miercuri, 24 septembrie 2014


Alexandu Vișinescu, în fața instanței. Un nou termen, la 22 octombrie
Torționarul Alexandu Vișinescu a venit, miercuri, la Curtea de Apel București. ...
SURPRIZĂ: Mai are ACL candidat? Curtea Supremă judecă joi primul termen în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a stabilit primul termen, în 25 septembrie, în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, în care Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), instanţa supremă urmând să dea o decizie definitivă.
Povestea creditului in franci elvetieni. Era, pe cand nu s-a zarit. Azi il simtim, dar nu e...
Simona L. este unul din primii romani care s-au imprumutat in franci elvetieni din Romania. Tine minte si azi cum a intrat la OTP (banca ce a introdus in Romania acest produs), iar fata de la ghiseul de consiliere clienti i-a recomandat cu insistenta sa se imprumute in franci. "Platiti o rata mai mica, francii au cele mai mici dobanzi!" Si i-a zambit gales. Simona habar nu avea de riscul
14 competitori şi-au depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale. SONDAJ: Cine va fi preşedintele României?
Un număr de 14 competitori şi-au depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie la Biroul Electoral Central până la data limită prevăzută de lege, respectiv 23 septembrie, ora 24.00, a declarat, marţi seară, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt a BEC, Marian Muhuleţ.
Ponta, Gâdea, Badea, Ciutacu, aveţi dreptate cu Turcescu. Dar, voi?
E deja un truism să spui că Robert Turcescu a făcut un rău imens jurnalismului acceptând să lucreze “cu dublă comandă” – chiar expresia folosită de el la emisiunea în care s-a autodesconspirat în direct. Mă refer la suferinţele provocate jurnalismului independent, cel ştampilat abuziv şi manipulator ca “băsist” de către cei care înţeleg prin presă unealta celui care-ţi plăteşte leafa, nu portavoce

YESTERDAY

Jurnalista Doina Doru a murit
Jurnalista Doina Doru a murit, marți seară. Ea suferea de cancer. ...
PONTĂIŢI-VĂ! Mihai Bendeac, îi ironizează pe susţinătorii lui premierului într-un videoclip postat pe Facebook: ”În Ponta cred, şi el îmi e lumină / Căci eu sunt vrej, iar el îmi e tulpină”
Mihai Bendeac a reuşit să producă un nou viral, tema fiind de data aceasta, una politică, avându-l în centru pe premierul României.
19 dintre cele mai scumpe lucruri din lume. Unele dintre ele valorează mai mult decât greutatea lor în aur
Aurul este unul dintre cele mai preţioase metale din lume, însă multe alte lucruri au ajuns să valoreze chiar mai mult decât greutatea lor în aur.
Aşa arată cel mai frumos bărbat din lume
Chipul masculin perfect are părul cărunt al lui George Clooney, barba lui David Beckham, ochii lui Bradley Cooper şi nasul lui Brad Pitt, potrivit unui studiu al unei clinici de transplant de păr din Manchester, Marea Britanie, care a identificat care sunt trăsăturile cele mai apreciate la bărbaţi.

Niciun comentariu: