miercuri, 2 februarie 2011

MINIINTERVIU.Dan Negru, prezentator la 4 emisiuni.

MINIINTERVIU.Dan Negru, prezentator la încă o emisiune. A patra: Câștigi în 60 de secunde.: "

Dan Negru va lucra, din primăvară, la noua producție Câștigi în 60 de secunde, de pe Antena 1. În același timp rămâne și cu emisiunea de la Chișinău (Deal or not deal), dar și cu Te pui cu blondele și Plasa de stele de pe Antena 1.

Cum le va împărți? “Un lucru e sigur, o să ajung mereu la băița de seară a Darei (fetița lui n. red)”, spune Dan Negru, într-un miniinterviu acordat paginademedia.ro.

Noul show pe care îl va prezenta Dan Negru este varianta românească a programului Minute to win it.

Ce spune despre noul format?

Am încercat de-a lungul anilor să surprindem piața de divertisment TV cu showuri care au făcut vâlvă și despre care încă se vorbeste. De la Academia Vedetelor la Ciao Darwin, de la Ziua Judecății la Te pui cu Blondele. Toate, și multe altele, au creat tendințe în zona divertismentului TV. Noul format va fi de asemeni o premieră pe piața de televizune. Îmi place să creez tendințe, nu să le urmez.

Când va fi în grilă noua emisiune?

E hotârârea stației, a Antenei 1 când va fi ea programată în grila de programe.

Ce se întâmplă cu Te pui cu blondele și Plasa de stele?

În clasamentul pe care chiar tu l-ai publicat pe Paginademedia, Te pui cu Blondele și Plasa de stele au fost în top 5 programe ale anului 2010, deci au fost două mari reușite. De ce am refuza vreun succes? Doar că nu cunosc încă ritmul lor de difuzare.

Rămâi cu emisiunea de la Chișinău?

Deal or not deal, show-ul pe care-l prezint la Chișinău, a reușit să facă cele mai mari audiențe de televizune din istoria show-urilor TV din Moldova. Și piața TV nu e deloc ușoară, toți vorbesc două limbi deci ei, telespectatorii moldoveni, au de ales între televizunile a patru țări, România, Moldova, Rusia și Ucraina. Vom reveni cu Deal or not deal, “da sau nu” sâmbăta seara, din martie.

Cum te împarți între patru emisiuni?

Un lucru e sigur, o să ajung mereu la băița de seară a Darei.

După 11 ani de divertisment, ești milionar în euro?

Ha, ha. Nu mă pasionează calculele. am ceva mai de valoare…milioanele de telespectatori.

"

Niciun comentariu: