marți, 1 martie 2011

Mărţişor european la Botoşani: Fii voluntar. Schimbă ceva!

Centrul Europe Direct Botoşani a distribuit, de 1 Martie 2011, 150 de mărţişoare europene: în Piaţa Centrală, unde se află sediul Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor (APC Botoşani), la Colegiile Naţionale „A.T. Laurian” şi „Mihai Eminescu”. Anul acesta mărţişoarele europene au ca tematică şi emblemă „Anul Voluntariatului”,  care se desfăşoară sub deviza „Oferă-te voluntar. Schimbă ceva!”.
Mărţişoarele au fost împărţite de voluntari din cadrul APC Botoşani – Centrul Europe Direct şi de elevi participanţi la Cursul de eurojurnalism multimedia, organizat în parteneriat cu Centrul Europe Direct Botoşani, la C.N. „A.T. Laurian”.
Oferirea de mărţişoarele europene a devenit o adevărată tradiţie la Centrul Europe Direct Botoşani. În anul 2009 tematica a fost „Alegeri europene – Tu decizi” iar în anul 2010 – „Anul de luptă împotriva sărăciei şi a excluziunii sociale”. În 2012 tematica mărţişoarelor va fi dedicată „Anului european al îmbătrânirii sănătoase şi active”.
 Cu acelaşi prilej a fost realizată şi distribuită pe canalul propriu  o Galerie video - Mărţişor 2011 Botoşani  cuprinzând secvenţe de sezon:

Niciun comentariu: