marți, 1 martie 2011

Realitatea FM are un nou director. Emma Zeicescu și-a dat demisia

Realitatea FM are un nou director. Emma Zeicescu și-a dat demisia: "

Gabriel Ioniţă este noul director al postului Realitatea FM. Aurelian Săndulescu, cel care a preluat conducerea postului după plecarea lui Robert Turcescu, va rămâne în cadrul staţiei ca director de marketing şi va avea o emisiune în noua grilă a postului, care intră în vigoare de pe 8 martie.

Emma Zeicescu, directorul de programe al postului Realitatea FM, şi-a dat demisia pe 21 februarie. Contactată de paginademedia.ro, jurnalista a declarat: “Vreau să mă concentrez mai bine pe ce am de făcut la TV“.

Întrebată dacă plecarea ei are legătură cu venirea noului director, Emma Zeicescu nu a comentat subiectul.

Despre Gabriel Ioniţă

Înainte de se alătura echipei Realitatea FM, Gabriel Ioniţă a lucrat ca director la postul Pro FM Ploieşti. Gabriel Ioniță a intrat în radio în ’93, la Pro FM. Ulterior s-a ocupat de lansarea mai multor posturi locale ale grupului.

Realitatea FM, o nouă gilă în primăvară

  • Radioul de ştiri al trustului Realitatea Media va introduce în grila de primăvară şi programe de tip infotainment. Pe frecvența Realitatea FM se vor auzi cele mai cunoscute hituri din 60 şi până în prezent.
  • La orele 7.00 şi 14.00 vor fi transmise două jurnale cu informaţii din viaţa politică, socială, economică, culturală şi sportivă.
  • În intervalele 13-14.00 şi 17-18.00 vor fi difuzate două emisiuni de dezbateri.
  • Emisiunile din noua grilă de programe vor fi realizate, cu câteva excepții, de oamenii din actuala echipă a Realitatea FM. Din echipa Realitatea FM mai fac parte Cătălin Roşioru, Vlad Conovaru, Tudor Muşat, Cristi Preda, Cristi Dumitrescu, Diana Matei şi Iulia Nistoroiu.
"

Un comentariu:

vfd spunea...

sexy cabalina