vineri, 18 februarie 2011

Cum poti deveni ospatar la Burj al Arab?

Cum poti deveni ospatar la Burj al Arab?: "

Cel mai inedit si luxos hotel din lume (7 stele) Burj al Arab vrea sa angajeze 35 de romani ce vor fi receptioneri,majordomi sau ospatari pentru bogatii lumii,care se cazeaza la magnificul hotel.

Oficialii hotelului vor veni la Bucuresti in zilele de 7-9 martie pentru o sesiune de recrutari iar din CV-urile primite vor fi selectionate 150 de persoane.La Burj al Arab se cauta persoanele tinere,dinamice si motivate cu abilitati de comunicare si cu un nivel avansat de cunoastere a limbii engleze.Experienta in domeniu constituie un avantaj cert.

Hotelul va asigura persoanelor selectate transportul,cazarea,obitinerea vizelor de rezidenta si de munca si asigurarile medicale.Salariile sunt la nivelul celor din Dubai,tara in care nu se percep taxe pe salarii.


( citynews.ro)


In opinia mea, acest articol ii vizeaza pe romanii silitori si perseverenti ce isi doresc din rasputeri sa-si largeasca orizonturile,muncind intr-o tara in care situatia financiara este favorabila.Desi posturile oferite sunt cele de receptioneri,majordomi sau ospatari, tinerii alesi vor avea o sansa unica in viata ce cu siguranta ii va conduce spre o cariera prospera si o viziune ampla asupra lumii.

De asemenea,in articol este mentionat un aspect deosebit de important – cunoasterea avansata a limbii engleze.In ziua de azi tot mai multi tineri pun accent pe aceasta limba internationala deoarece viitorul tarii sta in mainile noii generatii,ce va reusi sa construiasca un renume pentru Romania.

Marturisesc cu sinceritate ca daca as fi indeplinit toate conditiile acestei oferte, nu as fi ezitat sa particip la o asemenea provocare ce mi-ar fi oferit sansa de a demonstra ca romanii se pot afirma prin lucruri demne si isi pot reabilita numele “consacrat”.

Alexandra


Clik  aici pentru a aplica CV-ul tău (pe răspunderea dumneavoastră, noi am găsit linkul)


Alte opinii de pe forumuri: 



  • "E plin de filipinezi pe langa indieni si pakistanezi ca "gazdele" NU pun mana pe munca !!!


Plata serviciilor nu se face ca in State, este un agent care recruteaza muncitori chiar si doctori si el iti da salariu !!! tu n-ai cum sa negociezi. Ai viza doar pentru acel job, daca pleci ca nu-ti mai convine ceva, te pune in ziar ca fugitiv si nimeni nu te angajeaza !!! Vei fi silit sa parasesti Emiratele.

Doar americanii sau nemtii cu contracte in calitate de ceva 'inalt" sint considerati, restul strainilor sint doar oameni sa nu zic sclavi".

N-am auzit sa fi schimbat de atunci ceva pentru tarile ca RO, HU, etc. dar merita intrebat daca iti place caldura de 50*C la vara si humiditate 99% !!! Succes !!! Mie, ca turist, mi-a placut".

  • "Stii tu cati romani sunt si cum muncesc? Stii ca sunt doctori, ingineri, avocati, arhitecti (si alte meserii )romani? stii cati romani sunt in Dubai mai ales. Avem si noi in UAE comunitatea noastra, mai mica binenteles dar suntem si nu suntem sclavii nimanui asa cum crezi tu.

Eu cred ca ar trebui sa te abtii de la comentarii daca nu stii ce vorbesti sau cel putin sa ei in considerare ca lumea se schimba continuu".

  • As what I always says to all of our prospective job applicants, it's always an easy pass to land a job provided:

1. We have an opening for your qualification.
2. You are highly qualified for the position.
3. Both parties agree on the terms.



Vezi şi Cum fac românii bani în Dubai? - 7 martie
"

Niciun comentariu: