vineri, 29 august 2014

EXCLUSIV: ANAF a început procedurile de confiscare a imobilelor şi terenurilor Grivco şi Antena
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a început procedurile de confiscare a terenurilor şi clădirilor Grivco şi Antena, şi raportează periodic către DNA stadiul procesului de trecere în proprietatea statului a imobilelor indicate în decizia Curţii de Apel Bucureşti.
Ponta își bagă iar copiii la înaintare. Cum îi dă peste nas lui Iohannis
Victor Ponta îi trage un perdaf online auto-intitulatului „politruc” Klaus Iohannis. Premierul a postat pe Facebook o fotografie cu cei doi copii ai săi și o declarație pe care a făcut-o astăzi la Alexandria.„Cât timp voi fi nu doar prim-ministru, ci cât timp voi fi părinte, voi continua să cred că cea mai importantă investiție pe care trebuie să o facă un om în viață sunt copiii, nu casele. Ei su
Ce trăznăi mai fac candidații. Ghișe vrea buletine de vot înseriate
Senatorul independent și candidat la alegerile prezidențiale Ioan Ghișe susține că tipărirea buletinelor de vot în actuala procedura reprezintă o dovadă clară a intențiilor de fraudare a alegerilor.Prin urmare, Ioan Ghișe propune, pentru a elimina posibilitățile de fraudare, tipărirea cu elemente de siguranță a unor buletine de vot înseriate. 
Rusia spera ca nu va pierde dreptul de a gazdui Cupa Mondiala 2018
Autoritatile de la Moscova se tem ca nu li se va mai permite sa gazduiasca Cupa Mondiala 2018, pe fondul sanctiunilor impuse a urmare a implicarii Rusiei in criza din Ucraina si a solicitarii exprese a Occidentului de retragere a acestui drept, transmite Reuters.

Niciun comentariu: