luni, 16 iunie 2014

Șeful Jurnalului Național, „agresat”. Scuipatul care „se răzbună”…
Susținerea de care s-a bucurat cel care l-a scuipat pe președintele Băsescu, din partea trustului Intact - Antena 3 și Jurnalul Național - se întoarce acum împotriva lor. Redactorul-șef al „Jurnalului Național”, Dan Constantin, susține că a fost victima unui incident asemănător sâmbătă seară în Capitală.
16 Iunie. Stelian Tănase: Comitetul Director va decide dacă Răzvan Bucuroiu va prelua conducerea TVR 2
  CONDUCEREA TVR 2. Stelian Tănase, directorul general interimar al Televiziunii Române, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că membrii Comitetului Director al TVR vor decide,

YESTERDAY

Campionatul Mondial din Brazilia va bate recordul la audienţe
Cupa Mondială din Brazilia care va fi difuzată începând de joi, 12 iunie, va bate recordul la audienţe deţinut de Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, eveniment urmărit de 3,6 miliarde de persoane, scrie CNN Money.
Mircea Badea, un nou atac murdar la Magda Bistriceanu
Realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, a comis-o din nou! După cuvintele jignitoare adresate jurnalistului Mircea Marian, de la EVZ, a venit rândul Magdei Bistriceanu, de la Forţa Civică, pe care Badea a terfelit-o pentru a doua oară, în stilul caracteristic.
TOP 5 articole: „Florin Iaru (TVR): “F…ţi morţii mă-tii…”, citit de 5.655 de ori
Reporter Virtual vă prezintă cele mai citite articole ale săptămânii. Iată un top 5 al subiectelor de pe site-ul nostru, în ordinea vizualizării lor de către cititori. Pe primul loc în perioada 9 – 15 iunie: „Florin Iaru (TVR): “F…ţi morţii mă-tii! Muriţi, nu mai întristaţi netul!””, care a fost citit de aproape 5.700 de ori! (Click pe titluri pentru citire).

JUN 14

Cât câştigă, în medie, românii plecaţi la muncă în străinătate ?
http://www.paginaeuropeana.ro/romanii-din-strainatate-au-trimis-acasa-in-2013-peste-4-miliarde-de-euro-cei-mai-multi-bani-vin-din-ue/
“Umilinţă Mondială”. “Sinistru total”. Depresie în presa spaniolă după dezastrul cu Olanda
Înfrângerea categorică de ieri noapte a echipei Spaniei de către reprezentativa Olandei, cu scorul de 5-1, a declanşat riposta jurnaliştilor din presa spaniolă după primul meci pierdut în genunchi de iberici la Campionatul Mondial din Brazilia.
Facebook îşi schimbă politica după campania “Eliberaţi sfârcul!”
Reţeaua de socializare Facebook a anunţat că şi-a modificat politica în privinţa pornografiei şi a nudităţii şi acceptă de acum înainte publicarea de fotografii ce prezintă mame care alăptează şi imagini cu femei după mastectomie, scrie Mediafax.
Ex-mogulul SOV, acum în pușcărie, riscă să rămână și fără avere
Sorin Ovidiu Vintu si Liviu Luca vor afla peste 10 zile daca vor fi condamnati in dosarul privind devalizarea societatii Petromservice SA.
Toate audiențele meciurilor de la Mondiale. Azi, Columbia – Grecia și Uruguay – Costa Rica
Paginademedia.ro, împreună cu TVR, vă prezintă zilnic, în acest spațiu, audiențele tuturor partidelor de la Cupa Mondială din Brazilia. Astăzi, completăm lista cu partidele Chile
Război total EVZ – presa lui Dan Voiculescu. Ziua pamfletelor
Cotidianul „Evenimentul zilei” a decis să răspundă atacurilor de la Antena 3 și din „Jurnalul Național”, astfel că astăzi îi dedică ediția print lui Dan Voiculescu, care deschide prima pagină caricaturizat, ca personaj de pamflet. Mai multe pamflete sunt publicate atât pe print cât și online și vizează „vedetele” trustului lui Voiculescu.

Niciun comentariu: