vineri, 4 iulie 2014


Șerban Huidu: Cronica Cârcotașilor a fost ideea mea. Ei au fost cooptați
Continuă controversele după ruptura de la Cronica Cârcotașilor, emisiunea care rula de nu mai puțin de 14 ani la Prima TV. Deținătorul mărcii și producătorul emisiunii, Șerban Huidu, spune că show-ul va merge mai departe și fără cei plecați.
VIDEO. Radu Banciu despre „nenorocita” de Simona Halep
Radu Banciu, realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, recidivează în atacurile la adresa Simonei Halep. Jurnalistul a părut satisfăcut joi seară de faptul că Halep n-a reușit calificarea în finala de la Wimbledon.
CC: Numirile din Consiliul de Administraţie al SRR, neconstituţionale
CC: Numirile din Consiliul de Administraţie al SRR, neconstituţionale
Disperare la Sinteza Zilei: de ce nu ne lăsați patronul să iasă din țară?
Emisiunea "Sinteza zilei" de aseară a fost o pledoarie cap-coadă în ajutorul patronului care tocmai dăduse cu subsemnatul la DNA timp de circa trei ore într-un nou dosar de șantaj. Angajații lui Dan Voiculescu s-au întrecut care mai de care în încercarea de a clama nevinovăția patronului și a deplânge interdicția pusă acestuia de a ieși din țară.
Două firme ale lui Gheorghe Caruz au intrat în faliment
Mai multe detalii, pe PaginadeAgricultura.ro
Dan Voiculescu. Cine sunt denunțătorii din noul dosar de șantaj
Nicolae Palfi şi Octavian Creţu, acţionari la Romaqua, ar fi - potrivit unor surse judiciare - doi dintre oamenii de afaceri şantajaţi de Dan Voiculescu, prin ameninţări cu campanii de discreditare în presă dacă nu încheie contracte de publicitate cu trustul media controlat de el.

Niciun comentariu: