luni, 1 decembrie 2014

Aproximativ 500 de persoane participă, luni, la deschiderea manifestărilor de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale. Preşedintele ales Klaus Iohannis a ajuns la Alba Iulia, fiind întâmpinat de un grup de localnici îmbrăcaţi în costume populare, care l-au servit cu pâine, sare şi pălincă tradiţională, iar cei prezenţi la manifestările de Ziua Naţională l-au aplaudat.

Visit Website
Europarlamentarul Monica Macovei spune la RFI ca-l sfatuieste pe presedintele ales, Klaus Iohannis, sa nu-l ia consilier la Palatul Cotroceni pe Dan Mihalache. Numele acestuia a fost vehiculat de presa din ultimele zile.
Visit Website
Însărcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, transmite de 1 Decembrie un mesaj video în limba română, în care îi felicită pe români, în numele preşedintelui Barack Obama şi al secretarului de Stat John Kerry, de ziua Marii Uniri, precizând că e "mândru" să numească România aliat şi prieten al SUA.

Visit Website
Parada militara organizata de autoritati cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei e desfasoara in Piata Constitutiei din capitala, incepand cu ora 11:00. La eveniment ia parte si presedintele Traian Basescu. Din cauza conditiilor meteo favorabile, a fost anulata partea de defilare aeriana, informeaza B1TV. Amintim ca parada urma sa fie deschisa de evolutia, cu drapelul national, a unui elicopter MI-17, apartinand Ministerului Afacerilor Interne.

Ora 11:19 Ambasadorul Olandei in Romania, Matthijs van Bonzel, este prezent la Parada militara
Ora 11:00 
Presedintele Traian Basescu a ajuns in Piata Constitutiei unde a fost informat ca efectivele militare sunt pregatite pentru defilare.
Visit Website
1 DECEMBRIE - ZIUA NAŢIONALĂ. O scrisoare emoţionantă pentru România, transmisă de o „prietenă” din Belgia, Ramona Strugariu.

Visit Website
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova, după centralizarea tuturor proceselor verbale electronice urmează să fie anunţate la ora 11.00 (11.00 ora României), a declarat preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, citat de Europa Liberă, în pagina electronică.

Visit Website

Niciun comentariu: