luni, 17 ianuarie 2011

Catalin Tolontan a refuzat oferta lui Dinu Patriciu pentru a conduce editorial trustul Adevarul Holding

Catalin Tolontan a refuzat oferta lui Dinu Patriciu pentru a conduce editorial trustul Adevarul Holding: "Catalin Tolontan a refuzat oferta venita de la Dinu Patriciu pentru un post de conducere in Adevarul Holding, dupa cum a anuntat Paginademedia.ro. Din informatiile HotNews.ro, Tolontan a fost ofertat sa conduca partea editoriala a trustului Adevarul Holding. Seful Gazetei Sporturilor, pentru HotNews.ro: M-a onorat interesul lui Dinu Patriciu, am gasit zone unde gandim la fel si teritorii unde avem opinii diferite despre presa (...) Eu ma simt mai bine la Gazeta. "
Din comentariile la articol: 
In vremurile astea refuzul de a colabora cu triumviratul patriciu-voiculescu-vantu reprezinta un act de demnitate echivalent cu refuzul de a colabora cu securitatea pe vremea comunismului. Si atunci era foame, si acum este, si atunci au rezistat putini in fata tentatiei, si astazi sunt putini cei care nu accepta banii mafiotilor.
Decizia lui Tolontan ar fi putut deveni un gest de demnitate dar vai, nu e cazul! Dl. Tolontan ciuguleste deja din laboiul varanului cu antene asa ca probabil nu s-au inteles la parale...

Niciun comentariu: