marți, 22 februarie 2011

Culmea disperării pentru audiență: Dezvirginare de 10.000 de lei la Noră pentru mamă

Culmea disperării pentru audiență: Dezvirginare de 10.000 de lei la Noră pentru mamă: "
Cote maxime ale disperării pe TV, la postul Kanal D. Doi tineri, unul cu mâna în pantalonii celuilalt, îşi făceau de lucru la emisiunea Noră pentru mama.“Aveți parte de o dezvirginare în direct“, s-a lăudat tânărul care scormonea în pantalonii fetei la o oră de vârf (22.00).
Deși erau conștienți de gravitatea imaginilor pe care urmau să le difuzeze, cei de la Noră pentru mama au decis să le dea pe post. Secvența erotică a fost scumpă.Gabriela Cristea, moderatoarea emisiunii Noră pentru mama a și spus înainte de difuzarea scenelor erotice:
“Doresc să vă atenţionez că subiectul este unul destul de delicat, chiar aş adăuga că, mă rog, imaginile pe care le veţi vedea în minutele următoare sunt la limita difuzării”.
CNA a reacționat cu întârziere. Emisiunea a fost difuzată pe 8 ianuarie, dar a fost amendată tocmai astăzi, cu 10.000 de lei (100 de milioane de lei vechi).

Explicația Kanal D: “Sunt tineri…”

Cătălin Băleanu, reprezentant Kanal D, în fața CNA:
“După cum aţi putut constata nu a fost vorba de nudidate, nu există limbaj obscen. Este un moment intim surprins între doi tineri, care intenţionează să se căsătorească. (…) Pentru o emisiune de trei ore a fost o scenă de câteva minute. Ca o circumstanţă atenunantă, am să precizez că ei sunt de mai multe luni în această casă, sunt tineri…”
"

Niciun comentariu: