sâmbătă, 1 februarie 2014

“Susţin presa liberă”. Reacţia jurnaliştilor la picioarele-n gură din partea puterii | Reporter Virtual – stiri exclusive | Pe urmele stirilor

“Susţin presa liberă”. Reacţia jurnaliştilor la picioarele-n gură din partea puterii | Reporter Virtual – stiri exclusive | Pe urmele stirilor: "atunci existau organizatii care luptau pentru niste principii. Din pacate multe dintre ele au preferat sa reneunte la principiile lor si sa mearga intr-o directie care nu mai are nimic in comun cu protejarea libertatii de exprimare. Fenomenul aceasta a facut ca jurnalistii sa ramana fara protectie. Este o problema, pentru ca organizatiile despre care vorbesc au incasat sume uriase pentru un scop pe care acum nu il mai exercita. Vom umple noi golul lasat. Ne adunam voluntar si incercam sa ne aparam drepturileadicand alaturi de noi si publicul care are incredere in noi”.

Din grup fac parte ziaristi din diverse trusturi media sau freelanceri, iar pagina este sustinuta de ei, dar si de cititori. Momentan, pagina a adunat 500 de like-uri. "



'via Blog this'

Niciun comentariu: