vineri, 18 februarie 2011

Un câine refuză să plece de lângă mormântul stăpânei sale, moartă în inundaţiile din Brazilia

Un câine refuză să plece de lângă mormântul stăpânei sale, moartă în inundaţiile din Brazilia: "
În timp ce numărul morţilor provocate de inundaţii continuă să crească în Brazilia, o fotografie reuşeşte să redea cu simplitate ceea ce înseamnă să piezi pe cineva drag.
Leao, un câine de culoare maro, a fost surprins în timp ce stătea lângă crucea de pe mormântul stăpânei sale, Cristina Maria Cesario Santana, care a murit în timpul alunecărilor de teren provocate de inundaţii.
Fotografia a fost realizată duminică, a doua zi în care căţelul a refuzat să părăsească mormântul din cimitirul Teresopolis, din apropiere de Rio de Janiero, informează CNN.
Ploile torenţiale şi alunecările de teren care au devastat regiunea muntoasă din apropiere de Rio au provocat moartea a peste 600 de brazilieni.
Jurnaliştii apreciază că inundaţiile din ultimele zile reprezintă 'cea mai mare catastrofă naturală din istoria ţării”, depăşind-o pe cea de la Caraguatatuba, soldată cu 436 de morţi în 1967.

Acest articol ne arata ca zicala” Cainele este cel mai bun prieten al omului” este foarte adevarata. Acest caine Leao nici dupa moartea stapanei sale nu a parasit-o.
Unii oameni cred ca animalele sunt fara suflet si nu pot iubi,dar acest caz este inca o dovada ca aceste fiinte se pot atasa si chiar iubi.
In acest articol se explica destul de clar unde ,cum si cand a avut loc intamplarea ,iar imaginea este potrivita stirii prezentate.
Din punctul meu de vedere acest articol este un articol reusit care ar trebui citit de cat mai multe persoane, care mai ales au decis ca animalul lor de companies a fie un catel. Ei ar trebui sa le ofere acestor fiinte cat mai multa atentie si iubire pentru ca acestea le vor intoarce cu siguranta sentimentele. Ele ofera ceea ce primesc si cateodata mult mai mult.
Alina
"

Niciun comentariu: