, anunţă preşedinţia ucraineană
Preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici se află într-un concediu medical, din cauza unei "boli respiratorii acute", a anunţat joi preşedinţia, citată de agenţia Interfax.
Criteriile după care românii îşi aleg maşina
Consumul de combustibil, fiabilitatea şi costurile cu întreţinerea sunt primele trei criterii de care ţin cont românii când cumpără un autoturism, dar în următorii ani accentul se va muta pe aspecte care vizează bugetul pe termen lung alocat utilizării maşinii, potrivit Daedalus Millward Brown.
Ponta l-a trimis pe Cazanciuc la CSM, să discute despre eventuale modificări la Codul penal
Premierul Victor Ponta a anunţat că i-a solicitat ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, să meargă la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) şi să discute despre eventuale modificări la Codul penal, amintind însă că documentul a fost aprobat de Guvernul Boc şi promulgat de preşedintele Băsescu.
Curtea Supremă cere modificarea Noului Cod Penal înainte de 1 februarie
Preşedintele Curţii Supreme, Livia Doina Stanciu a solicitat oficial Ministerului Justiţiei şi Guvernului să modifice Noul Cod Penal şi Noul Cod de Procedură Penală. Judecătorul Stanciu a solicitat în special majorarea pedepselor în cazul infracţiunilor contra patrimoniului. DNA şi DIICOT au solicitat MJ să emită o ordonanţă prin care să modifice Codul Penal şi cel de procedură penală. DNA a atras
10 lucruri pe care trebuie să le ştii înainte să devii vegan
Tot mai multe vedete au trecut la veganism (printre ele se numără chiar fostul preşedinte Bill Clinton, Mike Tyson, Ellen de Generes, Usher şi Natalie Portman). Ba chiar şi cupluri de staruri ca Beyoncé şi Jay-Z au decis, la sfârşitul anului trecut, să încerce, cel puţin pentru o lună de zile, dieta vegană.
Maşini de 10.000 de euro: NOU vs SECOND HAND
"Maşină nouă sau second-hand la 10.000 de euro?" Forumurile din România sunt pline de astfel de întrebări, iar piaţa auto din România plină de oferte pentru fiecare.
Primele declaraţii ale lui Valérie Trierweiler, după ce s-a despărţit de Hollande: Am simţit că am "căzut dintr-un zgârie-nori"
Valérie Trierweiler, fosta parteneră a preşedintelui francez François Hollande, a declarat pentru ediţia de joi a revistei Paris Match că a avut impresia că a "căzut dintr-un zgârie-nori" la dezvăluirea relaţiei şefului statului cu actriţa Julie Gayet, relatează AFP.
Vânzările H&M România au depăşit 100 milioane euro în anul fiscal 2013
Vânzările retailerului suedez de îmbrăcăminte Hennes & Mauritz (H&M) în România au crescut cu 41% în anul fiscal 2013, încheiat pe 30 noiembrie, la 893 milioane coroane suedeze (101 milioane euro), după ce a deschis 9 magazine în această perioadă şi a ajuns la o reţea de 28 de unităţi.
Un bărbat a murit din cauza hipotermiei, la Suceava
Un bărbat în vârstă de 64 de ani din comuna suceveană Poiana Negri a murit din cauza hipotermiei, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Adrian Popescu, care a precizat că în alte două cazuri de deces urmează să se stabilească dacă moartea a fost provocată de hipotermie.
Ponta: Misiunea FMI se finalizează cu scrisoare de intenţie, rămâne de văzut dacă semnează şi Băsescu
Misiunea Fondului Monetar Internaţional (FMI) la Bucureşti va fi încheiată cu o scrisoare de intenţie în orice condiţii, dar rămâne de văzut dacă documentul va fi semnat şi de preşedintele Traian Băsescu, afirmă premierul Victor Ponta, adăugând că "toată lumea înţelege" că este o problemă politică.

Niciun comentariu: