joi, 16 ianuarie 2014

Elena Băsescu: Premierul Victor Ponta înjură şi jigneşte când nu ştie ce să facă
Rezoluţia adoptată, joi, în PE privind libera circulaţie este o lecţie bună pentru Guvernul de la Bucureşti despre cum poate fi protejată imaginea României în UE, a declarat Elena Băsescu, adăugând că Victor Ponta înjură şi jigneşte când nu ştie ce să facă.
CEC acordă IMM-urilor credite pentru investiţii cu dobândă de 3,65% pe an, din fonduri elveţiene
CEC va acorda IMM-urilor din sectoare productive, sănătate, turism şi comerţ, credite în lei pentru investiţii, cu o marjă de un punct procentual peste ROBOR 6 luni (3,62% pe an la nivelul de miercuri), pe baza unui grant de 20 milioane de franci elveţieni oferit de Elveţia.
Record mondial la algebră: Elevii norvegieni au rezolvat 5 milioane de ecuaţii într-o săptămână
Elevii norvegieni au rezolvat aproape 5 milioane de ecuaţii de algebră într-un concurs desfăşurat timp de o săptămână, folosind o aplicaţie creată pentru popularizarea matematicii în rândul copiilor din această ţară, ale căror rezultate şcolare au început să scadă în statisticile internaţionale.
Motivarea instanţei în cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali.
Majorarea pedepsei este mica si echilibrata, fiind vorba despre un spor de 6 luni, arata judecatorii in motivare. Citeste si:Dosarul Valiza: Cum motiveaza instanta condamnarea lui Becali Au fost luate in calcul si actele de caritate pe care le-a facut latifundiarul din Pipera. Tribunalul a constatat ca faptele pentru care a fost condamnat petentul Becali George prin cele doua sentinte penale menti
Raul Rusescu: Mă simt bine şi sunt fericit la Sporting Braga
Atacantul Raul Rusescu a declarat, miercuri, la postul TVI24, după ce a marcat un gol în Cupa Ligii Portugaliei, că se simte bine şi este fericit la echipa Sporting Braga, unde a fost împrumutat până la finalul sezonul de formaţia FC Sevilla.
România a coborât pe locul 33 în clasamentul FIFA
Echipa naţională a României a coborât o poziţie şi se află pe locul 33, cu 734 de puncte, în clasamentul FIFA Coca-Cola dat publicităţii joi, informează site-ul oficial al forului mondial.
Experţi, despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: "Dacă se trezeşte, nu va mai fi acelaşi"
Pilotul Michael Schumacher, care se află în comă indusă de mai multe săptămâni după accidentul de schi suferit la sfârşitul anului trecut, "nu va mai fi acelaşi pe care îl ştim, în cazul în care se va trezi", a declarat, joi, un specialist în afecţiuni ale creierului de la University College London, informează publicaţia germană Focus.
Deputatul Gheorghe Coman, trimis în judecată de DNA.
Deputatul Gheorghe Coman a fost trimis an judecata in stare de arest, pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei, de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. Primul termen va avea loc la ICCJ. Citeste si: Deputatul PC Gheorghe Coman, arestat. A fost adus in Ar
Antonescu: Alianţa cu PC nu este o realitate, este o ficţiune.
'In sedinta formala a USL am pus problema limpezirii raporturilor dintre PNL si PC. Alianta cu PC nu este o realitate, este o fictiune, a declarat', joi, Crin Antonescu. Antonescu a mai spus, vis-a-vis de concluzia CSM privind declaratiilor lui Victor Ponta, ca nu este in masura sa comenteze aceste concluzii. Fata de cazul Nicusor Constantinescu, Antonescu a spus ca nu este de acord cu declaratiil
Taximetriştii din zona aeroporturilor, amendaţi de poliţie.
Peste 150 de amenzi au fost au fost aplicate, miercuri, de catre politistii de la transporturi si de la rutiera, in urma unei actiuni desfasurate in zona aeroporturilor internationale, pentru nerespectarea prevederilor legale privind transportul de persoane in regim de taxi si a normelor privind circulatia pe drumurile publice. 'Politistii au actionat in apropierea aeroportului Henri Coanda Bucure
Michelle Obama doreşte să promoveze educaţia
Prima Doamnă a Statelor Unite Michelle Obama a decis să promoveze o nouă cauză, şi anume educaţia tinerilor americani, în special a celor defavorizaţi, a anunţat soţia preşedintelui american miercuri.
Cum va arăta cea mai mare rachetă fabricată vreodată - FOTO, VIDEO
NASA a anunţat că va construi cea mai mare rachetă fabricată vreodată pe Terra, mult mai mare decât navetele spaţiale şi rachetele Saturn - folosite în programul "Apollo" în misiunile pe Lună - , care va fi utilizată pentru a transporta astronauţi pe planeta Marte.
Percheziţii în Penitenciarul Slobozia, într-un dosar privind mai multe înşelăciuni prin metoda "Accidentul"
Poliţiştii bucureşteni au făcut, miercuri, două percheziţii, una în Penitenciarul Slobozia şi o alta la o adresă din Constanţa, pentru destructurarea unei grupări de escroci specializate în înşelăciuni prin telefon, prin metoda "Accidentul", au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali Poliţia Capitalei.
Întâlnire între preşedintele Traian Băsescu şi Herman Van Rompuy, la Bruxelles
Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, joi, la Bruxelles, cu preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, la cererea părţii române, temele de discuţie fiind priorităţile României în UE în 2014, asocierea Republicii Moldova la UE şi aderarea României la Schengen.
10 coafuri de nuntă care trebuie evitate
Cu toate că o simplă căutare pe internet te poate conduce spre sute de poze cu astfel de coafuri, nu înseamnă că acesta este modul în care trebuie să arate o coafură de nuntă. Dar mai bine nu ne crede pe cuvânt.
Imagini inedite: Curcubeu peste cascada Niagara - GALERIE FOTO
În urmă cu câteva zile, turiştii se înghesuiau să fotografieze Casacada Niagara, aşa cum rar a putut fi văzută. Un vortex polar, care a a afectat aproximativ 240 de milioane de persoane în Statele Unite şi în sudul Canadei, la începutul lunii ianuarie, a determinat îngheţul parţial al Cascadei.
Ponta îl contrazice pe Palada: Hotărârea Rompetrol - discutată în primă lectură, urmează aprobarea
Hotărârea care aprobă memorandumul convenit cu Rompetrol a fost discutată, miercuri, de Guvern în primă lectură şi urmează să fie adoptată, probabil săptămâna viitoare, a anunţat premierul Victor Ponta, contrazicându-l pe consilierul său, Mirel Palada, care afirmă că subiectul nu a fost discutat.
Ultimul termen în dosarul Ridzi - 2 Mai. Fostul ministru riscă 15 ani de închisoare. LIVE TEXT
Curtea Supremă va judeca astăzi ultimul termen din dosarul de corupţie Ridzi - 2 Mai.
Catalin Ivan (PSD): Ne mentinem pozitia, nu au existat probe in cazul Nastase, este o declaratie asumata de intreg partidul
Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat la Digi24 ca PSD isi mentine pozitia in privinta condamnarii lui Adrian Nastase, considerand ca acesta a fost judecat incorect, pe motive politice. Intrebat daca il va sfatui pe premier sa-si retracteze declaratiile anterioare, purtatorul de cuvant al PSD a subliniat ca "presedintele PSD a spus ceea ce gandesc 99,9% dintre membrii PSD si n
UPDATE Nicusor Constantinescu cere in instanta ridicarea interdictiei de a parasi tara, pentru a putea merge sa se trateze in SUA
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a depus, joi, o solicitare in instanta pentru ridicarea interdictiei de a parasi tara, aceasta urmand sa fie judecata vineri dimineata, informeaza Mediafax. El a primit in cursul zilei de joi din partea DNA Constanta permisiuea de a parasi tara, dupa ce a prezentat documente din care reiese ca sufera de o afectiune medicala grava
Premierul explică întârzierea salariilor în educaţie: Nu toţi au aplicat noile proceduri, deşi le ştiau
Problema întârzierii plăţii salariilor în educaţie a apărut deoarece procedurile europene de întocmire a documentelor pentru astfel de plăţi au fost schimbate, dar nu toată lumea care cunoştea această modificare a avut grijă să o şi aplice în termen util, potrivit premierului Victor Ponta.
Carrefour a avut vânzări de 84,3 miliarde euro în 2013. Compania a revenit pe creştere în Franţa
Retailerul francez Carrefour a înregistrat anul trecut vânzări de 84,3 miliarde euro, în scădere uşoară, revenind pe creştere în Franţa, cu performanţe bune şi în America Latină şi Asia, în timp ce afacerile din Europa au fost afectate de situaţia economică dificilă.
Drogurile de pe Wall Street. "De când există stres există şi consum de droguri"
Cocaina, marijuana şi ecstasy sunt doar câteva dintre drogurile folosite pe scară largă de bancherii şi brokerii de pe Wall Street, informează businessinsider.com.
Răzvan Lucescu pleacă de la El Jaish, după cinci înfrângeri consecutive
Antrenorul Răzvan Lucescu şi-a reziliat, miercuri, pe cale amiabilă, înţelegerea pe care o avea cu gruparea El Jaish din Qatar, după cinci înfrângeri consecutive în campionat, informează site-ul oficial al grupării arabe.
Fosta directoare a unei grădiniţe, care ar fi cerut "taxe de înscriere", trimisă în judecată
Fosta directoare a unei grădiniţe din Arad a fost trimisă în judecată pentru corupţie, după ce anul trecut ar fi primit de la părinţi, pentru a-i înscrie pe copii, "taxe de înscriere" cuprinse între 50 şi 100 de lei, care nu erau înregistrate în actele contabile, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Torţionarul de la Gherla care nu a mai ajuns să fie anchetat de procurori. "A impus un regim de exterminare a deţinuţilor politici”
Iuliu Gheorghe Sebestyen, fost torţionar, adjunct în anii 50 în cadrul Penitenciarul Gherla este unul dintre cei 35 de torţionari găsiţi în viaţă de Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului. Pe numele său institul urma să depună o plângere pentru omor deosebit de grav, fiind acuzat că acţiunile sale au dus la moartea a 15 deţinuţi politici. Iuliu Gheorghe Sebestyen
RAPORT Inspecţia Judiciară: Declaraţiile premierului făcute după condamnarea lui Năstase afectează independenţa justiţiei. CSM şi-a însuşit raportul
Declaraţiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Năstase şi celeritatea soluţionării unor sesizări penale afectează independenţa justiţiei şi induc un sentiment de neîncredere, potrivit concluziilor din raportul Inspecţiei Judiciare, care a fost prezentat joi, în Plenul CSM.
CEC Bank a încheiat anul trecut cu un PROFIT brut aproape dublu faţă de 2012
CEC Bank a încheiat anul trecut cu un profit brut de circa 65 de milioane lei, aproape dublu faţă de rezultatul din 2012, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.
Producatorul chinez ZTE vrea sa livreze peste 60 milioane de smartphone-uri la nivel global in 2014
Producatorul chinez  ZTE Corp intentioneaza sa livreze peste 60 de milioane de smartphone-uri la nivel global in acest an, cu 20 milioane de unitati mai mult decat anul trecut, a declarat joi vicepresedintele ZTE, Zhang Renjun, citat de Reuters. Producatorul chinez incearca sa castige teren pe o piata dominata la nivel global de Samsung si Apple.
Victor Ponta, despre raportul Inspectiei Judiciare: Sunt convins ca nici daca ai cheile justitiei nu se intampla nimic, tot independenta ramane
Prim-ministrul Victor Ponta a spus joi, intr-o conferinta de presa de la sediul Guvernului, ca este "convins" de independenta justitiei si a subliniat faptul ca "nici daca ai cheile justitiei nu se intampla nimic", justitia ramanand independenta.
Ponta: Autostrada Comarnic-Braşov va costa 1,8 miliarde de euro.
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca autostrada Comarnic-Brasov este unul dintre proiectele de infrastructura esentiale pentru dezvoltarea economica si turistica a Romaniei. "Este unul dintre proiectele de infrastructura esential in primul rand pentru dezvoltarea economica a Romaniei, pentru dezvoltarea turistica a regiunii. Este primul proiect in concesiune pe care Romania incearca sa
Accident grav în Capitală. O persoană a fost prinsă sub tramvai.
Un barbat in varsta de 55 de ani a ajuns la spital dupa ce a cazut sub un tramvai. Accidentul s-a produs la intersectia dintre calea Rahovei cu strada Progresul. Potrivit ISU Bucuresti, barbatul a fost transportat de un echipaj Smurd la Spitalul Universitar. Potrivit primelor investigatii medicale, pacientul prezinta excoliatii, este stabil hemodinamic si este posibil sa aiba fracturi la glezna si
Ziua decisivă în dosarul ”Transformatorul”. ...
Magistratii Curtii Supremejudeca, joi, recursul in dosarul ''Transformatorul'', in care fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata. Citeste si: Ziua sentintei pentru Fenechiu, in dosarul Transformatorul Judecatorii urmeaza sa se pronunte pe o solicitare facuta de avocatii lui
Nicuşor Constantinescu, liber să plece în SUA pentru tratament.
Procurorul de caz i-a dat acordul presedintelui Judetean Constanta sa plece in SUA pentru a se opera la un picior, conform unor surse judiciare. Conform DNA, ca urmare a faptului ca Nicusor Constantin a prezentat inscrisuri din care atesta ca sufera de o afectiune grava si trebuie sa mearga in SUA pentru un tratament, procurorul de caz a incuviintat parasirea tarii pentru intervalul 15 ianuarie-30
A început războiul Bute - Pascal: Ce declară cei doi înaintea marelui meci.
Pugilistul Lucian Bute a declarat, miercuri, la conferinta de presa inaintea meciului cu haitianul Jean Pascal, ca nu intra in razboiul cuvintelor si a precizat ca la finalul partidei va fi un singur castigator, iar acela va fi el, potrivit Mediafax. "Nu intru in acest razboi al cuvintelor. Vom rezolva aceasta problema in ring. Nu este genul meu sa fiu lipsit de respect. Astept de mult acest
Dosarul evaziunii de 35 milioane de euro: Cele şase persoane puse sub urmărire penală au fost reţinute
Cele şase persoane, între care patru patroni ai unor firme care au contracte cu autorităţile din Prahova, puse sub urmărire penală pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, în dosarul evaziunii de 35 de milioane de euro, au fost reţinute de procurorii Parchetului Curţii de Apel Ploieşti.
Oana Schmidt-Haineala cere plenului CSM apararea independentei DNA fata de declaratiile lui Nicusor Constantinescu
Procurorul Oana Schmidt-Haineala a cerut joi plenului CSM sa fie suplimentata ordinea de zi a sedintei cu sesizarea Inspectiei Judiciare pentru efectuarea de verificari privind apararea independentei DNA fata de declaratiile sefului CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, informeaza Agerpres.
FOTO. Cum a reuşit această tânără să slăbească în timp record
O femeie din Marea Britanie a uimit întreaga lume după ce, la doar trei luni după ce a născut, a reuşit să slăbească aproape 13 kilograme şi să semneze un contract cu o agenţie de modelling.
8 trucuri de machiaj ca să arăţi mai tânără cu cu câţiva ani.
Dincolo de a ascunde imperfectiunile, machiajul poate sa si intinereasca femeia, daca este aplicat corect si daca ne folosim de cateva mici trucuri. 1. Incepe cu un fond de ten usor Prea mult fond de ten sau un 

Niciun comentariu: