duminică, 7 decembrie 2014

INTERCEPTĂRI de Moș Nicolae. Prinși în timp ce numărau banii în mașină. O vrăjitoare i-a prezis baronului Bîgiu de Buzău că va fi luat de DNA
Președintele Consiliului Județean Buzău, pesedistul Marian Cristinel Bîgiu, și finul său, Florin Mădălin Colgiu ( șeful tineretului liberal din Buzău), au fost arestați pentru 30 de zile. Din interceptări reiese că o vrăjitoarte i-a prezis baronului PSD că va fi luat de DNA. ...
Visit Website
Ce sunt găurile negre? Ar trebui oamenii să se teme de experimentul de la CERN? Ce rol ar trebui să joace fizica în viaţa noastră? Acestea sunt câteva dintre întrebările la care fizicianul Cristian Presură, cercetătorul care a inventat primul ceas capabil să măsoare pulsul sportivilor numai pe baza senzorilor optici într-un interviul pentru Gândul.

Visit Website
Simona Gherman a castigat medalia de aur la Grand Prix-ul de spada feminin de la Doha
Sportiva Simona Gherman, legitimata la CSA Steaua, a castigat, duminica, medalia de aur la Grand Prix-ul de spada feminin de la Doha, informeaza frscrima.ro, potrivit Mediafax.
Visit Website
Angajaţii germani ar putea beneficia în curând de o lege care le va interzice să răspundă la e-mail-urile şefilor după programul de lucru.

Visit Website

Niciun comentariu: