miercuri, 16 aprilie 2014


MAE lansează portalul e-VIZA pentru cetăţenii străini
Portalul e-VIZA, destinat facilitării obţinerii vizelor pentru cetăţenii străini care doresc să viziteze România, va fi disponibil începând de joi, a anunţat, miercuri, secretarul general al MAE, Sorin Moise, într-o conferinţă de presă.
Efectele spectaculoase ale cartofului asupra pielii tale
Efectele spectaculoase ale cartofului asupra pielii tale
Traian Băsescu: România va susţine până la capăt integritatea teritorială a Republicii Moldova
România va susţine până la capăt integritatea teritorială a Republicii Moldova, a declarat, miercuri, preşedintele Traian Băsescu, la întâlnirea pe care a avut-o, la Palatul Cotroceni, cu elevi ai Liceului cu predare în limbă română "Lucian Blaga" din Tiraspol.
Raport CNA pe 2013 - Consiliul a aplicat 101 amenzi. România TV şi Antena 1, cele mai mari sancţiuni
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aplicat anul trecut un număr total de 101 amenzi, în valoare de 2.067.500 de lei, România TV, Antena 1 şi Antena 3 fiind televiziunile care au fost cel mai aspru sancţionate, potrivit raportului de activitate al CNA pe anul 2013.
Biletele pentru Mondialul din Brazilia se vând ca pâinea caldă
126.837 de bilete pentru Cupa Mondială din Brazilia au fost alocate în patru ore, după deschiderea celei de-a treia faze de vânzare după principiul "primul venit, primul servit", a anunţat FIFA.
Tragedie pe Sewol, sute de dispăruţi
Sewol, un feribot sud-coreean ce transporta 448 pasageri, din care 324 liceeni, făcând legătura între portul Incheon şi insula turistică Jeju a naufragiat în apropierea coastei sudice a Coreii de Sud şi sute de persoane sunt date dispărute, în timp ce nave şi elicoptere participă la eforturile echipelor de salvare.
Serviciul ucrainean pentru securitate anchetează penal o bancă rusească pentru "finanţarea terorismului" în Ucraina
Serviciul ucrainean pentru securitate (SBU) a lansat proceduri judiciare împotriva unei bănci ruseşti pe care o acuză de "finanţarea terorismului" în Ucraina, a anunţa centrul de presă al serviciilor secrete ucrainene, citat de agenţia Ukrinform în pagina electronică.
STEAUA-DINAMO. Stoican speră la o minune. Reghecamf: „Vor încerca să spele imaginea din prima manşă”
STEAUA-DINAMO. Joi, la ora 20:30, va începe meciul Dinamo - Steaua, din a doua manşă a semifinalei Cupei României.
DROB DE MIEL şi DROB DE PUI. Trei modalităţi simple de a găti drobul
DROB DE MIEL şi DROB DE PUI. Drobul de miel este un preparat tradiţional care nu trebuie să lipsescă de la masa de Paşte
Deutsche Welle despre propunerile de federalizare a Ucrainei: Planul F al lui Putin
Militantii prorusi din Ucraina cer federalizare, la fel Moscova si politicienii fostei puteri de la Kiev, dar federalizarea nu este o optiune pentru actualul guvern ucrainean, care nu exclude, totusi, un anumit grad de descentralizare, noteaza Deutsche Welle intr-o analiza despre "solutia" unei Ucraine federale.
Economia Rusiei s-a contractat cu 0,5% in primul trimestru, cresc temerile legate de o recesiune
Produsul Intern Brut (PIB) al Rusiei s-a contractat cu 0,5% in primul trimestru din 2014 in raport cu trimestrul precedent, a declarat miercuri ministrul Economiei, Alexei Uliukaev, intarind astfel temerile legate de intrarea tarii in recesiune, scrie AFP.
Contraspionaj: Agenţii ruşi care au acţionat în Crimeea acţionează şi în estul Ucrainei
Agenţii care acţionează în prezent în estul Ucrainei sunt aceiaşi care au acţionat în Crimeea înaintea alipirii peninsulei ucrainene la Rusia, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al contraspionajului serviciilor speciale ucrainene.
Băsescu o menționează pe Udrea drept posibil candidat la prezidențiale
În contextul în care vorbea la invitația siteului unimedia.info despre candidaturile de dreapta, Băsescu a reluat ideea că cel mai pregătit ar fi primarul Clujului Emil Boc, deoarece a fost premier și „a trecut țara prin criză”. Băsescu s-a referit apoi și la alți posibili candidați, menționând-o și pe Elena Udrea, șefa de facto a PMP, pe care până acum a evitat-o s-o prezinte drept candidat. „Și
PROGRAMUL DE PAŞTE al marilor CENTRE COMERICALE
PROGRAM DE PAŞTE MAGAZINE. Marile centre comerciale şi-au modificat programul special pentru Sărbătorile de Paşte
Mesajul lui Traian Băsescu pentru Republica Moldova: Dacă vreţi să ne unim, sunaţi la Bucureşti şi se va întâmpla
Mesajul lui Traian Băsescu pentru Republica Moldova : Dacă vreţi să ne unim, sunaţi la Bucureşti şi se va întâmpla
Ancheta în cazul accidentului aviatic din Apuseni se extinde. Ce vor să afle anchetatorii
Conducerea Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, dispeceri ai instituţiei şi angajaţi ai Ambulanţei Bucureşti au fost audiaţi, în calitate de martori, în dosarul Apuseni, iar în perioada următoare vor fi chemaţi să dea declaraţii controlori de trafic aerian şi persoane vătămate, potrivit PICCJ.
Trei imobile ale lui Dumitru Dragomir, puse sub sechestru de procurori
Trei imobile deţinute de Dumitru Dragomir au fost puse sub sechestru de poliţiştii din cadrul Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru a se putea recupera prejudiciul din dosarul în care este cercetat fostul şef al LPF.
Sfatul lui Michael Douglas pentru tineri în privinşţa armelor de foc
Actorul american Michael Douglas i-a invitat, marţi, pe tinerii din lumea întreagă să folosească reţelele de socializare pentru a promova controlul armelor de foc, cu ocazia prezentării unei broşuri editate de ONU, dedicată liceenilor şi studenţilor.
Băsescu: Mi-ar plăcea să discut din nou cu Voronin
Președintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că se înțelege bine cu mai mulți politicieni din Republica Moldova, printre care Dorin Chirtoacă, Vlad Filat și Mihai Ghimpu. Președintele a mărturisit că și-ar dori să reia discuțiile și cu președintele Partidului Comunist, Vladimir Voronin.
Băsescu: Este un candidat la prezidențiale care nu s-a afișat încă - Emil Boc
Președintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că în sondajele despre alegerile prezidențiale nu apare un candidat important, respectiv Emil Boc.
Conducerea Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, audiată în dosarul Apuseni
Conducerea Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, dispeceri ai instituţiei şi angajaţi ai Ambulanţei Bucureşti au fost audiaţi, în calitate de martori, în dosarul Apuseni, iar în perioada următoare vor fi chemaţi să dea declaraţii controlori de trafic aerian şi persoane vătămate, potrivit PICCJ.
Contul de Twitter al Papei Francisc a depăşit pragul istoric de 13 milioane de admiratori
Contul de Twitter al Papei Francisc (@Pontifex) a depăşit, miercuri dimineaţă, pragul istoric de 13 milioane de admiratori (followeri), graţie versiunilor sale în nouă limbi - inclusiv arabă şi latină -, a anunţat cotidianul religios Il Sismografo, citat de AFP.
Iorgulescu: Reghecampf ar trebui să îşi revizuiască puţin comportamentul faţă de fotbalul românesc
Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, miercuri, înr-o conferinţă de presă, că tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, ar trebui să-şi revizuiască puţin comportamentul faţă de fotbalul românesc, deoarece antrenează în Liga I.
Google ne avertizează: Îţi scanăm toate e-mailurile
Compania foloseşte, în serviciul Gmail, un sistem care scanează e-mailurile utilizatorilor pentru a găsi cuvinte-cheie.
Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge în Bucovina cu maşini, deoarece Aeroportul Suceava nu este funcţional
Autorităţile sucevene au anunţat, miercuri, că şi în acest an Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge în Bucovina, iar în condiţiile în care Aeroportul Suceava nu este funcţional aceasta va ajunge cu avionul până la Bacău, de unde va fi adusă în Bucovina cu maşini, cu antemergător al Poliţiei.
Pharrell Williams a plâns la emisiunea realizatoarei TV Oprah Winfrey după ce a văzut oameni din întreaga lume dansând pe melodia "Happy" - VIDEO
Realizatoarea TV Oprah Winfrey l-a făcut pe cântăreţul Pharrell Williams să izbucnească în lacrimi la emisiunea "Oprah Prime", la care a fost invitat.
Spărgătorii de locuințe din Ilfov mergeau la ”ponturi” cu mașini furate
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat 12 percheziţii domiciliare în Comuna Găneasa, județul Ilfov, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe, societăți comerciale şi furturi de autoturisme.
Un circuit turistic din Transilvania, inclus de ''National Geographic'' între cele mai uimitoare 50 de trasee din lume
Un circuit turistic din Transilvania a fost inclus de ''National Geographic'' în topul celor mai uimitoare 50 de trasee din lume.
O bancă rusească, anchetată pentru "finanţarea terorismului" în Ucraina
Serviciul ucrainean pentru securitate (SBU) a lansat proceduri judiciare împotriva unei bănci ruseşti pe care o acuză de "finanţarea terorismului" în Ucraina.
Radu Mazăre, la DNA. Procurorii îl acuză de luare de mită
Radu Mazăre este audiat la DNA în dosarul în care este acuzat de luare de mită
Miley Cyrus, spitalizată de urgenţă
Cântăreaţa americană Miley Cyrus a fost spitalizată şi a anulat un concert pe care trebuia să îl susţină în Kans City, marţi seară, din cauza unei reacţii alergice severe la antibiotice, au anunţat organizatorii acelui spectacol, citaţi de AFP.
REPORTAJ: Carnea de miel costă, în pieţe, între 20 şi 28 de lei. În supermarketuri ajunge şi la 55 lei
Un kilogram de carne de miel costă, în pieţe, între 20 şi 28 de lei, în timp ce în unele supermarketuri preţul ajunge chiar la 55 de lei. Cei care cumpără direct de la ciobani trebuie să plătească între 11 şi 15 lei kilogramul pentru un miel viu.
Cine poate profita de frica lui Ponta: Rusia?
Rusia privește cu bunăvoință spre Victor Ponta, mai ales după ce premierul a anunțat că-și mută biroul la Ministerul Apărării Naționale. Moscovei îi place să aibă în apropiere lideri slabi pentru că îi poate manevra cu ușurință. Victor Ponta s-a pus de mai multe ori în situații rușinoase sau ridicole, dar niciodată până acum nu a părut să fie un fricos.
Economia Chinei a crescut cu 7,4% în primul trimestru, cea mai moderată creştere în 18 luni
Economia Chinei a crescut cu 7,4% în primul trimestru faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, cel mai moderat ritm de creştere economică din ultimul an şi jumătate.
Un feribot cu 477 de oameni la bord a naufragiat în largul Coreei de Sud. Două persoane au murit şi 300 sunt date dispărute - FOTO, VIDEO
Nave ale Pazei de Coastă a Coreei de Sud au fost trimise miercuri pentru a salva peste 470 de oameni aflaţi la bordul unui feribot care a naufragiat în largul coastelor din sudul ţării, au anunţat autorităţile. Paza de coastă a anunţat că două persoane au murit. Echipele de salvare au recuperat doar 180 de persoane dintre cele 477 aflate la bordul feribotului.
Salvarea unei natiuni prin justitie. Refondarea politicii romanesti. Reconstructia partidelor
Punctele cheie: Germenii unei culturi a statului de drept, într-o Românie profund coruptă, în care s-a arătat de secole dispreţ pentru reguli şi legi, anunţă înnoirea de care aveam atâta nevoie; Abuzurile şi hoţia istorică a conducătorilor şi reprezentanţilor politico-administrativi ai României, la toate nivelurile, au devenit intolerabile, atât pentru cluburile euro-atlantice la care am aderat c
Doina Gradea, fostul șef Pro TV Internațional și asistenta personală a lui Adrian Sârbu în anii 90, a dat în judecată Pro TV
Doina Gradea, fost manager al Pro TV Internațional, a decis să conteste în instanță decizia companiei Pro TV SA de a o concedia. În acest
PRIMA PAGINĂ. Tupeul lui Voiculescu: Dau înapoi ce-am furat!
>> Felix a fugit cu vaca și acum vrea s-o returneze moartă! >> Cum vor fi reduse pedepsele pentru borfașii „sinceri” >> România mereu surprinzătoare: VVP, un premier la adăpostul baionetelor!
Cristian Burci, urmărit de insolvențe. Acum, „Dilema Veche”
Firma de asigurari Grawe Romania a introdus astăzi o cerere la Tribunalul Bucuresti prin care solicita intrarea in insolventa a companiei care detine publicatia „Dilema Veche”, aflată în portofoliul companiei Adevărul Holding, deținută de omul de afaceri Cristian Burci.
FOTBAL TV. Astra – Petrolul, difuzat la Pro TV. Mâine, Dinamo – Steaua
Două zile, două meciuri de Cupa României. Astăzi, se joacă Petrolul - Astra din semifinala Cupei României. partida va fi difuzată de Pro TV, începând cu ora
S-a măritat Gabi Firea cu Victor Ponta fără ca noi s-o știm?!
Se vorbeşte pe toate canelele şi pe la toate răscrucile că e nevoie de oameni noi în politică, veniţi din alte domenii şi, prin asta, în stare să aducă un suflu nou. Gabriela Firea e nou-venită în politică. A venit în politică din gazetărie.
Scandal în Franța: ordin secret împotriva romilor
http://www.paginaeuropeana.ro/scandal-in-franta-politia-a-primit-ordin-secret-sa-evacueze-romii-din-centrul-parisului/
Reporter Virtual, peste 10.000 de fani pe Facebook. Vă mulțumim!
Portalul nostru, www.reportervirtual.ro, a cunoscut o creștere spectaculoasă în ultimele luni, lucru vizibil și pe Facebook, unde pagina noastră oficială a depășit astăzi 10.000 de fani. De asemenea, traficul a crescut, față de luna decembrie 2013 cu 237%!
Fiul Marioarei Murărescu, deranjat de noua formulă a emisiunii “Tezaur Flocloric”
Reluarea emisiunii "Tezaur Folcloric" după dispariţia dramatică a Marioarei Murărescu a agitat apele în familia regretatei realizatoare TV. Surse din TVR au dezvăluit, pentru "ring", că fiul vedetei, Petre Murărescu, a sunat la televiziune şi a provocat un adevărat scandal după ce a aflat că producţia se reia de vineri cu altă prezentatoare.

Niciun comentariu: