sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Scandalul Skins ia proporţii

 Scandalul  a izbucnit după ce în Statele Unite Consiliul Părinţiilor pentru  Televiziune (PTC) a descris „teen drama” drept un  "show de televiziune dintre cele mai periculoase pentru copii pe care le-am am vazut vreodata".
Campania  îşi propune acum   o petiţie  la Washington. PTC a spus că numărat 42 referiri la droguri şi alcool în primul episod. Şi în al treilea episod actorul de 17 ani, Jesse Carere, defilează gol mergând  pe o stradă.
Ieri lanţul  de fast-food Taco Bell scos anunţurile  sale referitoare serialul american.
Dar unul dintre producători  a susţinut " criticii au fost geloşi pe  Skins”
În Marea Britanie, Skins este folosit ca parte a programelor de combatere anti-drog  într-un context de „sănătate publică”.
"Primul episod din Skins este despre un baiat care stabileşte să-şi piardă virginitatea şi mai târziu îşi dă seama că  nu este pregătit să o facă."
Bryan, care a creat versiunea din Marea Britanie cu fiul său, Jamie Brittain, 24 de ani, a adăugat: "Skins nu este despre cum sunt  de nebuni adolescenti - este vorba despre cât de maturi sunt.Aceia dintre noi care nu sunt de 17 ani  poate sunt un pic geloşi."
Un purtator de cuvant al MTV a declarat: "Skins abordează problemele reale cu care se confruntă adolescenti într-un mod sincer Suntem încrezători că va respecta toate cerinţele legale.."

Niciun comentariu: