marți, 11 ianuarie 2011

O femeie susţine că a cumpărat Soarele şi vrea să ceară taxe tuturor pământenilor- analiza

O femeie susţine că a cumpărat Soarele şi vrea să ceară taxe tuturor pământenilor- analiza: "

Caz bizar în Spania. O femeie susţine că a cumpărat Soarele şi intenţionează să le solicite taxe... tuturor pământenilor. Ea a mers deja la notar pentru a legaliza actul care, spune ea, demonstrează că se află în posesia corpului ceresc.
Notarul a rămas uimit de cererea femeii, însă, de curiozitate, a acceptat să asculte cererea „patroanei Soarelui”.
„Sunt posesoarea Soarelui, o stea tip spectral G2, care se află în centrul sistemului solar şi la o distanţă de aproximativ 149.600.000 de kilometri de Terra', a spus femeia, citată de lavozdegalicia.es.
Femeia este hotărâtă să perceapă şi o taxă de utilizare a energiei solare.

(ziare.com)


Acest articol este interesant,dar in acelasi timp foarte bizar. Desi soarele este o stea, nu cred ca acesta se poate cumpara. Situatia care este prezentata in acest articol nu mi se pare ca ar fi reala sau cel putin nu pot sa cred ca acestei doamne i se va legalize documentul si mai ales sa ceara taxa pentru energia lui. Cum am mai spus soarele este o stea, iar acum foatre multe persoane au certificate prin care dovedesc ca acele corpuri ceresti le apartin. Si ei ca si proprietara soarelui s’ar putea trezi intr-o zi sa le platim taxe pentru ca le putem observa noaptea. Mi se pare ceva nebunesc doar sa te gandesti la faptul ca ai putea primi bani pentru ca esti proprietarul soarelui ,daca noi ar trebui sa ii platim taxe pentru energia lui si ea ar trebui sa ne plateasca noua despagubiri deoarece radiatiile ne afecteaza sanatatea, caldura pe care o primim de la el uneori produce secete in urma carora se pierd mari cantitati de recolte si cred ca daca ne’am gandi mai bine ar mai fi daune produse de soare. Eu cred ca aceasta doamna ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a cere taxe “tuturor pământenilor” si sa se mai gandeasca si la faptul ca s-ar putea sa iasa tot ea in pierdere.
Alina
"

Niciun comentariu: