miercuri, 16 aprilie 2014


Compania-mamă a PRO TV, o nouă prăbușire la bursă
Acţiunile CME, compania care deţine PRO TV în România, s-au depreciat cu peste 30% într-o singură lună. Acţiunile listate la bursă ale Central European Media Enterprises au pierdut peste 10% în ultimele zile, dintre care aproape 6% sunt din ultima sesiune de tranzacţionare.

YESTERDAY

Filmul despre moartea procurorului Panait care îl va îngrozi pe Victor Ponta
Jurnalistul Robert Turcescu, realizator al emisiunii "Sub semnul întrebării", de pe B 1 TV, a postat pe pagina sa de Facebook o ştire care îi va da frisoane lui Victor Ponta.
Socrul premierului Ponta, acuzat de afaceri dubioase cu terenuri
http://paginadeagricultura.ro/basescu-atac-la-socrul-sirbu-si-ginerele-ponta-pentru-afaceri-cu-terenuri/
Băsescu, război total cu “haita” PSD. Atac la frăţia Ponta-Voiculescu-Ghiţă
Într-o intervenţie publică făcută în această seară la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu s-a luat din nou la trântă cu frăţia politico-mediatică Ponta-Voiculescu-Ghiţă. Băsescu l-a acuzat pe premierul Ponta că a orchestrat, împreună cu cei doi moguli, campanii mediatice menite să ascundă corupţia "haitei" PSD. Iată declaraţiile:
Lavinia Şandru, “înarmată”: Ponta, ieşi din buncăr, te apărăm!
Intervenţie de senzaţie a Lavinei Şandru, la Realitatea TV, imediat după ce Traian Băsescu şi-a încheiat declaraţia făcută de la Palatul Cotroceni!
RAPORT PE 2013. TVR a obținut 4,7 milioane de euro din publicitate și de 15 ori mai mulți bani din taxa TV
Televiziunea Română a atras anul trecut venituri din publicitate în valoare de peste 4,7 milioane de euro (20.932.154 de lei), potrivit raportului de activitate al
KIEV. Candidat prezidenţial pro-Rusia stâlcit în bătaie de mulţime (VIDEO)
http://www.paginadepolitica.ro/kiev-candidat-prezidential-pro-rusia-stalcit-in-bataie-de-multime-video/
PE SCURT. Adevărul dă meditații pentru Capacitate și Bacalaureat
Ziarul Adevărul a lansat și anul acesta campania prin care oferă lecții video pentru toate probele de la BAC și Capacitate 2014. Cele 40 de
Taxa TV aduce 70,3 milioane de euro pe an Televiziunii publice
Raportul de activitate al TVR pe anul 2013 arată că principala sursă de finanțare a televiziunii publice este taxa radio-TV, obligatorie pentru toate persoanele fizice și juridice din România. Numai din această taxă, TVR adună anual circa 70,3 milioane de euro, la care se adaugă alocările de la bugetul de stat și veniturile din publicitate. Iată câteva date, pe scurt:
Numărul abonaţilor TV a ajuns la 6,4 milioane
Numărul abonaţilor la servicii de retransmisie a programelor audiovizuale a crescut cu 5,7% anul trecut, la 6,4 milioane, cifra reprezentând peste 85% dintre gospodăriile din România, a anunţat autoritatea de reglementare în comunicaţii.

Niciun comentariu: