duminică, 8 martie 2015


Campanie de strângere de semnături împotriva timbrului literar, desfăşurată în librării şi online
O petiţie împotriva timbrului literar, aflat în discuţie publică de aproximativ o lună, care poate fi semnată atât în mai multe librării din ţară, cât şi online, a fost iniţiată la sfârşitul acestei săptămâni, informează Asociaţia Editorilor din România (AER).
VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de 8 martie: Pentru mine, egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa; ziua femeii ar trebui sa fie in fiecare zi
Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe Facebook un mesaj video cu ocazie Zilei Internationale a Femeii. In clip, seful statului apare alaturi de sotia sa, Carmen, dar si alaturi de Principesa Margareta, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, tenismenele Simona Hale
Mama premierului Ponta: Lovind în mamă, loveşti şi în fiu, lovind în soră, loveşti şi în frate
Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, susţine că nu are nicio legătură cu firma ginerelui său, Iulian Herţanu, şi că nu cunoaşte activitatea pe care acesta o desfăşura, ea spunând că întregul scandal îl are ca ţintă pe premier şi că dacă l-ar putea convinge, l-ar ruga să demisioneze.
CUM VEDE BĂRBATUL LA 50 DE ANI FEMEIA. C.T. Popescu: Femeia nu e om
Există o zi a copilului. Există o zi a femeii. Nu exista o zi a bărbatului. De o „zi” specială beneficiaza doar fiinţele umane care nu au un statut ontologic deplin. În cazul femeii decretarea unei „zile” nu înseamnă altceva decât confirmarea aserţiunii „femeia nu e om” – un adevăr mult mai profund decât pare.
EXCLUSIV Ministrul de externe al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, interviu pentru HotNews.ro: Germania e pregatita sa participe la crearea in Romania a unui comandament NATO / Firmele germane cauta infrastructura, siguranta juridica si licitatii publice echitabile. Plus: Este eronat sa crezi ca sanctiunile sau chiar livrarea de armament ar reprezenta un panaceu in conflictul din Ucraina
Frank-Walter Steinmeier, ministrul de externe al Germaniei, a acordat HotNews.ro un interviu in exclusivitate cu o zi inaintea vizitei sale la Bucuresti, la doar citeva saptamini dupa ce presedintele Iohannis a fost la Berlin. Referitor vizita sa, Steinmeier spune ca "un obiectiv important al discuţiilor pe care le voi purta la Bucureşti cu Preşedintele, cu Prim-ministrul şi cu omologul meu v
Vlad Filat: „Nu este păcat că Ponta a pierdut preşedinţia. Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi pentru R. Moldova”
Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi pentru Republica Moldova, a declarat fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul Partidului Liberal-Democrat (PLDM), în cadrul emisiunii "Bună seara" de la televiziunea publică TRM, informează site-ul Unimedia.info.

YESTERDAY

Vlad Filat: Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi pentru Republica Moldova
Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi pentru Republica Moldova, a declarat fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul Partidului Liberal-Democrat (PLDM), în cadrul emisiunii "Bună seara" de la televiziunea publică TRM.
Militanţii grupării Stat Islamic au început să demoleze oraşul antic Hatra, din nordul Irakului
Oficiali irakieni din oraşul Mosul au declarat sâmbătă că militanţii grupării Stat Islamic au început să demoleze oraşul antic Hatra, din nordul Irakului, într-o campanie menită să înlăture simbolurile care ar promova idolatria, relatează Associated Press.
Florentina Marincu, medalie de bronz la săritura în lungime, la CE de sală de la Praga: Am început să plâng când am fost sigură de medalie
Atleta Florentina Marincu a cucerit, sâmbătă, medalia de bronz în proba de săritură în lungime, iar Alina Rotaru s-a clasat pe locul 4, la Campionatele Europene de sală de la Praga.
​CE Atletism in sala: Florentina Marincu, medalie de bronz la saritura in lungime
Atleta Florentina Marincu a cucerit, sambata, medalia de bronz in proba de saritura in lungime, iar Alina Rotaru s-a clasat pe locul 4, la Campionatele Europene de sala de la Praga, informeaza Mediafax.
VIDEO ARHIVA ​Statul Islamic distruge ruinele orasului antic Hatra, care au rezistat invaziilor romane
Militantii Statului Islamic au inceput distrugerea ruinelor orasului antic Hatra, conform unor surse kurde, citate de BBC. Hatra a fost fondata in timpul Imperiului Part, acum peste 2000 de ani si face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.
Florentina Marincu, medalie de bronz la săritura în lungime, la CE de sală de la Praga
Atleta Florentina Marincu a cucerit, sâmbătă, medalia de bronz în proba de săritură în lungime, iar Alina Rotaru s-a clasat pe locul 4, la Campionatele Europene de sală de la Praga.

Niciun comentariu: