luni, 20 ianuarie 2014

Băsescu: Memorialul Holocaustului reflectă ce s-a putut întâmpla mai rău şi mai urât omenirii
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, după vizitarea Memorialului Victimelor Holocaustului din Israel, că acesta este "un loc care îl impresionează, pentru că reflectă ce s-a putut întâmpla mai rău şi mai urât omenirii, ca urmare a abordărilor extremiste".
De ce a fost numit Dan Matei Agathon reprezentant al statului la Hidroelectrica: Sunt expert in economie, ma pricep la privatizari
Fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon este unul dintre cei doi reprezentanti ai statului in Adunarile Generale ale Actionarilor de la Hidroelectrica. Contactat de HotNews.ro, Agathon a spus ca inca din noiembrie participa la la sedintele AGA ale Hidroelectrica si o va face pana "la finalizarea misiunii de privatizare" a companiei. "Am mai facut privatizari si ma pricep la
Preşedintele israelian l-a felicitat pe Băsescu pentru îmbunătăţirea situaţiei economice a României
Preşedintele israelian, Shimon Peres, l-a felicitat, luni, pe preşedintele Traian Băsescu pentru îmbunătăţirea situaţiei economice a României, în cadrul primirii oficiale de la reşedinţa prezidenţială "Beit Hanasi".
Francois Hollande: Valerie Trierweiler se simte "mai bine" şi "se odihneşte"
Valerie Trierweiler este "mai bine" şi "se odihneşte" în reşedinţa din localitatea Lanterne, în apropiere de Paris, a declarat luni Francois Hollande, preşedintele Franţei, citat de AFP.
La capătul drumului: Imagini de pe Google Street View cu cele mai frumoase locuri izolate din lume - VIDEO
Un videoclip realizat de editorii site-ului The Atlantic combină imagini preluate de pe Google Street View, rezultând cele mai impresionante peisaje cu locuri izolate din lume, mai precis locuri unde drumurile ajung la final.
O reţea de filamente care leagă galaxiile din Univers, detectată pentru prima dată
O reţea uriaşă de filamente care leagă galaxiile între ele a fost descoperită de astronomi, datorită efectului de strălucire al unui quasar imens.
Elan Schwartzenberg, apariţie-surpriză în timpul vizitei lui Băsescu în Israel
O apariţie neaşteptată în timpul vizitei lui Traian Băsescu în Israel a fost cea a omului de afaceri Elan Schwartzenberg.
Accident de muncă în Caraş-Severin: Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a ...
Un barbat de 33 de ani, care sapa un sant pentru sistemul de canalizare din comuna Gradinari, judetul Caras-Severin, a murit, luni, dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el, iar politistii si inspectori ai ITM au deschis o ancheta pentru a stabili exact imprejurarile accidentului de munca, conform Mediafax. "Colegii barbatului au sunat imediat la 112, insa echipele de interventie nu au ma
Cele 9 lucruri care nu vor fi la modă anul acesta
Când un lucru e purtat de toată lumea, asta poate însemna un singur lucru: că nu mai e la modă. Aşadar, iată care sunt trendurile care trebuie să ia o pauză în acest an.

Niciun comentariu: