duminică, 8 martie 2015

Călin Goia (Voltaj): Deja ne gândim cum să ajungem mai sus de locul doi la Eurovision Song Contest
Călin Goia, solistul trupei Voltaj, care a câştigat finala selecţiei naţionale Eurovision, desfăşurată duminică seară, la Craiova, a declarat, la o conferinţă de presă, că deja membrii formaţiei se gândesc cum să ajungă "mai sus de locul doi" la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena (Austria).

YESTERDAY

EUROVISION 2015. Voltaj va reprezenta România la Eurovision 2015. LIVE TEXT
Eurovision 2015 România. 12 concurenţi s-au calificat în finala Eurovision 2015 România, Selecţia Naţională.
EUROVISION 2015. O concurentă a urcat pe scenă îmbrăcată într-o ţinută inedită. "Iubitul meu m-a visat într-o rochie de metal, cu artificii". LIVE TEXT
Eurovision 2015 România. 12 concurenţi s-au calificat în finala Eurovision 2015 România, Selecţia Naţională.
Braşov: O bătrână căutată de poliţişti după ce a fost lăsată să plece din spital, găsită moartă
O bătrână în vârstă de 82 de ani, dată dispărută de familie după ce, sâmbătă, a fost lăsată să plece în pijamale şi papuci din Spitalul "Tractorul" din Braşov, a fost găsită moartă, duminică seară, de poliţişti, pe un câmp din apropiere de Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.
CUM VEDE BĂRBATUL LA 70 DE ANI FEMEIA. Emil Brumaru, poet: „Un altar al amorului şi al sincerităţii la care mă închin nevolnic, e un ultim dar al lui Dumnezeu”
Pentru poetul Emil Brumaru, la 76 de ani neîmpliniţi încă, femeia este „o mireasmă echivocă, şi paradisiacă şi infernală, ce-ţi umple sufletul şi casa...”. Femeia este de fapt cea care l-a făcut să scrie. S-a întâmplat pe la 14 ani, când s-a îndrăgostit de o fată şi a început să scrie versuri. Într-un interviu pentru Gândul, poetul spune cum a văzut femeia la diverse vârste. Dacă la 30 de ani feme
Băsescu: E greu să creşti copii; dacă aş putea, aş dubla indemnizaţia pentru mame
Fostul preşedinte Traian Băsescu le-a spus, duminică, femeilor din PMP reunite la sediul formaţiunii, cu ocazia zilei de 8 Martie, că de când este bunic a văzut şi el cum se cresc copiii, susţinând că e greu să creşti copiii şi că ar dubla indemnizaţia pentru mame dacă ar putea.
Am întrebat un psiholog cum se uită, de fapt, bărbaţii la femei. Ce se întâmplă în primele zece secunde: „Contează foarte mult”
Cum ar trebui să fie o femeie „de nota zece”? Ce îi atrage pe bărbaţi la femei? şi Ce face ca o relaţie să dureze? - acestea sunt câteva dintre întrebările la care Hedi Hoka, psiholog şi coach internaţional în dezvoltare personală, a răspuns într-un interviu pentru Gândul. Originară din Cluj-Napoca, Hedi Hoka a călătorit mult prin Europa, unde a avut prilejul să stea de vorbă cu femeile din divers
Băsescu, la sediul PMP. Ce declarații a făcut fostul președinte
Fostul președinte Traian Băsescu a venit, duminică, la sediul Partidului Mișcarea Populară, cu ocazia zilei de 8 Martie, informează B1 Tv. ...
8 MARTIE. Copiii români din Madrid au împărţit flori mamelor românce şi spaniole
Mai mulţi copii români din Madrid au împărţit flori mamelor românce şi spaniole din oraşul Coslada Spania, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Niciun comentariu: