luni, 16 iunie 2014

Tăierea gazului în Ucraina

DAY

Adina Vălean va candida la funcția de vicepreședinte al Parlamentului European
http://www.paginaeuropeana.ro/adina-valean-va-candida-la-functia-de-vicepresedinte-al-parlamentului-european/
Redacţiile Radio Trinitas şi Trinitas TV, sfinţite de Patriarhul Daniel cu trafaletul
Patriarhul României, Părintele Daniel, a sfinţit şi inaugurat noile studiouri ale Radioului şi Televiziunii TRINITAS, mutate în Centrul Social-cultural Iustin Patriarhul, potrivit agenţiei de presă a Patriarhiei.
Profit de 10.000 de euro dintr-o livadă de kiwi
Detalii, în PaginadeAgricultura
Comisiile de cultură au avizat favorabil, în unanimitate, propunerile pentru noul CA al SRR
Preşedintele Comisiei de cultură din Senat, Georgică Severin, a declarat, astăzi, după audierea din comisiile reunite ale celor două Camere a celor nominalizaţi pentru Consiliul
Componența viitorului CA al SRR
Comisiile parlamentare de resort au audiat luni pe viitorii membri ai Consiliului de Administrație al SRR, care urmează ca în cursul după amiezii să primească votul de validare din partea plenului reunit al celor două Camere.
Ponta vrea să-l țină pe Tănase la TVR
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în deschiderea şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că îşi doreşte ca prin confirmarea, în mare parte, a conducerilor BNR, TVR, SRR şi Curtea de Conturi, să se dea un semnal de stabilitate.
GALERIE FOTO. Redacțiile Radio Trinitas și Trinitas TV, sfințite de Patriarh cu trafaletul
Patriarhul României, Părintele Daniel, a sfinți noile studiouri radio și tv ale Trinitas, anunță agenția de presă a Patriarhiei. La ceremonie nu a fost folosit obișnuitul
Cătălin Măruță lansează campania “Țara minunilor”
Începȃnd de astăzi, de la 17:30, „La Măruţă” lansează „Ţara minunilor”, o rubrică ce prezintă Romȃnia uimitoare, puţin cunoscută pȃnă acum. Cătălin Măruţă, împreună cu
Cristian Diaconescu – INTERVIU (I)
Amănunte pe PaginadePolitică.ro.
Cum cultivă România TV întrebarea împuțită
Duminică, 15 iunie 2014. Ora 19, 59. România Tv, postul tv făcut cadou de SRI lui Sebastian Ghiță, se ocupă de recentele măsuri ale Guvernului Ponta vizînd reducerea CAS. Deloc anormal ca moderatoarea Cristina Șincai să apeleze la premierul Victor Ponta, inițiatorul și susținătorul acestor măsuri:
Tocmai.ro şi Olx.ro, pierderi de zeci de milioane
Firmele care gestionează activitatea principalelor două site-uri de anunţuri din România, tocmai.ro şi olx.ro(fostul mercador.ro) au raportat pentru anul 2013 pierderi colosale, datorii pe măsură şi capitaluri proprii negative care ar putea da de gândit, anunță Antitepari.ro.
Fata lui Clinton, 26.000 $/ minut pentru a apărea la TV!
Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte al Statelor Unite Bill Clinton, este unul dintre cei mai bine plătiţi corespondenţi de televiziune din lume, cu o medie de 26.000 de dolari pe minut, relatează businessinsider.com.
Jurnalist Nasul TV, urmarit penal pentru că şi-a făcut meseria!
Robert Frunzescu, jurnalist la televiziunea generalistă Naşul TV, s-a trezit cu o înştiinţare din care rezultă că Jandameria Română a cerut cercetarea sa penală pentru că transmitea din mijlocul manifestaţiilor de protest împotriva exploatării gazelor de şist şi a proiectului Roşia Montană!
VIDEO. Ghiță Ciobanul a ajuns la Cannes. Campania Vodafone, nominalizată la festivalul de publicitate
UPDATE. Astăzi McCann a primit nominalizări și la categoriile Media, Mobile și PR tot cu campaniile Ghiță Ciobanul, Bucharest not Budapest și Coca-Cola Radar for goood. În
Tăierea gazului în Ucraina: B 1 TV – pe fază, Antena 3 – PR pentru Voiculescu
Ştirea că Rusia a tăiat gazul Ucrainei, la ora 9.00, în această dimineaţă, a fost prinsă de televiziunele de ştiri ca breaking news, deşi nu toate au "simţit-o" rapid.

Niciun comentariu: