sâmbătă, 1 februarie 2014

Record la consumul de gaze:Vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani.
Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al consumului de gaze s-a inregistrat la inceputul lunii februarie 2012, cand la nivel national s-au utilizat 72 de milioane de metri cubi pe zi, conform Agerpres. Importurile de gaze au cr
Beyonce a devenit materie de studiu la o universitate americană
Departamentul de studii feministe şi de gen al Universităţii Rutgers, din New Jersey, a introdus în programă un curs intitulat "politizarea lui Beyonce", conform site-ului universităţii.
NOILE CODURI: Arestul la domiciliu, zile amendă şi eliminarea pedepselor pentru minori
Arestul la domiciliu, introducerea sistemului zilelor amendă, eliminarea pedepselor pentru minori şi acordul de recunoaştere a vinovăţiei se numără printre modificările aduse în sistemul judiciar odată cu intrarea în vigoare, la 1 februarie, a noului Cod penal şi a noului Cod de procedură penală.
Administratia Penitenciarelor va sesiza instantele in cazul eliberarii a 400 detinuti, ca urmare a noilor coduri penale
Comisiile din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) au analizat 30.887 dosare ale unor detinuti si vor sesiza instantele de judecata, pentru ca acestea sa se pronunte asupra eventualei incetari a executarii pedepsei privative de libertate pentru un numar de aproximativ 400 de cazuri, ca urmare a intrarii in vigoare a noilor coduri penale, relateaza Agerpres.
Tomac: După europarlamentare discutăm despre candidatul PMP la prezidenţiale
Liderul PMP, Eugen Tomac, spune că obiectivul partidului este să se consolideze, iar în 9 noiembrie candidatul PMP să fie cel care va duce mai departe proiectul lui Traian Băsescu, precizând că momentul cel mai potrivit pentru a discuta despre acest candidat va fi după alegerile europarlamentare.
Cristian Preda: Şase formaţiuni de dreapta se vor bate pe acelaşi culoar pentru PE
Europarlamentarul Cristian Preda afirmă că şase formaţiuni de dreapta din România - UDMR, PNŢCD, PDL, PMP, Forţa Civică şi PPMT - "se vor bate pe acelaşi culoar" pentru PE, întrucât PDL a refuzat "soluţia federării eforturilor", şi crede că acest lucru se va întâmpla şi la prezidenţiale.
Victor Becali: Chivu se retrage din activitatea de fotbalist
Fostul căpitan al echipei naţionale Cristian Chivu îşi va rezilia contractul cu Internazionale Milano în zilele următoare şi se va retrage din activitatea de fotbalist profesionist, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, impresarul Victor Becali.
FOTO+ VIDEO. Misiuni MAI: Peste 80 de persoane salvate în misiunile aeriene.
Peste 80 de persoane au fost salvate in misiunile aeriene din aceasta saptamana. Peste 6.000 de angajati ai MAI au intervenit in zonele afectate de zapada. Citeste si. VIDEO. Peste 6.100 de politisti, pompieri, piloti si jandarmi, in misiune de salvare in zonele izolate. IMAGINI INCREDIBILE Din ordinul viceprim-ministrului si ministru interimar al M.A.I., Gabriel Oprea, 11 elicoptere au fost dispo
Ungaria a creat o celulă de criză pentru gestionarea unui eventual aflux de refugiaţi din Ucraina
Ministerul ungar de Interne a creat o structură specială care să gestioneze un eventual aflux de refugiaţi din Ucraina, pe fondul crizei din această ţară.
În Brăila, 18 sate sunt încă izolate din cauza ninsorilor
Un număr de 18 sate din zece comune mai sunt izolate, vineri seară, în judeţul Brăila, unde sunt încă blocate 23 de drumuri judeţene şi un drum naţional.

Niciun comentariu: