vineri, 4 iulie 2014

Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, dna Angela Filote, continuă seria de vizite regionale cu o deplasare la Iași, în perioada 7-8 iulie 2014.
    "Îmi doresc ca vizitele în diferite locuri din țară să aducă Uniunea Europeană mai aproape de fiecare cetățean și de nevoile și preocupările lui. Putem construi Europa viitoare doar împreună, prin dialog și prin implicarea activă a fiecăruia dintre noi în proiectul european. Conservarea și promovarea patrimoniului istoric, crearea de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități, precum și îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenții în situații de urgență sunt doar câteva exemple de proiecte finanțate din fonduri europene prin care românii contribuie la soluționarea problemelor cu care se confruntă Europa", a declarat șefa Reprezentanței Comisiei Europene, dna Angela Filote.           
    Oficialul european se va întâlni cu autoritățile locale ieșene și cu reprezentanți ai societății civile și va vizita o serie de proiecte finanțate din fonduri europene. De asemenea, doamna Angela Filote va participa la conferința regională "Mai e NEvoie de fonduri?", cel de-al șaselea eveniment din caravana fondurilor structurale, dedicată identificării bunelor practici în utilizarea fondurilor europene.
    Dna Filote va susține o conferință de presă marți, 8 iulie, la orele 15:00, la sediul centrului Europe Direct Iași (str. Păcurari, nr. 85).
    Anexă: Programul vizitei și activitățile deschise presei
    Persoană de contact
    Mihai Roşioru, ofiţer de presă, Reprezentanţa Comisiei Europene în România, tel.: (+40) 724 232 197, e-mail: mihai.rosioru@ec.europa.eu

    Niciun comentariu: